gvard Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 7 ώρες πριν, CyberCr33p είπε Και εγώ για τον ίδιο λόγο την έχω. Νομίζω ότι άλλαξαν τους όρους χρήσης και από εδώ και πέρα το cashback θα γίνεται μέχρι τη μηνιαία χρέωση της κάρτας. Ακριβώς, οπότε θα κερδίζεις πλέον το (όχι και μικρό) ποσοστό της μετατροπής που χρεώνουν οι Ελληνικές τράπεζες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Στις 21/6/2020 στις 10:45 ΠΜ, Doubt είπε Με χρέωση, σωστά;; Δωρεάν η 1η φόρτιση και 3% επί του ποσού από εκεί και μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filippossks Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Όταν κάνω αγορά από amazon uk με revolut πρέπει να κάνω εγώ πρώτα μετατροπή από ευρώ σε λίρες η μου το κάνει αυτόματα μόνο του? Και στο amazon όταν ρωτάει σε τι νόμισμα είναι ο λογαριασμός τι είναι καλύτερο να πατήσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 18 hours ago, filippossks said: Όταν κάνω αγορά από amazon uk με revolut πρέπει να κάνω εγώ πρώτα μετατροπή από ευρώ σε λίρες η μου το κάνει αυτόματα μόνο του? Και στο amazon όταν ρωτάει σε τι νόμισμα είναι ο λογαριασμός τι είναι καλύτερο να πατήσω? Η μετατροπή γίνεται αυτόματα. Στο Amazon uk θα επιλέξεις να χρεωθείς σε local currency που είναι οι λίρες. Μπορείς βέβαια να μετατρέψεις το ποσό σε λίρες που χρειάζεσαι ακριβώς μέσα από την εφαρμογή. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2020 από steliosshady Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Με την δωρεάν φόρτιση άλλαξε κάτι? Το εχω χάσει και ακούω για αλλαγές και αλλαγές. Έχει αλλάξει κάτι σημαντικό για χρήση εντός Ελλάδος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george1807 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 31 λεπτά πριν, drdedus είπε Με την δωρεάν φόρτιση άλλαξε κάτι? Το εχω χάσει και ακούω για αλλαγές και αλλαγές. Έχει αλλάξει κάτι σημαντικό για χρήση εντός Ελλάδος? όχι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kovas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Παίδες σορρυ αλλά είμαι ψιλοάσχετος και τώρα προσπαθώ να φτιάξω την κάρτα για το oay...η εικονική κάρτα μπορει να χρησιμοποιηθεί στο wallet?Έχει προμήθεια όταν αγοράζεις κάτι;Πχ η curve που έχω και από σήμερα πλέον δεν θα λειτουργεί, δεν χρέωνε κάτι.Αν θέλετε σας παρακαλω πείτε μου πως λειτουργεί.Θέλω αποκλειστικά να την χρησιμοποιώ στο pay!Ευχαριστώ προκαταβολικά!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 5 λεπτά πριν, kovas είπε Παίδες σορρυ αλλά είμαι ψιλοάσχετος και τώρα προσπαθώ να φτιάξω την κάρτα για το oay...η εικονική κάρτα μπορει να χρησιμοποιηθεί στο wallet?Έχει προμήθεια όταν αγοράζεις κάτι;Πχ η curve που έχω και από σήμερα πλέον δεν θα λειτουργεί, δεν χρέωνε κάτι.Αν θέλετε σας παρακαλω πείτε μου πως λειτουργεί.Θέλω αποκλειστικά να την χρησιμοποιώ στο pay!Ευχαριστώ προκαταβολικά!! Ναι μπορείς την εικονική κάρτα να πληρώνεις μέσω Google Pay 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kovas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 59 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Ναι μπορείς την εικονική κάρτα να πληρώνεις μέσω Google Pay pay? Έχει κάποια χρέωση;Για να παραγγείλω φυσική κάρτα πρεπει να πληρώσω καποια χρήματα για premium ή για metal, αυτά είναι για μια φορά ή κάθε μήνα ή καθε χρόνο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis_supernatural Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Ερώτηση... αν κάνω top up από πιστωτική alpha bank θεωρείται χρέωση σαν αγορά ή ανάληψη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δε ξέρω αν έχει αναφερθεί πιο πριν, πάντως Apple Pay με Revolut δεν έχω καταφέρει να πληρώσω σε POS Viva. Δοκιμασμένο και με 2ο λογαριασμό και συσκευή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gvard Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, dimitris2006 είπε Δε ξέρω αν έχει αναφερθεί πιο πριν, πάντως Apple Pay με Revolut δεν έχω καταφέρει να πληρώσω σε POS Viva. Δοκιμασμένο και με 2ο λογαριασμό και συσκευή. Δοκίμασα χρέωση 0.50 ευρώ από το Apple Watch μου στο Verifone VX520 POS της Viva που έχω και η χρέωση πέρασε κανονικά ανέπαφα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 27 λεπτά πριν, gvard είπε Δοκίμασα χρέωση 0.50 ευρώ από το Apple Watch μου στο Verifone VX520 POS της Viva που έχω και η χρέωση πέρασε κανονικά ανέπαφα. Περίεργο... εδώ το έχουμε δοκιμάσει από Apple Watch και IPhone σε αρκετά καταστήματα, αλλά δεν έχουμε κρατήσει ποιο μοντέλο είναι, παρά μόνο το κοινό τους ότι είναι της Viva. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Στις 26/6/2020 στις 7:47 ΜΜ, kovas είπε pay? Έχει κάποια χρέωση;Για να παραγγείλω φυσική κάρτα πρεπει να πληρώσω καποια χρήματα για premium ή για metal, αυτά είναι για μια φορά ή κάθε μήνα ή καθε χρόνο? Αν δεν έχεις κάνεις εγγραφή με Link κάποιου θα πληρώσεις τα έξοδα αποστολής για την απλή κάρτα. Αν κάνεις συνδρομή premium θα έχεις δωρεάν premium και απλές κάρτες με δωρεάν επείγουσα αποστολή με DHL, όπως και στο Metal με max 2 κάρτες Metal (κάθε χρόνο μπορείς να παραγγέλνεις μία extra Metal). Τα plans είναι ετήσια συμβόλαια με πληρωμή κάθε μήνα ή εφάπαξ https://www.revolut.com/our-pricing-plans Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, vagstef said: Αν δεν έχεις κάνεις εγγραφή με Link κάποιου θα πληρώσεις τα έξοδα αποστολής για την απλή κάρτα. Αν κάνεις συνδρομή premium θα έχεις δωρεάν premium και απλές κάρτες με δωρεάν επείγουσα αποστολή με DHL, όπως και στο Metal με max 2 κάρτες Metal (κάθε χρόνο μπορείς να παραγγέλνεις μία extra Metal). Τα plans είναι ετήσια συμβόλαια με πληρωμή κάθε μήνα ή εφάπαξ https://www.revolut.com/our-pricing-plans Βασικά αυτό αλλάζει και πλέον θα δίνουν μια metal κάρτα. Γενικά το κατέστρεψαν το metal, ήταν που ήταν! Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2020 από Hapatingo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα