Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά το θέμα με τις ταυτότητες αρχίζει και κουράζει. Το έχουμε αναλύσει από τον Οκτώβριο του 19. 
Μια απλή διαδικασία και 9 ευρώ κόστος είναι να πάτε να αλλάξετε τις ταυτότητες σας, τουλάχιστον μέχρι και πριν την εποχή του ιού. Σίγουρα τώρα θα απαιτείται ραντεβού στο αστυνομικό τμήμα.

Χειρόγραφες ταυτότητες τέλος από revolut. 
Ή πάτε και βγάζετε νέα ταυτότητα, ή σταματάτε την χρήση της revolut.

Επεξ/σία από Kostasallinone
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, andreas443 είπε

όταν λέω χειρόγραφη ότι έχω δεν εννοώ ένα απλό χαρτί έχω την μπλε την γνωστή αστυνομική ταυτότητα απλά δεν τους κάνει αυτή γιατί και καλά από πίσω είναι γραμμένα με το χέρι τα στοιχεία

Χειρόγραφη αυτό σημαίνει ,γραμμένη με το χέρι.

• Thanks 1

2 ώρες πριν, andreas443 είπε

όταν λέω χειρόγραφη ότι έχω δεν εννοώ ένα απλό χαρτί έχω την μπλε την γνωστή αστυνομική ταυτότητα απλά δεν τους κάνει αυτή γιατί και καλά από πίσω είναι γραμμένα με το χέρι τα στοιχεία

Εισαι θεος!!! Πραγματικα τωρα, πιστευεις οτι σου χρειαζεται η revolut?

• Like 1

55 λεπτά πριν, bjj-p είπε

Εισαι θεος!!! Πραγματικα τωρα, πιστευεις οτι σου χρειαζεται η revolut?

Το αν μου χρειάζεται η όχι άσε να το ξέρω εγώ και το χειρόγραφη δεν το έβγαλα από το κεφάλι μου ξέρω τι είναι χειρόγραφη, κανονική ταυτότητα έχω απλά δεν είναι η καινούρια, σε επικοινωνία μέσο chat με την revolut μου ανέφεραν ότι η συγκεκριμένη ταυτότητα είναι χειρόγραφη και ότι δεν την δέχονται τώρα για ποιον λόγο την βλέπουν χειρόγραφη δεν μπορώ να καταλάβω μια κανονική ελληνική ταυτότητα έχω και ποτέ μου δεν είχα θέμα στο paypal πάντως μια χαρά την δέχτηκαν μαζί με το ΑΦΜ για να μου εγκρίνουν τον λογαριασμό

2 ώρες πριν, andreas443 είπε

Το αν μου χρειάζεται η όχι άσε να το ξέρω εγώ και το χειρόγραφη δεν το έβγαλα από το κεφάλι μου ξέρω τι είναι χειρόγραφη, κανονική ταυτότητα έχω απλά δεν είναι η καινούρια, σε επικοινωνία μέσο chat με την revolut μου ανέφεραν ότι η συγκεκριμένη ταυτότητα είναι χειρόγραφη και ότι δεν την δέχονται τώρα για ποιον λόγο την βλέπουν χειρόγραφη δεν μπορώ να καταλάβω μια κανονική ελληνική ταυτότητα έχω και ποτέ μου δεν είχα θέμα στο paypal πάντως μια χαρά την δέχτηκαν μαζί με το ΑΦΜ για να μου εγκρίνουν τον λογαριασμό

Δες εδώ για να καταλάβεις γιατί καλά κάνουν και δεν δέχονται.

Και σταματήστε αυτή την κουβέντα επιτέλους..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα η ταυτοτητα μου ειναι χειρογραφη και δεν σκοπευω να βγαλω αλλη... αν δεν κανει για το revolut

πως θα γινει να παρω τα 10 ευρω που μου πηρανε πισω και να μου σβησουνε το λογαριασμο ? δεν το θελω ποια με κουρασε...

Το chat ΔΕΝ λειτουργει λεει οτι πρεπει να επαληθευσω τα στοιχεια μου αλλα δεν τα δεχετε λογω χειρογραφης ταυτοτητας

και το τηλεφωνο στην αγγλια βγαινει τηλεφωνητης...

Λοιπον εγω βλεπω απατη για να μαζευουνε 10ευρα..

Επεξ/σία από j2k

7 λεπτά πριν, j2k είπε

Εμενα η ταυτοτητα μου ειναι χειρογραφη και δεν σκοπευω να βγαλω αλλη... αν δεν κανει για το revolut

πως θα γινει να παρω τα 10 ευρω που μου πηρανε πισω και να μου σβησουνε το λογαριασμο ? δεν το θελω ποια με κουρασε...

Το chat ΔΕΝ λειτουργει λεει οτι πρεπει να επαληθευσω τα στοιχεια μου αλλα δεν τα δεχετε λογω χειρογραφης ταυτοτητας

Ας προσέχουμε λίγο τι λέμε ... Απάτη γιατί δεν δέχεται μια απαρχαιωμένη  ταυτότητα και γιατί έκανες κατάθεση πριν ολοκληρώσεις το verify ? (Και όχι δεν είμαι ούτε εκπρόσωπος της εταιρίας ούτε έχω κάποιο κέρδος από αυτήν) 
Στείλε τους μήνυμα στο facebook page τους γράφοντας τους τον αριθμό σου και ότι θέλεις να κλείσεις το account σου(στα αγγλικά)

• Like 1
  • Thanks 1

9 λεπτά πριν, j2k είπε

πως θα γινει να παρω τα 10 ευρω που μου πηρανε πισω ?

Απάτη;Τόσες φορές έχουμε πει ότι δεν δεχονται χειρόγραφη ταυτότητα αλλά .........εκεί.Λεφτά γιατί έβαλες πριν επιβεβαιώσεις τον λογαριασμό;

3 ώρες πριν, andreas443 είπε

Είναι εκτυπωμένη ή γραμμένη  με το χέρι;

• Like 1

4 ώρες πριν, andreas443 είπε

Η ταυτότητα μου δεν ειναι χειρόγραφη, ειναι απλως γραμμένη με το χερι 

• Confused 1

Τελικα από 24 Μαρτίου που ήταν ο εκτιμωμενος χρόνος άφιξης για την απλή αποστολή της revolut και μετά από κάποια τηλεφωνηματα στο ταχυδρομείο παρέλαβα σήμερα. Μια σημαντική λεπτομέρεια είχα την εντύπωση ότι ο φάκελος έρχεται από UK αλλά επάνω γράφει απο Φρανκφούρτη Γερμανίας. 

Τι τους ειπες ακριβως ; Φοβαμαι μη πέσω σε μλκα και δεν εχει και αριθμο tracking ...

33 λεπτά πριν, alexpag80 είπε

Τελικα από 24 Μαρτίου που ήταν ο εκτιμωμενος χρόνος άφιξης για την απλή αποστολή της revolut και μετά από κάποια τηλεφωνηματα στο ταχυδρομείο παρέλαβα σήμερα. Μια σημαντική λεπτομέρεια είχα την εντύπωση ότι ο φάκελος έρχεται από UK αλλά επάνω γράφει απο Φρανκφούρτη Γερμανίας. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...