Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπερααα!εχω 2-3 αποριουλες..εβγαλα ρεβολουτ,την παρελαβα τη δευτερα κ ολα κομπλε!η ερωτηση μου ειναι για καθε εμβασμα απο Εθνικη 1ε χρεωνομαι σωστα?ως τα 1.500ε αν δε τα λεω λαθος?επισης εχω μεσα μερικα ευρω και θα τα γυρισω σε λιρες για να κανω κατι αγορες ονλινε..αν θελω να ξαναστειλω λεφτα για να μην χρεωθω κατι παραπανω θα πρεπει να τα ξαναγυρισω σε ευρω τα λεφτα της ρεβολουτ ή δεν εχει σημασια?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 ώρες πριν, maroulini91 είπε

θελω να την εχω σε λιρες για να μην κανει χρεωση αναλογα με την τιμη συναλλαγματος διαφορετικη καθε μερα

Έχει μια λογική αυτό αλλά δεν σημαίνει ότι θα έχεις οπωσδήποτε κέρδος.

Μπορεί και να πέσει η λίρα.

Καλησπέρα, επειδή έχω πάρα πολύ καιρό να την χρησιμοποιήσω! Πείτε μου λίγο, σε ποιο λογαριασμό μεταφέρω τα λεφτά, στο Local?

Επίσης η φυσική κάρτα λήγει μέσα στο Νοέμβριο, μου στέλνουν άλλη από μόνοι τους ή πρέπει να "αγοράσω" καινούργια; 

23 λεπτά πριν, Dunyas είπε

Καλησπέρα, επειδή έχω πάρα πολύ καιρό να την χρησιμοποιήσω! Πείτε μου λίγο, σε ποιο λογαριασμό μεταφέρω τα λεφτά, στο Local?

Επίσης η φυσική κάρτα λήγει μέσα στο Νοέμβριο, μου στέλνουν άλλη από μόνοι τους ή πρέπει να "αγοράσω" καινούργια; 

Στο local

Οτα είναι να λήξει θα σου εμφανίσει ενα μήνυμα η εφαρμογή και κανείς παραγγελία ανέξοδα

• Thanks 1

12 ώρες πριν, maroulini91 είπε

Καλησπερααα!εχω 2-3 αποριουλες..εβγαλα ρεβολουτ,την παρελαβα τη δευτερα κ ολα κομπλε!η ερωτηση μου ειναι για καθε εμβασμα απο Εθνικη 1ε χρεωνομαι σωστα?ως τα 1.500ε αν δε τα λεω λαθος?επισης εχω μεσα μερικα ευρω και θα τα γυρισω σε λιρες για να κανω κατι αγορες ονλινε..αν θελω να ξαναστειλω λεφτα για να μην χρεωθω κατι παραπανω θα πρεπει να τα ξαναγυρισω σε ευρω τα λεφτα της ρεβολουτ ή δεν εχει σημασια?

Παρολα αυτα εγω οταν παω ταξιδι προς πολωνια να κανω την μετατροπη εκ των προτερων απο ρεβολουτ η να την αφηνω παντα να κανει αυτοματα αυτη το συναλλαγμα με το που πληρωνω καθε φορα με καρτα?Για δωστε τα φωτα σας

2 ώρες πριν, TheTourist098 είπε

Παρολα αυτα εγω οταν παω ταξιδι προς πολωνια να κανω την μετατροπη εκ των προτερων απο ρεβολουτ η να την αφηνω παντα να κανει αυτοματα αυτη το συναλλαγμα με το που πληρωνω καθε φορα με καρτα?Για δωστε τα φωτα σας

Αν το ταξιδι σου, λαβει χωρα μεσα σε σ/κ, καλο θα ηταν απο την Παρασκευη να μετατρεψεις ενα ποσο απο μονος σου, διαφορετικα για ολες τις συναλλαγες του σ/κ η Revo θα σε χρεώνει κάτι παραπανω για τη μετατροπή.

• Thanks 1
  • Sad 1

55 λεπτά πριν, kon1to είπε

Αν το ταξιδι σου, λαβει χωρα μεσα σε σ/κ, καλο θα ηταν απο την Παρασκευη να μετατρεψεις ενα ποσο απο μονος σου, διαφορετικα για ολες τις συναλλαγες του σ/κ η Revo θα σε χρεώνει κάτι παραπανω για τη μετατροπή.

Είναι Τρίτη με Κυριακή βασικά οπότε αν χρειαστεί να κάνω μετατροπή να κάνω απλά την Παρασκευή για να μην με χρεώνει παραπάνω στο σουκου σωστά; 

6 λεπτά πριν, TheTourist098 είπε

Είναι Τρίτη με Κυριακή βασικά οπότε αν χρειαστεί να κάνω μετατροπή να κάνω απλά την Παρασκευή για να μην με χρεώνει παραπάνω στο σουκου σωστά; 

Ακριβώς! Τις καθημερινές δεν θα έχεις πρόβλημα.

Βέβαια μη φανταστεις κανα τρελό ποσό, 0,50% με 1% θα σε χρεώσει, αλλά αφού υπάρχει τρόπος να το γλυτώσεις, γιατι οχι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...