Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, runner69 είπε

Να φανταστώ προς το χειρότερο; Έχει βρει κανείς την αλλαγή;

Απο 1.5% σε 2.5% ισχύει από της 20 Μαΐου και μετά 

https://www.revolut.com/el-GR/legal/fees 

Καταγραφήασδφασδ.PNG

• Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και αν αρνηθούμε τους νέους όρους θα γύρισουμε στους παλιούς όπως λέει ή θα κλείσουν το λογαριασμό; Το μηνυμα παραπέμπει ότι θα μας αφήσουν στους παλιούς αλλά μπορεί να ήταν και γενικό μήνυμα.

46 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Με διαβατήριο ένα χρόνο μετά το άνοιγμα του λογαριασμού δεν έχουν ζητήσει τίποτα.

Το θέμα είναι γιατί ζητάνε ξανά και ξανά να ανεβάσουν ταυτότητα όσοι έχουν ανεβάσει Ελληνική, τυπωμένη με λατινικούς χαρακτήρες. Είναι απαράδεκτοι από τη στιγμή που δέχονται το συγκεκριμένο έγγραφο να στο ζητάνε ξανά και ξανά.

Παιδιά εγώ έχω το εξής πρόβλημα. Η κάρτα έπρεπε να μου είχε έρθει  8 Απριλίου και δεν την έχω παραλάβει ακόμα. Μήπως λόγω της κατάστασης έχει αργήσει; Γνωρίζουμε με ποιά μεταφορική συνεργάζεται για να επικοινωνήσω μαζί της;

10 ώρες πριν, anton0291 είπε

Παιδιά εγώ έχω το εξής πρόβλημα. Η κάρτα έπρεπε να μου είχε έρθει  8 Απριλίου και δεν την έχω παραλάβει ακόμα. Μήπως λόγω της κατάστασης έχει αργήσει; Γνωρίζουμε με ποιά μεταφορική συνεργάζεται για να επικοινωνήσω μαζί της;

Ο φάκελος έρχεται με απλο ταχυδρομείο από Φρανκφούρτη Γερμανίας χωρίς tracking number. Επικοινωνησε με το τοπικό σου ταχυδρομείο. Εμένα η εκτιμωμενη ημερομηνία παραλαβής ήταν 24 Μαρτίου και τελικα παρέλαβα 10 Απριλίου μετά από αρκετά τηλέφωνα στο ταχυδρομείο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, anton0291 είπε

Αν είναι απλή και δεν έχεις βάλει express μπορεί να καθυστερήσει όπως και πολλά άλλα, εννοείται λόγω της κατάστασης. Αν είναι Premium ή Metal έρχονται το πολύ σε 2 μέρες και έχουνε πάντα tracking number, αναγκαστικά. 

Εμένα όλες οι κάρτες από Βαρσοβία έχουν έρθει.

Επεξ/σία από vagstef

Σόρρυ παιδιά που θα ρωτήσω κάτι απλό, αλλά σκέφτομαι να βγάλω και εγώ κάρτα revolut, αλλά δεν έχω καταλάβει τι όφελος θα έχω και πού, σε σχέση με τις υπόλοιπες πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες.

55 λεπτά πριν, Fan είπε

Σόρρυ παιδιά που θα ρωτήσω κάτι απλό, αλλά σκέφτομαι να βγάλω και εγώ κάρτα revolut, αλλά δεν έχω καταλάβει τι όφελος θα έχω και πού, σε σχέση με τις υπόλοιπες πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες.

Θα έχεις καλύτερη ισοτιμία νομισμάτων

2 ώρες πριν, Fan είπε

Αμα δεν εχεις καταλαβει, γιατι να τη βγαλεις?

3 ώρες πριν, Fan είπε

Σε χώρες χωρίς ευρώ θα έχεις την καλύτερη δυνατή ισοτιμία και δεν θα πληρώνεις προμήθειες συναλλάγματος (1 και 1,5 ευρω κάθε φορά)  στην τράπεζά σου.

Κατάλαβες δεν κατάλαβες είναι FREE, βρες κάποιον να σου κάνει invite

7 ώρες πριν, vagstef είπε

Σε χώρες χωρίς ευρώ θα έχεις την καλύτερη δυνατή ισοτιμία και δεν θα πληρώνεις προμήθειες συναλλάγματος (1 και 1,5 ευρω κάθε φορά)  στην τράπεζά σου.

Κατάλαβες δεν κατάλαβες είναι FREE, βρες κάποιον να σου κάνει invite

Ευχαριστώ παίδες, δεν το είχα ψάξει πολύ και το είχα καταλάβει λάθος.

Νόμιζα ότι εάν είχες κρυπτονομίσματα μπορούσες μέσω της revolut να πραγματοποιήσεις αναληψη από ATM χωρίς τις τεράστιες προμήθειες που σου κρατάνε τα Bitcoin ATM.

Συνεπώς δεν έχει νόημα να βγάλεις την κάρτα, εφόσον δεν αγοράζεις προϊόντα σε ξένο νόμισμα ή δεν κάνεις συχνά ταξίδια σε χώρες που δεν έχουν ευρώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...