Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Doubt είπε

Αν κατάλαβα καλά είναι όπως στο συνάλλαγμα, άλλη τιμή αγοράς κι άλλη τιμή πώλησης που και οι δύο επιβαρύνονται με προμήθειες.

Οπότε για να κάνεις τα ευρώ σου Bitcoin και να τα ξανακάνεις Ευρώ είναι το 5-6% που λέει.

Το συνολικη σημαινει συνολικη.  Για να επιμενω, θα το εχω δοκιμασει...Μπορει να μην βγει ακριβώς 3,5% η επιβάρυνση, σίγουρα όμως είναι κάτω από 4% και αρα με τίποτα 5 ή 6%.

Επεξ/σία από runner69
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 14/10/2018 στις 10:03 ΜΜ, TheTourist098 είπε

Aυτο εννοω.Δηλαδη ειναι οσο η ισοτιμια...200 ευρω ειναι 800κατι ζλοτυ
Αρα θα μπορω κ εκει μεχρι εκεινο το οριο να τραβαω χωρις προμηθειες σωστα?

Γιατι θελεις να σηκωσεις οπωσδηποτε?

Θα πληρωνεις με καρτα παντου

Μόλις τώρα, ppetr είπε

Γιατι θελεις να σηκωσεις οπωσδηποτε?

Θα πληρωνεις με καρτα παντου

Aπλα θα θελω να εχω μερικα να τραβηξω σε περιπτωση που χρειαστω μετρητα..Για λογους ευκολιας βασικα...
Συν οτι εκει με μετρητα θα παω...θα εχω περισσοτερα μετρητα κ λιγοτερα στην καρτα για μπακ-απ

Στις 7/10/2018 στις 7:35 ΜΜ, newlynx είπε

Θέλω να δοκιμάσω για Eurosport player :) . Με την ελληνική κάρτα δεν πήρα το αγγλικό περιεχόμενο.

Τελικά τι έγινε πέρασε κανονικά , αν γίνεται να μας ενημερώσεις !!!

11 ώρες πριν, TheTourist098 είπε

Aπλα θα θελω να εχω μερικα να τραβηξω σε περιπτωση που χρειαστω μετρητα..Για λογους ευκολιας βασικα...
Συν οτι εκει με μετρητα θα παω...θα εχω περισσοτερα μετρητα κ λιγοτερα στην καρτα για μπακ-απ

Πριν από ενάμιση χρόνο είχα πάει Κρακοβία, δεν χρειάστηκαν μετρητά πουθενά. Έχε το υπ'οψιν και αυτο για το ταξίδι σου

Παιδιά μια ερώτηση μιας βιάζομαι την κάρτα επειδή πρέπει να φύγω για εξωτερικό και για τον πρώτο καιρό θα πρέπει να έχω κάποια λεφτά σε GBP.

Αυτό που θέλω να μάθω είναι επειδή φεύγω Κυριακή και χρειάζομαι την φυσική κάρτα (για να μπορώ να πληρώνω στην Αγγλία για ό,τι χρειαστώ) είναι αν επιλέξω την επιλογή Premium (8ε/μήνα) μόνο και μόνο για να παραλάβω μέσα στις 2 επόμενες εργάσιμες όπως λέει μέ Express Shipping (σε αντίθεση με το Standard που θέλει γύρω στις 10 εργάσιμες) μετά μπορώ να ακυρώσω ή θα χαθεί και η κάρτα/ θα έχω κάποια επιπλέον κύρωση; Νομίζω πως έχει απαντηθεί κάπου σε αυτό ή το άλλο thread αλλά δεν μπορώ/προλαβαίνω να το ξαναβρώ.

Γενικά δεν νομίζω να έχει αφήσει τέτοιο κενό η Revolut για να γλυτώνει κανείς το 20€ στα express μεταφορικά που κοστίζει για την Standard Version, αλλά ποτέ δεν ξέρεις :P

6 minutes ago, JoannisV said:

Παιδιά μια ερώτηση μιας βιάζομαι την κάρτα επειδή πρέπει να φύγω για εξωτερικό και για τον πρώτο καιρό θα πρέπει να έχω κάποια λεφτά σε GBP.

Αυτό που θέλω να μάθω είναι επειδή φεύγω Κυριακή και χρειάζομαι την φυσική κάρτα (για να μπορώ να πληρώνω στην Αγγλία για ό,τι χρειαστώ) είναι αν επιλέξω την επιλογή Premium (8ε/μήνα) μόνο και μόνο για να παραλάβω μέσα στις 2 επόμενες εργάσιμες όπως λέει μέ Express Shipping (σε αντίθεση με το Standard που θέλει γύρω στις 10 εργάσιμες) μετά μπορώ να ακυρώσω ή θα χαθεί και η κάρτα/ θα έχω κάποια επιπλέον κύρωση; Νομίζω πως έχει απαντηθεί κάπου σε αυτό ή το άλλο thread αλλά δεν μπορώ/προλαβαίνω να το ξαναβρώ.

Γενικά δεν νομίζω να έχει αφήσει τέτοιο κενό η Revolut για να γλυτώνει κανείς το 20€ στα express μεταφορικά που κοστίζει για την Standard Version, αλλά ποτέ δεν ξέρεις :P

Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι τέτοιο, απλά θα επιλέξεις την γρήγορη αποστολή όταν παραγγείλεις την απλή καρτα.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι τέτοιο, απλά θα επιλέξεις την γρήγορη αποστολή όταν παραγγείλεις την απλή καρτα.

Ο λόγος που το ρωτάω είναι μήπως μπορούσα να γλιτώσω τα 20ε που κοστίζει η Express αποστολή της απλής κάρτας και να πλήρωνα απλά 8ε για την Premium επιλογή (που έχει δωρεάν express αποστολή) με την λογική να την ακύρωνα αργότερα. Αυτή την στιγμή έχω 10ε στον λογαριασμό μου και μέχρι να βάλω άλλα 10ε με έμβασμα και να γίνει η αποστολή θα έχω φύγει :P

Διαφορετικά απλά θα δω πως θα το κάνω να μου έρθει η κάρτα εκεί που θα μένω στην Αγγλία μιας και έχει και φθηνότερα μεταφορικά και γρήγορη παραλαβή.

Επεξ/σία από JoannisV

45 λεπτά πριν, JoannisV είπε

Ο λόγος που το ρωτάω είναι μήπως μπορούσα να γλιτώσω τα 20ε που κοστίζει η Express αποστολή της απλής κάρτας και να πλήρωνα απλά 8ε για την Premium επιλογή (που έχει δωρεάν express αποστολή) με την λογική να την ακύρωνα αργότερα. Αυτή την στιγμή έχω 10ε στον λογαριασμό μου και μέχρι να βάλω άλλα 10ε με έμβασμα και να γίνει η αποστολή θα έχω φύγει :P

Διαφορετικά απλά θα δω πως θα το κάνω να μου έρθει η κάρτα εκεί που θα μένω στην Αγγλία μιας και έχει και φθηνότερα μεταφορικά και γρήγορη παραλαβή.

Καλύτερα να σου έρθει εκεί η κάρτα απευθείας και τον πρώτο καιρό να πληρώνεις με την Ελληνική σου κάρτα αν είναι Εθνική, αν δεν είναι απλά κάνε μια ανάληψη το ποσό που χρειάζεσαι μέχρι να σου έρθει, την Revolut θα την χρειαστείς έτσι και αλλιώς για να μεταφέρεις λεφτά από την Ελληνική στην Αγγλική σαν μεσάζοντα για να σου αλλάζει το νόμισμα. 

• Thanks 1

1 ώρα πριν, georgerov είπε

Καλύτερα να σου έρθει εκεί η κάρτα απευθείας και τον πρώτο καιρό να πληρώνεις με την Ελληνική σου κάρτα αν είναι Εθνική, αν δεν είναι απλά κάνε μια ανάληψη το ποσό που χρειάζεσαι μέχρι να σου έρθει, την Revolut θα την χρειαστείς έτσι και αλλιώς για να μεταφέρεις λεφτά από την Ελληνική στην Αγγλική σαν μεσάζοντα για να σου αλλάζει το νόμισμα. 

1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Οτι και να επιλέξει πολυ δύσκολο να την έχει μέχρι την Παρασκευή

Ευχαριστώ πολύ! Οπότε βγάζω μετρητά σε ευρώ και ψάχνω κάπου να γίνει η μετατροπή σε GBP με την μικρότερη χρέωση και προσπαθώ να αγοράζω online όσο μπορώ και να πληρώνω με revo.

1 ώρα πριν, JoannisV είπε

Ευχαριστώ πολύ! Οπότε βγάζω μετρητά σε ευρώ και ψάχνω κάπου να γίνει η μετατροπή σε GBP με την μικρότερη χρέωση και προσπαθώ να αγοράζω online όσο μπορώ και να πληρώνω με revo.

αν έχεις κινητο android με nfc δοκίμασε το  εξής: ενργοποιήσε την virtual της revolut και αν ειναι mastercard μπορείς να κατεβάσεις το google pay.apk και να την περάσεις εκεί. Αν γίνεται είσαι περιορισμένος να πληρώνεις μόνο εκει που δεχονται ανέπαφες αλλά κάτι έιναι και αυτο

2 λεπτά πριν, alexpen είπε

αν έχεις κινητο android με nfc δοκίμασε το  εξής: ενργοποιήσε την virtual της revolut και αν ειναι mastercard μπορείς να κατεβάσεις το google pay.apk και να την περάσεις εκεί. Αν γίνεται είσαι περιορισμένος να πληρώνεις μόνο εκει που δεχονται ανέπαφες αλλά κάτι έιναι και αυτο

Καλό, δεν το ήξερα πως γίνεται. Δυστυχώς δεν έχω NFC, αλλά στο επόμενο κινητό θα προσέξω να έχει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, JoannisV είπε

Καλά τα λες με μια μικρή διόρθωση, μετρητά θα βγάλεις από Αγγλικό ΑΤΜ (είναι παντού σχεδόν δωρεάν εκτός αν λέει το αντίθετο) και θα σου φάει 5 ευρώ για 500 λίρες (νομιζω είναι 1% της συναλλαγής με Εθνική) για να έχεις να περάσεις μέχρι να σου έρθει η Revolut. Αν βγάλεις ευρώ από Ελλάδα και πας εκεί να τα αλλάξεις τα χάσεις αρκετά χρήματα. 

Από εκεί και πέρα όταν θα σου έρθει η Revolut η διαδικασία είναι η εξής:

1. Έμβασμα από Ελληνικό ebanking προς το Euro IBAN της Revo. 

2. Μετατροπή εντός της εφαρμογής από ευρώ σε GBP

3. Bank Transfers στην revo και προσθέτεις το Αγγλικό σου Sort code & Acc number όταν ανοίξεις λογαριασμό. 

Όσο διάστημα δεν θα έχεις αγγλικό λογαριασμό απλά παραλήπτεις το 3ο βήμα και πληρώνεις με Revo. 

Σημείωση: Η μετατροπή του νομίσματος εντός της Revo συμφέρει μόνο Δευτέρα Παρασκευή μέχρι το κλείσιμο των αγορών. Μετά έχει μια μικρή προμήθεια, σε περίπτωση που πρέπει να γυρίσεις η να πληρώσεις μέσα στο ΣΚ, γυρίζεις μόνο το ποσό που χρειάζεσαι και περιμένεις την Δευτέρα για τα υπόλοιπα χρήματα. 

Επεξ/σία από georgerov
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...