Doubt Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Πριν μια ώρα έκανα, όλα ΟΚ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrias Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Γνωρίζω τουλάχιστον δύο περιπτώσεις που σε φόρτιση με κάρτα Πειραιώς βγάζει μήνυμα ssl error και η συναλλαγή αποτυγχάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Καλησπέρα σας Φόρτιση από κάρτα εθνικής έχει κάποια προμήθεια? Γίνεται άμεσα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 8 λεπτά πριν, barman_ είπε Καλησπέρα σας Φόρτιση από κάρτα εθνικής έχει κάποια προμήθεια? Γίνεται άμεσα? γίνεται άμεσα δεν έχει χρέωση 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JTRGamer Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Καλησπέρα ,αν τύχει κάποτε και βγάλω κάνα ευρώ από AdSense ,μπορώ να στέλνω τις πληρωμές από AdSense στην revolut; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα εχω απορια με την μετατροπη νομισματος. Εκλεισα κατι εισιτηρια με ryanair και επελεξα πληρωμη σε ευρω, κοστος 86 ευρω μεσω paypal, στο paypal φαινεται κανονικα 86 ευρω πληρωμη, ενω στην revolut εχω χρεωθει 91 ευρω και η πληρωμη εχει γινει με λιρες. Γιατι γινεται αυτο; Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2020 από splanis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 4 λεπτά πριν, splanis είπε Καλησπερα εχω απορια με την μετατροπη νομισματος. Εκλεισα κατι εισιτηρια με ryanair και επελεξα πληρωμη σε ευρω, κοστος 86 ευρω μεσω paypal, στο paypal φαινεται κανονικα 86 ευρω πληρωμη, ενω στην revolut εχω χρεωθει 91 ευρω και η πληρωμη εχει γινει με λιρες. Γιατι γινεται αυτο; Το εχουμε ανάλυση πανω απο 100 φορές Βαλε το παυπαλ να μην κάνει τις μετατροπές των νομισματων.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Το εχουμε ανάλυση πανω απο 100 φορές Βαλε το παυπαλ να μην κάνει τις μετατροπές των νομισματων.. εχουμε κανα guide γιατι οσα βρηκα ειναι με το παλιο UI του paypal και δεν το βρισκω τωρα https://www.roman-reviews.com/how-disable-paypal-currency-conversion-save-money-fees/ 😕 Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2020 από splanis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Οταν φτάσεις στο τελευταίο βημα της πληρωμής του παυπαλ, δεν υπαρχει πλεον μόνιμη αλλαγή, πρέπει καθε φορά να το τσεκαρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takjar Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Οταν φτάσεις στο τελευταίο βημα της πληρωμής του παυπαλ, δεν υπαρχει πλεον μόνιμη αλλαγή, πρέπει καθε φορά να το τσεκαρεις Δυστυχώς το επιβεβαιώνω. Το ίδιο πρόβλημα έχω εγώ. Το είχα ενεργοποιήσει στην Revolut κάρτα μου και όταν έληξε και έβαλα καινούργια δεν μπορούσα να το κάνω Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2020 από takjar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorilas13 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Δε με αφήνει να βάλω απο κάρτα Πειραιώς (απο την οποία έβαζα παλιά). Μου γράφει κάτι για επιβεβαίωση απο την εφαρμογή Winbank (που δεν έχω) πάει να κάνει κάτι σαν redirect και με πετάει. Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2020 από gorilas13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george1807 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 22 λεπτά πριν, gorilas13 είπε Δε με αφήνει να βάλω απο κάρτα Πειραιώς (απο την οποία έβαζα παλιά). Μου γράφει κάτι για επιβεβαίωση απο την εφαρμογή Winbank (που δεν έχω) πάει να κάνει κάτι σαν redirect και με πετάει. Θέλει πλέον να βάζεις κωδικούς e banking για να μπορείς να κάνεις συναλλαγές online. Τι νόημα έχει αυτό δεν ξέρω, αλλά χωρίς e banking πλέον μάλλον δεν θα μπορείς να κάνεις συναλλαγές online. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 21 minutes ago, gorilas13 said: Δε με αφήνει να βάλω απο κάρτα Πειραιώς (απο την οποία έβαζα παλιά). Μου γράφει κάτι για επιβεβαίωση απο την εφαρμογή Winbank (που δεν έχω) πάει να κάνει κάτι σαν redirect και με πετάει. Είναι η ασφάλεια του 3d secure. Παλιά έστελνε sms με έναν κωδικό τώρα το κάνει μέσα απο την εφαρμογή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george1807 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 3 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Είναι η ασφάλεια του 3d secure. Παλιά έστελνε sms με έναν κωδικό τώρα το κάνει μέσα απο την εφαρμογή. Καλά ήταν ο κωδικός. Πλέον χρειάζεται να βάλεις όνομα χρήστη και κωδικό e banking κάθε φορά που θες να κάνεις online συναλλαγή. Άμα ήθελαν παραπάνω ασφάλεια θα μπορούσαν να υποχρεώνουν 6ψηφιο κωδικό μέσω εφαρμογής βλ authy ή με token. Αυτό είναι χαζό. Με ένα keylogger τα δίνεις όλα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorilas13 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 20 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Είναι η ασφάλεια του 3d secure. Παλιά έστελνε sms με έναν κωδικό τώρα το κάνει μέσα απο την εφαρμογή. Έφτιαξα Revolut για να μη μπλέκω με τις Ελληνικές ληστοτράπεζες και τώρα πρέπει να τις φάω στην μάπα και έχω το app τους, τραγικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα