turbat0s Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Μόνο το iban χρειάζεται (αν και δεν χρησιμοποιώ ebanking της alpha) 1€ είναι το κόστος του εμβάσματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaf3 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Οκ ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plemoni Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Μπορω να φορτισω τον λογαριασμο απο google pay; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexpen Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 30 λεπτά πριν, plemoni είπε Μπορω να φορτισω τον λογαριασμο απο google pay; Ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maroulini91 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Καλησπερααα!εχω 2-3 αποριουλες..εβγαλα ρεβολουτ,την παρελαβα τη δευτερα κ ολα κομπλε!η ερωτηση μου ειναι για καθε εμβασμα απο Εθνικη 1ε χρεωνομαι σωστα?ως τα 1.500ε αν δε τα λεω λαθος?επισης εχω μεσα μερικα ευρω και θα τα γυρισω σε λιρες για να κανω κατι αγορες ονλινε..αν θελω να ξαναστειλω λεφτα για να μην χρεωθω κατι παραπανω θα πρεπει να τα ξαναγυρισω σε ευρω τα λεφτα της ρεβολουτ ή δεν εχει σημασια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Μην ασχοληθεις με μετατροπες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maroulini91 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δηλαδη?θελω να την εχω σε λιρες για να μην κανει χρεωση αναλογα με την τιμη συναλλαγματος διαφορετικη καθε μερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 7 ώρες πριν, maroulini91 είπε θελω να την εχω σε λιρες για να μην κανει χρεωση αναλογα με την τιμη συναλλαγματος διαφορετικη καθε μερα Έχει μια λογική αυτό αλλά δεν σημαίνει ότι θα έχεις οπωσδήποτε κέρδος. Μπορεί και να πέσει η λίρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dunyas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα, επειδή έχω πάρα πολύ καιρό να την χρησιμοποιήσω! Πείτε μου λίγο, σε ποιο λογαριασμό μεταφέρω τα λεφτά, στο Local? Επίσης η φυσική κάρτα λήγει μέσα στο Νοέμβριο, μου στέλνουν άλλη από μόνοι τους ή πρέπει να "αγοράσω" καινούργια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 23 λεπτά πριν, Dunyas είπε Καλησπέρα, επειδή έχω πάρα πολύ καιρό να την χρησιμοποιήσω! Πείτε μου λίγο, σε ποιο λογαριασμό μεταφέρω τα λεφτά, στο Local? Επίσης η φυσική κάρτα λήγει μέσα στο Νοέμβριο, μου στέλνουν άλλη από μόνοι τους ή πρέπει να "αγοράσω" καινούργια; Στο local Οτα είναι να λήξει θα σου εμφανίσει ενα μήνυμα η εφαρμογή και κανείς παραγγελία ανέξοδα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheTourist098 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 12 ώρες πριν, maroulini91 είπε Καλησπερααα!εχω 2-3 αποριουλες..εβγαλα ρεβολουτ,την παρελαβα τη δευτερα κ ολα κομπλε!η ερωτηση μου ειναι για καθε εμβασμα απο Εθνικη 1ε χρεωνομαι σωστα?ως τα 1.500ε αν δε τα λεω λαθος?επισης εχω μεσα μερικα ευρω και θα τα γυρισω σε λιρες για να κανω κατι αγορες ονλινε..αν θελω να ξαναστειλω λεφτα για να μην χρεωθω κατι παραπανω θα πρεπει να τα ξαναγυρισω σε ευρω τα λεφτα της ρεβολουτ ή δεν εχει σημασια? Παρολα αυτα εγω οταν παω ταξιδι προς πολωνια να κανω την μετατροπη εκ των προτερων απο ρεβολουτ η να την αφηνω παντα να κανει αυτοματα αυτη το συναλλαγμα με το που πληρωνω καθε φορα με καρτα?Για δωστε τα φωτα σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 13 λεπτά πριν, TheTourist098 είπε να την αφηνω παντα να κανει αυτοματα αυτη το συναλλαγμα αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kon1to Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, TheTourist098 είπε Παρολα αυτα εγω οταν παω ταξιδι προς πολωνια να κανω την μετατροπη εκ των προτερων απο ρεβολουτ η να την αφηνω παντα να κανει αυτοματα αυτη το συναλλαγμα με το που πληρωνω καθε φορα με καρτα?Για δωστε τα φωτα σας Αν το ταξιδι σου, λαβει χωρα μεσα σε σ/κ, καλο θα ηταν απο την Παρασκευη να μετατρεψεις ενα ποσο απο μονος σου, διαφορετικα για ολες τις συναλλαγες του σ/κ η Revo θα σε χρεώνει κάτι παραπανω για τη μετατροπή. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheTourist098 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 55 λεπτά πριν, kon1to είπε Αν το ταξιδι σου, λαβει χωρα μεσα σε σ/κ, καλο θα ηταν απο την Παρασκευη να μετατρεψεις ενα ποσο απο μονος σου, διαφορετικα για ολες τις συναλλαγες του σ/κ η Revo θα σε χρεώνει κάτι παραπανω για τη μετατροπή. Είναι Τρίτη με Κυριακή βασικά οπότε αν χρειαστεί να κάνω μετατροπή να κάνω απλά την Παρασκευή για να μην με χρεώνει παραπάνω στο σουκου σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kon1to Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 6 λεπτά πριν, TheTourist098 είπε Είναι Τρίτη με Κυριακή βασικά οπότε αν χρειαστεί να κάνω μετατροπή να κάνω απλά την Παρασκευή για να μην με χρεώνει παραπάνω στο σουκου σωστά; Ακριβώς! Τις καθημερινές δεν θα έχεις πρόβλημα. Βέβαια μη φανταστεις κανα τρελό ποσό, 0,50% με 1% θα σε χρεώσει, αλλά αφού υπάρχει τρόπος να το γλυτώσεις, γιατι οχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα