maroulini91 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 11 ώρες πριν, turbat0s είπε Έχει μια λογική αυτό αλλά δεν σημαίνει ότι θα έχεις οπωσδήποτε κέρδος. Μπορεί και να πέσει η λίρα. Μπορει και να ανεβει ομως!που προς τα εκει το βλεπω..αλλα αλλο ρωτησα εχει δοκιμασει κανεις να χει λιρες μεσα στη ρεβολουτ και να στειλει ευρω και να τον χρεωσει κατι παραπανω απο το 1ε του εμβασματος;;;;
asdfnikos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 38 λεπτά πριν, maroulini91 είπε Μπορει και να ανεβει ομως!που προς τα εκει το βλεπω..αλλα αλλο ρωτησα εχει δοκιμασει κανεις να χει λιρες μεσα στη ρεβολουτ και να στειλει ευρω και να τον χρεωσει κατι παραπανω απο το 1ε του εμβασματος;;;; Να στειλεις απο που Ευρω;
maroulini91 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Να στειλεις απο που Ευρω; Απο Εθνικη
kon1to Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 δεν εχει σημασια τι θα εχεις εσυ μέσα... σημασία εχει που θα στειλεις τα χρηματα.. Αν οταν ανοιξες τον λογαριασμό στη Revolut επέλεξες σαν local νομισμα το €υρώ, τοτε πρέπει να στειλεις τα χρηματα στο αντιστοιχο ΙΒΑΝ. Αν έχεις μετατρέψει σε £, σου δημιουργεί νέο λογαριασμό, οποτε απλα μην στείλεις χρήματα σε αυτόν...
maroulini91 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 39 λεπτά πριν, kon1to είπε δεν εχει σημασια τι θα εχεις εσυ μέσα... σημασία εχει που θα στειλεις τα χρηματα.. Αν οταν ανοιξες τον λογαριασμό στη Revolut επέλεξες σαν local νομισμα το €υρώ, τοτε πρέπει να στειλεις τα χρηματα στο αντιστοιχο ΙΒΑΝ. Αν έχεις μετατρέψει σε £, σου δημιουργεί νέο λογαριασμό, οποτε απλα μην στείλεις χρήματα σε αυτόν... Α λογικα σε ευρω το χω αφου εστειλα 10ε για να μου ρθει η καρτα...αρα αμα αυτο το 10ε πχ το κανω λιρες θα δημιουργηθει αλλος λογαριασμος και αν θελω να στειλω ξανα ευρω θα στελνω στο iban που ναι σε ευρω,αν καταλαβα σωστα...και οι 2 λογαριασμοι ειναι στην ιδια καρτα σωστα;;ουσιαστικα θελω τωρα να κανω κατι αγορες σε αγγλικα σιτε και σε λιγους μηνες να βαλω λεφτα για ταξιδι στο λονδινο και να τα πληρωνω ολα απο εκει
kon1to Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 9 ώρες πριν, maroulini91 είπε Α λογικα σε ευρω το χω αφου εστειλα 10ε για να μου ρθει η καρτα...αρα αμα αυτο το 10ε πχ το κανω λιρες θα δημιουργηθει αλλος λογαριασμος και αν θελω να στειλω ξανα ευρω θα στελνω στο iban που ναι σε ευρω,αν καταλαβα σωστα...και οι 2 λογαριασμοι ειναι στην ιδια καρτα σωστα;;ουσιαστικα θελω τωρα να κανω κατι αγορες σε αγγλικα σιτε και σε λιγους μηνες να βαλω λεφτα για ταξιδι στο λονδινο και να τα πληρωνω ολα απο εκει ναι στην ίδια κάρτα είναι... πριν λιγες μερες γυρισα απο Λονδινο και δεν ειχα καποιο θεμα... δεν χρειάζεται να κανεις λιρες απο πριν... μονο αν εισαι εκει σαββατοκυριακο, μετετρεψε καμποσα ευρω σε λιρες απο την Παρασκευη για να γλυτωσεις το καπελο που βαζει η Revolut στις συναλλαγες του σ/κ.
maroulini91 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, kon1to είπε ναι στην ίδια κάρτα είναι... πριν λιγες μερες γυρισα απο Λονδινο και δεν ειχα καποιο θεμα... δεν χρειάζεται να κανεις λιρες απο πριν... μονο αν εισαι εκει σαββατοκυριακο, μετετρεψε καμποσα ευρω σε λιρες απο την Παρασκευη για να γλυτωσεις το καπελο που βαζει η Revolut στις συναλλαγες του σ/κ. Θα ειμαι καμποσες μερες συμπεριλαμβανομενου και σκ απλα σκεφτομαι να τις γυρισω καποια στιγμη οπου θα χει μια στοιχειωδης συμφερουσα ισοτιμια γιατι μια ανεβαινει μια κατεβαινει και δε θελω να χω το αγχος ποσο με χρεωσε καθε φορα..μια τελευταια απορια,για να κανω ονλινε αγορα πρεπει να την ενεργοποιησω πρωτα με το πιν οπως λεει ή δε εχει θεμα;
kon1to Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) αν παρακαλουθεις τις ισοτιμες τοτε καλώς θα κάνεις... εγω ειχα μετατρεψει μερικες λιρες πριν παω για να δω και την διαδικασια και οταν αργοτερα κατα τη διαρκεια του ταξιδιου χρειαστηκε να ξαναμετατρεψω ειχε ανεβει λιγο η λιρα οποτε θεωρητικά έχασα... για online αγορα, εκτος συγκλονιστικου απροοπτου, πρεπει πρωτα να κανεις αγορα σε φυσικο καταστημα (ή αναληψη) Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2018 από kon1to 1
yyyy Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 40 λεπτά πριν, kon1to είπε για online αγορα, εκτος συγκλονιστικου απροοπτου, πρεπει πρωτα να κανεις αγορα σε φυσικο καταστημα (ή αναληψη) Δεν έχω κάνει ποτέ αγορά σε φυσικό κατάστημα ούτε ανάληψη και χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια την κάρτα σε online αγορές χωρίς πρόβλημα... 1 1
kon1to Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 42 λεπτά πριν, yyyy είπε Δεν έχω κάνει ποτέ αγορά σε φυσικό κατάστημα ούτε ανάληψη και χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια την κάρτα σε online αγορές χωρίς πρόβλημα... virtual καρτα ή κανονική; δεν εχω λογο να αμφισβητησω την προσωπικη σου εμπειρια, αλλα αν ισχυει, δεν ειναι και πολυ ασφαλές, απο τη μερια της Revolut δηλαδη...
letom Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στην κάρτα όταν λέει valid thru 11/2018 σημαίνει ότι θα ισχύει έως το Νοέμβριο ή έως ΚΑΙ τον Νοέμβριο? Επειδή δεν μου έχει έρθει ακόμα καμια προειδοποίηση αντικατάστασης. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2018 από letom
kon1to Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 40 λεπτά πριν, letom είπε Στην κάρτα όταν λέει πάνω ημερομηνία 11/2018 σημαίνει ότι θα ισχύει ΚΑΙ τον Νοέμβριο? Επειδή δεν μου έχει έρθει ακόμα καμια προειδοποίηση αντικατάστασης. μέχρι και 30/11 λειτουργεί κανονικά.
yyyy Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, kon1to είπε virtual καρτα ή κανονική; δεν εχω λογο να αμφισβητησω την προσωπικη σου εμπειρια, αλλα αν ισχυει, δεν ειναι και πολυ ασφαλές, απο τη μερια της Revolut δηλαδη... Κανονική... Αν την είχα χρησιμοποιήσει, πιστεύω ότι θα το θυμόμουν, ειδικά σε ΑΤΜ...
bjj-p Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 20 ώρες πριν, kon1to είπε Αν το ταξιδι σου, λαβει χωρα μεσα σε σ/κ, καλο θα ηταν απο την Παρασκευη να μετατρεψεις ενα ποσο απο μονος σου, διαφορετικα για ολες τις συναλλαγες του σ/κ η Revo θα σε χρεώνει κάτι παραπανω για τη μετατροπή. φαινεται ξεχωριστα αυτη η χρεωση; ή την συμπεριλαμβανει στην τιμη ανταλλαγης;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα