Doubt Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 https://community.revolut.com/c/bugs/13 Αν δε βρεις σχετικό θέμα, ξεκίνησε νέο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpetros Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Σε ευχαριστώ φίλε αλλά τα αγγλικά μου δεν είναι καθόλου καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 23 λεπτά πριν, smpetros είπε Φίλε Hapatingo τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύουν, ούτε τελείες ούτε παύλες. Προφανώς μιλάμε για διαφορετικές εκδόσεις ή δεν ξέρω τι άλλο συμβαίνει. Ναι Android 10 Στα payments οταν διαλέγεις αυτή που θες να σβήσεις σε παει στα στοιχεία της ,ονομα νουμερο λογαριασμού και πάνω δεξιά δεν έχει 3 τελείες;Εκεί μέσα έχει και την διαγραφή. Εκει εχει να βάλεις και 2FA πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpetros Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Στα payments οταν διαλέγεις αυτή που θες να σβήσεις σε παει στα στοιχεία της ,ονομα νουμερο λογαριασμού και πάνω δεξιά δεν έχει 3 τελείες;Εκεί μέσα έχει και την διαγραφή. Εκει εχει να βάλεις και 2FA πάλι. Όχι φίλε μου δεν μου έχει αυτή τη δυνατότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, smpetros είπε Όχι φίλε μου δεν μου έχει αυτή τη δυνατότητα. Ποια έκδοση revolut έχεις; 7.10.1 -beta-496 είναι η δικιά μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpetros Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Το μόνο που σκέφτομαι είναι να κάνω αποσύνδεση του λογαριασμού, απεγκατάσταση της εφαρμογής και εκ νέου εγκατάσταση μήπως έχει φάει κανένα κόλλημα, αλλά το φοβάμαι μήπως το, κάνω χειρότερα. 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ποια έκδοση revolut έχεις; 7.10.1 -beta-496 είναι η δικιά μου. Την τελευταία επίσημη 7.9.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 εχεις τις τρεις τελείες; Εκεί τι επιλογές σου δίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpetros Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε εχεις τις τρεις τελείες; Εκεί τι επιλογές σου δίνει; Δεν υπάρχουν τελείες, αυτό λέω τόση ώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 7 λεπτά πριν, smpetros είπε Δεν υπάρχουν τελείες, αυτό λέω τόση ώρα. Δεν ξέρω τι να πω.Πάντως δεν είναι δύσκολο να την αφαιρέσεις και να την ξαναπεράσεις την εφαρμογή.Θέλει αν θυμάμαι καλά απλά να έχεις την ίδια sim που έχεις δώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpetros Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Ούτε εγώ ξέρω τι να πω, θα δω τι θα κάνω. Πάντως σας ευχαριστώ όλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 πολύ ωραίο το μαύρο της Revolut το άνοιξα και το βράδυ χαλάρωσαν τα ματιά 😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 9 λεπτά πριν, asdfnikos είπε πολύ ωραίο το μαύρο της Revolut το άνοιξα και το βράδυ χαλάρωσαν τα ματιά 😂 Αυτό ετοιμαζόμουν να γράψω.Και ειδικά με το μπλε που έχει σε επικεφαλίδες και διαγράμματα ταιριάζουν πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsiletra Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Πότε έδωσε αναβάθμιση; Γιατί έχω ακόμα με το άσπρο θέμα είμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 13 λεπτά πριν, katsiletra είπε Πότε έδωσε αναβάθμιση; Γιατί έχω ακόμα με το άσπρο θέμα είμαι. Σε beta κάθε 5 ωρες δίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 On 23/07/2020 at 10:41, vagstef said: Όχι δεν ακυρώνεται, συνεχίζεις να την χρησιμοποιείς μέχρι να την διαγράψεις εσύ ή αν λήξει! Όμως αν την ακυρώσεις στις 14 μέρες που σου δίνει για full refund πληρώνεις περίπου 40 ευρώ για την έκδοση της Metal & τα έξοδα της express αποστολής. Αν πάλι ακυρώσεις μετά τον 1ο μήνα και μέσα σε 10 πληρώνεις 2 μήνες και τπτ άλλο δλδ αν την αγορασεις πληρωνεις 2 μηνες δλδ 16 ευρω και μετα σου μενει η καρτα? Αλλα ακυρωνονται τα benefits?Δεν εχω ουτε την απλη,περιμενω καποιο προμο για να την παραγγειλω,αλλα εδω και κανα χρονο δεν εχω δει κατι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα