Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, loyros13 είπε

ανάλογα τα κέφια είναι αν στο πάρουν ότι δεν είναι STP θα χρεωθεί, η Alpha και καλα το χει μέχρι 5 δεν είναι για όλες το ίδιο.  

Στην Εθνική δε χρεωνονται εισερχόμενα εμβάσματα ως 15 ευρω. Εχω λάβει αρκετα. Ουδέποτε χρεώθηκα

• Απαντ. 11,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
20 ώρες πριν, runner69 είπε

υπολόγιζε κάπου 3-3,5% συνολική διαφορά γιατί είναι 1,5% η προμηθεια που αναφερει και κάπου άλλα 1,5% η διαφορά αγορά-πωλήσης των κρυπτονομισματων. Με αλλη τιμη τα αγοράζεις και με άλλη τα πουλάς (πιο φθηνα).

Αν αξίζει; Εχει ρισκα...

δηλ περιπου 5-6% συνολικη επιβαρυνση για να επιστρεψεις σε ευρω.. σε ανταλλακτηρια ειναι χαμηλοτερη η επιβαρυνση;

20 ώρες πριν, Hapatingo είπε

Εμβάσματα σε ελληνικές τρ. είναι δωρεάν μέχρι ποσά 15 ευρώ, μετά υπάρχει προμήθεια εισερχομένου εμβάσματος 3 ευρώ

ανεξαρτητως αριθμου εμβασματων; δηλ ποσο 60 ευρω μπορω να το σπασω σε 4 εμβασματα;

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, bjj-p είπε

δηλ περιπου 5-6% συνολικη επιβαρυνση για να επιστρεψεις σε ευρω.. σε ανταλλακτηρια ειναι χαμηλοτερη η επιβαρυνση;

ανεξαρτητως αριθμου εμβασματων; δηλ ποσο 60 ευρω μπορω να το σπασω σε 4 εμβασματα;

Ναι μπορείς

Δημοσ.
2 ώρες πριν, bjj-p είπε

Εννοείται ότι σε ανταλλακτήρια είναι πολύ μικρότερα τα fees.
Δεν αξίζει να ασχοληθείς στην revolut με cryptos μιας και πέρα από τις ογκώδεις προμήθειες, ουσιαστικά δεν αγοράζεις cryptos αφού δεν μπορείς να τα κάνεις τίποτα και παραμένουν δεσμευμένα σε αυτούς, αλλά απλώς μια "υπόσχεση" ότι θα σου αποδώσουν την αξία σε συνάλλαγμα.

Δημοσ.

Παιδια αν εχω καταλαβει καλα,με τη revolut το οριο ειναι 200 σε καθε χωρα που παω?Δηλαδη τι εννοω...
Αν παω πολωνια οπου εχει ζλοτυ εχω κ εκει το οριο των 200 ?Χωρις προμηθεια χρεωση συναλλαγματος κλπ?
Ουσιαστικα θελω να λυσω το διλειμα revolut vs N26 για τη συγκεκριμενη περιπτωση δηλαδη χωρα εκτος ευρω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, TheTourist098 είπε

Παιδια αν εχω καταλαβει καλα,με τη revolut το οριο ειναι 200 σε καθε χωρα που παω?Δηλαδη τι εννοω...
Αν παω πολωνια οπου εχει ζλοτυ εχω κ εκει το οριο των 200 ?Χωρις προμηθεια χρεωση συναλλαγματος κλπ?
Ουσιαστικα θελω να λυσω το διλειμα revolut vs N26 για τη συγκεκριμενη περιπτωση δηλαδη χωρα εκτος ευρω

Στην Πολωνία μπορείς να κάνεις ανάληψη μέχρι 800 Ζλοτι/μήνα χωρίς χρέωση

Επεξ/σία από spartak1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, spartak1 είπε

Στην Πολωνία μπορείς να κάνεις ανάληψη μέχρι 800 Ζλοτι/μήνα

Aυτο εννοω.Δηλαδη ειναι οσο η ισοτιμια...200 ευρω ειναι 800κατι ζλοτυ
Αρα θα μπορω κ εκει μεχρι εκεινο το οριο να τραβαω χωρις προμηθειες σωστα?

Και για να το κανω πρεπει να εχω κανει κατι στην εφαρμογη?Η γινεται αυτοματα στπ atm η μετατροπη συναλλαγματος?

Ξερω ισως να ειναι ηλιθιες ερωτησεις αλλα πρωτη φορα ασχολουμαι με ολα αυτα

Δημοσ.

Premium revolut και πάω για ανάληψη εθνική και μού λέει έξτρα 2 ευρώ χρέωση η Εθνική. 

Υπάρχει κάποια τράπεζα που δεν χρεώνει την ανάληψη καπέλο??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, bjj-p είπε

Το εγραψα και το εκανες quote... συνολικη "προμηθεια" ~3-3,5%. Αρα δεν βγαινει 5-6%.

Επεξ/σία από runner69
Δημοσ.
7 ώρες πριν, freelove είπε

Premium revolut και πάω για ανάληψη εθνική και μού λέει έξτρα 2 ευρώ χρέωση η Εθνική. 

Υπάρχει κάποια τράπεζα που δεν χρεώνει την ανάληψη καπέλο??

Alpha bank

• Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, runner69 είπε

Το εγραψα και το εκανες quote... συνολικη "προμηθεια" ~3-3,5%. Αρα δεν βγαινει 5-6%.

Αν κατάλαβα καλά είναι όπως στο συνάλλαγμα, άλλη τιμή αγοράς κι άλλη τιμή πώλησης που και οι δύο επιβαρύνονται με προμήθειες.

Οπότε για να κάνεις τα ευρώ σου Bitcoin και να τα ξανακάνεις Ευρώ είναι το 5-6% που λέει.

Δημοσ.

Επανέρχομαι για ενημέρωση και επιβεβαίωση όπως είχα πει. Τελικά για τη μεταφορά από revolut σε εθνική πόσο ύψους 5 ευρώ δεν υπήρξε κάποια χρέωση (Προμήθεια). Η προμήθεια ισχύει για πόσα άνω των 15.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...