Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Με εκτιμώμενη 28/03 παντως καρτα δεν μου χει ερθει .. Υπαρχει κανα tracking να δω μη τη περιμενω τσαμπα ;

Αν εβαλες την απλη αποστολή δεν υπάρχει tracking

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

9 ώρες πριν, runner69 είπε

Μα αφού ειναι δωρεάν, ποια συνδρομη να πληρωσεις;

την συνδρομη της πιστωτικης του εννοει, οχι της Revolut

8 ώρες πριν, j2k είπε

Η ταυτοτητα μου ειναι παλαιου τυπου με ελληνικους χαρακτηρες.

Εχω βαλει και 10 ευρω μεσα και δε μπορω ουτε αυτα να παρω πισω..

Πως λυνω το θεμα ?

τι εννοεις δεν μπορεις να τα παρεις; προσπαθησες να κανεις καποια συναλλαγη και δεν σε άφησε;

19 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Με εκτιμώμενη 28/03 παντως καρτα δεν μου χει ερθει .. Υπαρχει κανα tracking να δω μη τη περιμενω τσαμπα ;

η standard αποστολή της Revolut αντιμετωπίζεται σαν γράμμα και έρχεται με απλό ταχυδρομείο... τα ελτα υπολειτουργουν, οποτε δεν μπορεις να ξερεις ποτε θα ερθει... ειναι και θεμα περιοχής. Στη περιοχη μου ο ταχυδρόμος πλέον περνάει μια φορά το μήνα.

• Like 1

Δάφνη που έχω προσωπική άποψη μια φορά το μήνα... Πειραιά επίσης όχι τόσο σπάνια, αλλά με μεγάλη καθυστέρηση.

οι Λογαριασμοί που αναφέρεις μπορεί να είναι και μέσω Courier... 

Υπό κανονικές συνθήκες η κάρτα revolut ήθελε γύρω στη βδομάδα, οπότε τώρα με τις υπάρχουσες συνθήκες πρέπει να υπολογίσεις σίγουρα περισσότερο από 2 βδομάδες... και υποθέτω λόγω Κρήτης, θα χρειαστεί κάτι παραπάνω από το αν ηταν Αθήνα.

18 ώρες πριν, kon1to είπε

πριν το σημειο που κανεις κλικ στο ονομα της Επαφής σου δείχνει τον προσωπικο σου σύνδεσμο και γραφει κοινοποιήστε σύνδεσμο, οποτε ειτε απο εκει ειτε με copy paste μπορεις να τον προωθησεις στον/στους φιλους με όποιο τρόπο θες (messenger, viber, email etc)

απο τη στιγμη που θα κανει εγγραφη με τον μοναδικο-προσωπικο σου συνδεσμο θα "αντιστοιχηθεί" σε σενα...

Δεν ακολουθησα την διαδιακασια αυτη (που τελικα ειναι η σωστη) και ενεργοποιησα τον λογαριασμο.

Αμα τον διαγραψω και τον ξαναδημιουργησω με την σωστη παραπανω διαδικασια, (σε ιδιο μαιλ, ιδιο phone), λετε να το περασει? 

Καλημέρα προσπαθώ να κάνω επαλήθευση τον λογαριασμό στέλνω την ταυτότητα και την φωτογραφία μου αλλά απορρίπτονται μπορώ να κάνω κάτι τα έστειλα και δεύτερη φορά και πάλι τα ίδια??

3 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Ηρακλειο Κρητης κεντρο μου φαινεται περιεργο υπολογιζα 2 βδομαδες . Αρχες του μηνα εφεραν λογαριασμους ποια περιοχη ερχεται 1 το μηνα ?

και εγω ιδια περιοχη με σενα ειμαι, διπλα στα ελτα και απο 26/3 δεν εχει ερθει ακομα

Περασε ενα μηχανακι και αφησε μερικα φακελα .... Λογαριασμοι τραπεζων και τους φερνει ACS ... Στα ελτα ειναι μια που μονιμως αμα δω μηχανακι τρεχω γιατι τα βαζει η σε λαθος κιβωτια η τα αμολαει ετσι εξω να τα παρει ο αερας ... 

13 ώρες πριν, j2k είπε

Εχω βαλει την εφαρμογη και εχω στειλει την ταυτοτητα μου 8 φορες οπως και selfie.

Καθε φορα μου ξαναζηταει να την ξαναβγαλω...

Η ταυτοτητα μου ειναι παλαιου τυπου με ελληνικους χαρακτηρες.

Εχω βαλει και 10 ευρω μεσα και δε μπορω ουτε αυτα να παρω πισω..

Πηρα τηλεφωνο αγγλια και βγηκε ενα τηλεφωνητης με αυτοματα μυνηματα και μετα εκλεισε

χρεωθηκα και 3 τηλεφωνα στην αγγλια και δεν δουλεια δεν εκανα..

Πως λυνω το θεμα ?

Δεν υπάρχει τηλέφωνο,κατα 99% πήρες σε σκάμερ.

Υπάρχει τηλέφωνο με αυτόματο τηλεφωνητή, αλλά η χρήση του είναι καθαρά και μόνο για να μπλοκάρεις την κάρτα σου σε περίπτωση κλοπής και της κάρτας και του τηλεφώνου σου.

• Thanks 1

έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα μίλησα μαζί τους μέσο chat και μου είπαν ότι η ελληνική αστυνομική ταυτότητα δεν την δέχονται επειδή είναι χειρόγραφη έμενα έχει και ελληνικούς και λατινικούς χαρακτήρες από πίσω

12 λεπτά πριν, andreas443 είπε

έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα μίλησα μαζί τους μέσο chat και μου είπαν ότι η ελληνική αστυνομική ταυτότητα δεν την δέχονται επειδή είναι χειρόγραφη έμενα έχει και ελληνικούς και λατινικούς χαρακτήρες από πίσω

Δε μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό με χειρόγραφη ταυτότητα

10 λεπτά πριν, spartak1 είπε

Δε μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό με χειρόγραφη ταυτότητα

όταν λέω χειρόγραφη ότι έχω δεν εννοώ ένα απλό χαρτί έχω την μπλε την γνωστή αστυνομική ταυτότητα απλά δεν τους κάνει αυτή γιατί και καλά από πίσω είναι γραμμένα με το χέρι τα στοιχεία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...