Doubt Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, george1807 είπε Καλά ήταν ο κωδικός. Πλέον χρειάζεται να βάλεις όνομα χρήστη και κωδικό e banking κάθε φορά που θες να κάνεις online συναλλαγή. Άμα ήθελαν παραπάνω ασφάλεια θα μπορούσαν να υποχρεώνουν 6ψηφιο κωδικό μέσω εφαρμογής βλ authy ή με token. Αυτό είναι χαζό. Με ένα keylogger τα δίνεις όλα. Αν έχεις την εφαρμογή, βάζεις μόνο το 4ψήφιο pin και τίποτα άλλο. Πατάς επιβεβαίωση και σε ξαναγυρίζει στη Ρεβολουτ.
thanasiskg Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 γεια σας , θέλω να αποκτήσω την μεταλικη κάρτα , αν κάνω για ένα μήνα συνδρομή στη metal και μετά την ακυρώσω θα ισχύει η κάρτα η ακυρώνεται ?
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 42 λεπτά πριν, thanasiskg είπε γεια σας , θέλω να αποκτήσω την μεταλικη κάρτα , αν κάνω για ένα μήνα συνδρομή στη metal και μετά την ακυρώσω θα ισχύει η κάρτα η ακυρώνεται ? Λες να έιναι τόσο κορόιδα; 1
geopaok Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 αν κανω μια εικονικη καρτα οταν την χρησημοποιω θα τραβαει λεφτα απο τον λογαριασμο μου? Μπορω στο free plan να εχω εικονικη καρτα αλλα με ξεχωριστα χρηματα απο την κανονικη?
NikosKallithea Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, geopaok είπε αν κανω μια εικονικη καρτα οταν την χρησημοποιω θα τραβαει λεφτα απο τον λογαριασμο μου? Μπορω στο free plan να εχω εικονικη καρτα αλλα με ξεχωριστα χρηματα απο την κανονικη? Οι καρτες δεν εχουν χρήματα, τα χρηματα είναι στον λογαριασμο σου στην ρεβο. Απο εκεί τραβανε ολες οι καρτες που εχεις. 2
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, geopaok είπε αν κανω μια εικονικη καρτα οταν την χρησημοποιω θα τραβαει λεφτα απο τον λογαριασμο μου? Μπορω στο free plan να εχω εικονικη καρτα αλλα με ξεχωριστα χρηματα απο την κανονικη? Bάζεις όσα δεν θες σε κουμπαρά.Που γενικότερα είναι λύση για ασφάλεια. Kαι επειδή κάποιος δεν κατάλαβε τι είναι ο κουμπαράς ,είναι το vault που έχει η ρεβολουτ,και άλλες παρόμοιες,και δεν μπορεί να στα πειράξει κάποιος. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2020 από Ukforthemoment 1
vagstef Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, thanasiskg είπε γεια σας , θέλω να αποκτήσω την μεταλικη κάρτα , αν κάνω για ένα μήνα συνδρομή στη metal και μετά την ακυρώσω θα ισχύει η κάρτα η ακυρώνεται ? Όχι δεν ακυρώνεται, συνεχίζεις να την χρησιμοποιείς μέχρι να την διαγράψεις εσύ ή αν λήξει! Όμως αν την ακυρώσεις στις 14 μέρες που σου δίνει για full refund πληρώνεις περίπου 40 ευρώ για την έκδοση της Metal & τα έξοδα της express αποστολής. Αν πάλι ακυρώσεις μετά τον 1ο μήνα και μέσα σε 10 πληρώνεις 2 μήνες και τπτ άλλο Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2020 από vagstef
Doubt Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Μήπως θυμάται κανείς από ποτέ ισχύουν οι αλλαγές σε προμήθειες, κρυπτονομίσματα κλπ Αύγουστο θυμάμαι, αλλά πόσο Αυγούστου;
vagstef Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 21 λεπτά πριν, Doubt είπε Μήπως θυμάται κανείς από ποτέ ισχύουν οι αλλαγές σε προμήθειες, κρυπτονομίσματα κλπ Αύγουστο θυμάμαι, αλλά πόσο Αυγούστου; Οι αλλαγές θα τεθούν σε ισχύ στις 12 Αυγούστου 2020 1 1
splanis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 ρε παιδια σιγουρα δεν υπαρχει καποιος τροπος να αλλαξει το currency σε ευρω στο πειπαλ; σε κατι one-click pay τυπου efood κλπ δεν εχει επιλογη και με χρεωνει σε GBP και πληρωνω περισσοτερα
Doubt Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 16 λεπτά πριν, splanis είπε ρε παιδια σιγουρα δεν υπαρχει καποιος τροπος να αλλαξει το currency σε ευρω στο πειπαλ; σε κατι one-click pay τυπου efood κλπ δεν εχει επιλογη και με χρεωνει σε GBP και πληρωνω περισσοτερα Γιατί δεν παραγγέλνεις με ελληνική κάρτα;
splanis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Doubt είπε Γιατί δεν παραγγέλνεις με ελληνική κάρτα; εχω λιγο φουσκωμενο αφορολογητο , αλλα τι σχεση εχει αυτο; αλλο ρωταω Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2020 από splanis
spartak1 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, splanis είπε εχω λιγο φουσκωμενο αφορολογητο 25 λεπτά πριν, splanis είπε ρε παιδια σιγουρα δεν υπαρχει καποιος τροπος να αλλαξει το currency σε ευρω στο πειπαλ; σε κατι one-click pay τυπου efood κλπ δεν εχει επιλογη και με χρεωνει σε GBP και πληρωνω περισσοτερα Υπάρχει τρόπος. Οχι μόνιμος όμως. Κάθε φορά που πληρωνεις πρέπει να το αλλάζεις χειροκίνητα
Hapatingo Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 28 minutes ago, splanis said: ρε παιδια σιγουρα δεν υπαρχει καποιος τροπος να αλλαξει το currency σε ευρω στο πειπαλ; σε κατι one-click pay τυπου efood κλπ δεν εχει επιλογη και με χρεωνει σε GBP και πληρωνω περισσοτερα Το είχα αναφέρει παλαιότερα. Στο efood έχεις δώσει εξουσιοδότηση όποτε θα πας μέσα από το PayPal στις αυτόματες συναλλαγές και θα αλλάξεις εκεί την μετατροπή συναλλάγματος. Οταν δίνεις εξουσιοδότηση σε μια εταιρία να τραβάει τα χρήματα τότε αυτόματος η συναλλαγή λογίζεται ως αυτόματη (παλιά λέγονταν pre approved) Θα πας ρυθμίσεις - αυτόματες συναλλαγές (automatic payments) Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2020 από Hapatingo 2
splanis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, spartak1 είπε Υπάρχει τρόπος. Οχι μόνιμος όμως. Κάθε φορά που πληρωνεις πρέπει να το αλλάζεις χειροκίνητα ναι το καταλαβα οτι γινεται καθε φορα που πληρωνεις (το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να το κανω στα 1-click pay), αλλα οντως τωρα δεν υπαρχει μονιμος τροπος; 😕 πολυ περιεργο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα