asdfnikos Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 7 λεπτά πριν, perpetas είπε Τι θα μου χρεώσει η revolut για να τα στείλω πίσω στο λογαριασμό μου στην Πειραιώς; Απο την Revolut Τίποτα. Απο την Πειραιώς μέχρι 15 ευρώ Δωρεάν από 15.01 4 ευρώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 7 λεπτά πριν, perpetas είπε Τι θα μου χρεώσει η revolut για να τα στείλω πίσω στο λογαριασμό μου στην Πειραιώς; η revolut τπτ η Πειραιώς έξοδα για έμβασμα εξωτερικού. Δες τον τιμοκατάλογο για το ακριβές ποσό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
perpetas Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Από revolut σε revolut είναι δωρεάν η μεταφορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 4 λεπτά πριν, perpetas είπε Από revolut σε revolut είναι δωρεάν η μεταφορά; Εντελώς δωρεάν .Και αμεση 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george1807 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, nikomania-- είπε Υπάρχει κάποια ελληνική τράπεζα λοιπόν που δε χρεώνει κάποια ταρίφα λοιπόν? Ίσως η optima δεν χρεώνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
captnemo Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Στην ειδοποίηση που εμφανίζεται "Οι όροι και Προϋποθέσεις επικαιροποιήθηκαν" ξέρει κάποιος τι αφορά? Πατάμε "Συμφωνώ" ή το αφήνουμε όπως αναφέρει "σε 30 μέρες θα σας μεταφέρουμε αυτόματα στην προηγούμενη έκδοση" ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Με τη νεα φορολογική δήλωση του 2020 για το φορολογικό έτος 2019 στον κωδικό 029 για περιουσία ή και εισοδήματα(αυτό είναι νέο) στο εξωτερικό, πλέον πρέπει να γράψεις και τη χώρα προέλευσης για να το επιλέξεις. Αρα φαντάζομαι όσον αφορά τη revolut θα πρέπει να επίλεξουμε GB-UNITED KINGDOM; Ή επειδή δεν είναι τράπεζα , δεν τη δηλώνουμε; Στις 24/4/2020 στις 1:43 ΜΜ, captnemo είπε Στην ειδοποίηση που εμφανίζεται "Οι όροι και Προϋποθέσεις επικαιροποιήθηκαν" ξέρει κάποιος τι αφορά? Πατάμε "Συμφωνώ" ή το αφήνουμε όπως αναφέρει "σε 30 μέρες θα σας μεταφέρουμε αυτόματα στην προηγούμενη έκδοση" ? κοίτα 3-4 σελίδες πίσω,εχει συζητηθεί. Αλλάζει η προμήθεια για τα κρυπτονομίσματα από 1,5% σε 2,5% από 25/5 Επεξ/σία 25 Απριλίου 2020 από runner69 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
captnemo Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 10 λεπτά πριν, runner69 είπε κοίτα 3-4 σελίδες πίσω,εχει συζητηθεί. Αλλάζει η προμήθεια για τα κρυπτονομίσματα από 1,5% σε 2,5% από 25/5 Αν είναι μόνο αυτό, προσωπικά δεν με αφορά άρα το αφήνω ως έχει, σε ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 25 λεπτά πριν, runner69 είπε Με τη νεα φορολογική δήλωση του 2020 για το φορολογικό έτος 2019 στον κωδικό 029 για περιουσία ή και εισοδήματα(αυτό είναι νέο) στο εξωτερικό, πλέον πρέπει να γράψεις και τη χώρα προέλευσης για να το επιλέξεις. Αρα φαντάζομαι όσον αφορά τη revolut θα πρέπει να επίλεξουμε GB-UNITED KINGDOM; Ή επειδή δεν είναι τράπεζα , δεν τη δηλώνουμε; Κι εγώ που έχω revo n26 icard τι να δηλώσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγώ τη N26 τη δήλωσα οπωσδήποτε DE-Germany γιατί είναι επίσημη τράπεζα και έχει το ΑΦΜ μου. Το θέμα όμως είναι με τη revolut που δεν είναι τράπεζα και δεν έχει ζητήσει ΑΦΜ προς το παρόν.Εκεί τι να κάνουμε; Επεξ/σία 25 Απριλίου 2020 από runner69 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 11 λεπτά πριν, runner69 είπε Εγώ τη N26 τη δήλωσα οπωσδήποτε DE-Germany γιατί είναι επίσημη τράπεζα και έχει το ΑΦΜ μου. Το θέμα όμως είναι με τη revolut που δεν είναι τράπεζα και δεν έχει ζητήσει ΑΦΜ προς το παρόν.Εκεί τι να κάνουμε; Μπορείς να δηλώσεις πολλές χώρες δηλαδή;; Κοίτα να δεις που γίναμε και διεθνείς κροίσοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Ναι όσες χώρες θέλεις δηλώνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t-shock Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Εμένα δεν μου ζήτησε κανένα ΑΦΜ η Ν26 Να ανησυχω? (Άδειος ειναι ο λογαριασμος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, t-shock είπε Εμένα δεν μου ζήτησε κανένα ΑΦΜ η Ν26 Να ανησυχω? (Άδειος ειναι ο λογαριασμος) Πότε τον άνοιξες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t-shock Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, turbat0s είπε Πότε τον άνοιξες? Πριν 2 μήνες περιπου Μέσα στις ρυθμίσεις εχει την επιλογή να βαλω το αφμ (το οποίο ειναι κενό) αλλά δεν μου λέει καπου ότι ειναι υποχρεωτικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα