burnin Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 καλησπερα παιδια. 2 γρηγορες ερωτησεις. η ρεβολουτ λεει δενσε χρεωνει για αναλειψεις απο μηχανηματα, μεχρι 200 ευρω το μηνα. μηπως ομως υπαρχει καποια χρεωση απο το μηχανημα της τραπεζας? αν παω δηλαδη και βγαλω 200 ευρω απο μηχανημα της πειραιως, θα βγαλω 200 ή θα μου κρατησει η πειραιως καποια προμηθεια? και αν ναι ποση? ο λογος που ρωταω ειναι γιατι διαβασα ενα ανησυχητικο ποστ στο reddit για κλειδωμενους λογαριασμους και πως δεν μπορεις να κανεις πολλα. προφανως και δεν διακινω μεγαλα ποσα. αλλα τυχαινει και κανω καποιες αγορες. πχ ξοδεψα αυτο το μηνα κανα 400αρι ευρω (νεα τηλεοραση για γονεις κτλ κτλ). αμα ειναι να κινδυνευουμε με μπλοκ και να μην μπορουμε να κανουμε τιποτα, να βγαλω και μια ν26 ξερω γω για δευτερη επιλογη. σας ευχαριστω
alexpag80 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Σε χρεώνει το atm που χρησιμοποιείς για την ανάληψη όχι η revolut. Το κόστος κυμαίνεται μεταξύ 2-3 ευρώ. Νομίζω η attica με είχε χρεώσει 2 ευρώ. Για την Πειραιώς δεν θυμάμαι ακριβώς το ποσό που σου κρατάει. 1
burnin Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 14 λεπτά πριν, alexpag80 είπε Σε χρεώνει το atm που χρησιμοποιείς για την ανάληψη όχι η revolut. Το κόστος κυμαίνεται μεταξύ 2-3 ευρώ. Νομίζω η attica με είχε χρεώσει 2 ευρώ. Για την Πειραιώς δεν θυμάμαι ακριβώς το ποσό που σου κρατάει. σε υπερευχαριστω φιλε. καπως θα υπαρχει τροπος να τραβηξω τα λεφτα μου να τα βαλω σε αλλη τραπεζα μου χωρις να χρεωθω. θα το ψαξω, να εισαι καλα
alfeios Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 56 λεπτά πριν, burnin είπε σε υπερευχαριστω φιλε. καπως θα υπαρχει τροπος να τραβηξω τα λεφτα μου να τα βαλω σε αλλη τραπεζα μου χωρις να χρεωθω. θα το ψαξω, να εισαι καλα Σε ποια ελληνική τράπεζα εχεις λογαριασμο;
burnin Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 12 λεπτά πριν, alfeios είπε Σε ποια ελληνική τράπεζα εχεις λογαριασμο; πειραιως και εθνικη φιλε. διαβασα καπου οτι πρεπει να κανω εμβασματα μικροτερα των 3 ευρω για να μην χρεωθω. θα το δοκιμασω. θα τους ταραξω στα 15αρια
alfeios Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, burnin είπε πειραιως και εθνικη φιλε. διαβασα καπου οτι πρεπει να κανω εμβασματα μικροτερα των 3 ευρω για να μην χρεωθω. θα το δοκιμασω. θα τους ταραξω στα 15αρια Μικροτερα των 15€ 1
loyros13 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Στις 12/5/2020 στις 1:25 ΜΜ, kokotas kokos είπε Καλησπέρα διπλή χρέωση σε ανανεωση κοσμοκαρτα, χρεωσε 2 φορές (από 10 + 10 € ) στις 10 Μαίου και σήμερα (10+10€) με την ένδειξη "καθυστερημενη συναλλαγή από 10 Μαίου". Με έχει χρεώσει 40 € ενώ έπρεπε 20 € (αφορά 2 νούμερα κοσμοκάρτα) έγινε ανανέωση μέσω εφαρμογής της κοσμοτέ. Η κοσμοτέ λέει να δώσω αριθμό έγκρισης και για τις 4 συναλλαγές, έχω μόνο για τις 2 με το μείλ από κοσμοτέ. Μπέρδεμα.... έχει συμβεί σε άλλον; Απλά κομμένη η ανανέωση με ρεβο για κοσμοκάρτα και ξεχνάω τα 20€; μιλά στο chat για αμφισβητηση συναλλαγής είχα παρόμοιο θέμα που λύθηκε εντός μιας εργάσιμης. Παιδιά η Optima Bank χρεώνει για ανάληψη;
asdfnikos Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, loyros13 είπε Παιδιά η Optima Bank χρεώνει για ανάληψη; Δοκιμάζεις και μας ενημερώνεις άμα Έχει χρέωση το εμφανίζει πριν την ολοκλήρωση της συναλλαγής καθώς και το πόσο.
asdfnikos Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Τα φιλικά ονόματα που ειχα βαλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς με το update χάθηκαν. Αντε πάλι απο την αρχή
kokotas kokos Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 12 ώρες πριν, loyros13 είπε μιλά στο chat για αμφισβητηση συναλλαγής είχα παρόμοιο θέμα που λύθηκε εντός μιας εργάσιμης. Παιδιά η Optima Bank χρεώνει για ανάληψη; Ευχαριστώ, μίλησα και τα επέστρεψαν!
petroschelsea Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 12 ώρες πριν, loyros13 είπε μιλά στο chat για αμφισβητηση συναλλαγής είχα παρόμοιο θέμα που λύθηκε εντός μιας εργάσιμης. Παιδιά η Optima Bank χρεώνει για ανάληψη; Πριν ένα μήνα που είχα κάνει ανάληψη δεν είχε καμία χρέωση. 1
kleo1 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Στις 8/5/2020 στις 5:00 ΜΜ, turbat0s είπε Με live agent μίλησες ή μόνο με μποτάκια? Στις 8/5/2020 στις 6:06 ΜΜ, spartak1 είπε Στείλε τους μήνυματα στο Fb, αν έχεις. Προσπαθούσα να μιλήσω με υπάλληλο αλλά δεν... Ώσπου 11/5 απαντάει ο Ricky..... 11-05-2020 | 12:24:01 Ricky Dear K, Please accept our honest apologies for that waiting time and any inconvenience caused. Your account was locked due to the standard check review. Your case is being actively reviewed and we do our best to expedite it. We will provide you immediately with an update once it is available. Thank you for understanding and cooperation. Best regards, Ricky Του απαντώ να βιαστεί διότι ο λογαριασμός μου είναι κλειδωμένος 12+ μέρες... 11-05-2020 | 12:29:44 Ricky I definitely understand, we are working to sort it for you as soon as possible, as soon as we have an update we will let you know. Πως το βλέπετε; Θα κλείσουμε κάνα μήνα έτσι; Έχε χάρη που έχω χρήματα μέσα αλλιώς θα έτρωγε μπινελικια. Revolut, εγγύηση. Τι κάνω τώρα; Απλά περιμένω πότε θα τους καυλώσει να ξεκλειδώσουν το λογαριασμό;
Kostasallinone Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Σε εμένα όταν κλείδωσαν τον λογαριασμό για 2-3 μέρες μπορούσα να κάνω κανονικά αγορές με την κάρτα.
kleo1 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 19 λεπτά πριν, Kostasallinone είπε Σε εμένα όταν κλείδωσαν τον λογαριασμό για 2-3 μέρες μπορούσα να κάνω κανονικά αγορές με την κάρτα. το δοκίμασα αλλά δε γίνεται. τη μια μου πετάει στο app για την έγκριση αλλά εμφανίζεται το μήνυμα περί κλειδώματος οπότε δε μπορώ να κάνω κάτι εκτός του να στείλω μήνυμα στο chat τους. κι αν δοκιμάσω να κάνω αγορά με την curve έχοντας τη revolut από πίσω, πετάγεται μήνυμα της curve ότι υπάρχει θέμα με την κάρτα. άρα τα χρήματα είναι μπλοκαρισμένα. Εντωμεταξύ το ιντερνετ είναι γεμάτο παρόμοιες περιπτώσεις, τις οποίες δυστυχώς προσέχω τώρα που εμφανίστηκε το πρόβλημα σε εμένα
vagstef Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, kleo1 είπε το δοκίμασα αλλά δε γίνεται. τη μια μου πετάει στο app για την έγκριση αλλά εμφανίζεται το μήνυμα περί κλειδώματος οπότε δε μπορώ να κάνω κάτι εκτός του να στείλω μήνυμα στο chat τους. κι αν δοκιμάσω να κάνω αγορά με την curve έχοντας τη revolut από πίσω, πετάγεται μήνυμα της curve ότι υπάρχει θέμα με την κάρτα. άρα τα χρήματα είναι μπλοκαρισμένα. Εντωμεταξύ το ιντερνετ είναι γεμάτο παρόμοιες περιπτώσεις, τις οποίες δυστυχώς προσέχω τώρα που εμφανίστηκε το πρόβλημα σε εμένα αν έχεις twitter γράψε και κει δημόσια το πρόβλημα. θα σου πουν να στείλεις dm σε κανέναν δεν αρέσει το ξεμπρόστιασμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα