Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Demetris77 είπε

Όχι. Ελληνικα. 

Εγω απλά θέλω να  μεταφερω /  πληρώσω καποιον σε τράπεζα. 

Στα λατινικά πρέπει να γράψεις όλα τα στοιχειά. 

• Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 12/3/2020 στις 9:55 ΠΜ, johnmayson είπε

Καλημερα μπορω να κανω verify και μετα να βαλω λεφτα;;Στο verify η φωτο της ταυτοτητας ειμαι με μακρια μαλλια υπαρχει περιπτωση να μη περασει;Διαγραφη γινεται κατευθειαν εφοσον δε περασω το verify?Στη εφορια δε χρειαζεται να τη δηλωσω γιατι δε δινει τοκους και δε ειναι τραπεζα σωστα;;ποσες ωρες χρειαζεται για να σε κανει verify??

Καλημερα γνωριζει κανεις;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, johnmayson είπε

Καλημερα γνωριζει κανεις;

Καλημέρα,

Το μήνυμα το έστειλες χθες, αν στο ενδιάμεσο είχες στείλει τα χαρτιά για verify θα είχες ήδη λάβει αποτέλεσμα. Δεν γνωρίζουμε εμείς αν θα σε περάσουν λόγω διαφορετικού κουρέματος, το verification θα δείξει.

Δημοσ.

Ολο αυτο το καιρο μπορει να ειχε βγει συμπερασμα οτι οταν εχετε μεγαλη διαφορα στη φωτο το verify αποτυγχανει αρα γιατι να εκανα τσαμπα τη διαδοκασια;; Ρωταω κ αλλα πραγματα οχι μονο αυτο.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, johnmayson είπε

Ολο αυτο το καιρο μπορει να ειχε βγει συμπερασμα οτι οταν εχετε μεγαλη διαφορα στη φωτο το verify αποτυγχανει αρα γιατι να εκανα τσαμπα τη διαδοκασια;; Ρωταω κ αλλα πραγματα οχι μονο αυτο.

Ναι αλλα δε μπορει να σου το πει κανείς από εμας αυτο. Είναι προφανες. Δοκιμάζεις και βλέπεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαλησπέρα, δεν βρήκα κάπου ομαδοποιημένα αυτά που θέλω να ρωτήσω, για αυτό συγγνώμη που σίγουρα έχουν απαντηθεί.  Όλες οι ερωτήσεις αφορούν  την απλή δωρεάν κάρτα.

1) Για κάποιον που δεν πηγαίνει εξωτερικό , αλλά κάνει ηλεκτρονικές  και φυσικές αγορές εντός Ελλάδος, μιλάμε για ουσιαστικά μια prepaid καρτα (ΟΚ και άλλα καλά που έχει),  σωστά?

2) Η φόρτιση λοιπόν αυτής της prepaid κάρτας απο λογαριασμό Ελληνικής τράπεζας ή κάρτα Ελληνικής τράπεζας είναι δωρεάν, χωρίς χρέωση εξόδων απο την   τράπεζα?   

Αν ναι, τότε μιλάμε για την πρώτη εντελώς δωρεάν prepaid κάρτα !  Σωστά?    Το τονίζω γιατί είναι το πιο σημαντικό και  δεν είδα να το τονίζει κανείς youtuber που την προωθεί.  Αντιθέτως μας έχουν πρήξει με το πόσο εύκολα μπορούμε να κάνουμε συνάλλαγμα κλπ...

3) Το ΙΒΑΝ και πιστωτική μου  που αναφέρω παραπάνω της Ελληνικής τράπεζας, τα δηλώνω  στην εφαρμογή Revolut ?

4) Oι αγορές μέσω revolut ακόμη και σε Ελληνικές επιχειρήσεις  , δυστυχώς δεν μετράνε στο αφορολόγητο  , σωστά ?

5) Ακόμη και η φόρτιση της revolut  απο πιστωτική μου , ούτε αυτή φαίνεται σαν έξοδο/ αγορά της Ελληνικής  πιστωτικής  μου για το αφορολόγητο?

6) Η σύνδεση/δήλωση  της revolut στο Paypal  μου  κοστίζει κατι είτε στη revolut είτε στο Paypal?

7) H φόρτιση της revolut απο το balance του Paypal μου έχει έξοδα απο το Paypal?

8)Διάβασα παραπάνω οτι το app έχει την ευκολία  της μεταφοράς ποσών δωρεάν απο άλλους χρήστες.  Η μεταφορά γίνεται υποχρεωτικά στην κάρτα ή υπάρχει και κάτι σαν balance (λογαριασμός/ταμείο)  της εφαρμογής όπου αν θέλει καποιος με πληρώνει εκεί, και στη συνέχεια αν θέλω  με αυτά τα ποσά φορτίζω την κάρτα? 

Επεξ/σία από kounga
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kounga είπε

Kαλησπέρα, δεν βρήκα κάπου ομαδοποιημένα αυτά που θέλω να ρωτήσω, για αυτό συγγνώμη που σίγουρα έχουν απαντηθεί. 

1) Για κάποιον που δεν πηγαίνει εξωτερικό , αλλά κάνει ηλεκτρονικές  και φυσικές αγορές εντός Ελλάδος, μιλάμε για ουσιαστικά μια prepaid καρτα (ΟΚ και άλλα καλά που έχει),  σωστά?

2) Η φόρτιση λοιπόν αυτής της prepaid κάρτας απο λογαριασμό Ελληνικής τράπεζας ή κάρτα Ελληνικής τράπεζας είναι δωρεάν, χωρίς χρέωση εξόδων απο την  της τράπεζα?   

Αν ναι, τότε μιλάμε για την πρώτη εντελώς δωρεάν prepaid κάρτα !  Σωστά?    Το τονίζω γιατί είναι το πιο σημαντικό και  δεν είδα να το τονίζει κανείς youtuber που την προωθεί.  Αντιθέτως μας έχουν πρήξει με το πόσο εύκολα μπορούμε να κάνουμε συνάλλαγμα κλπ...

3) Το ΙΒΑΝ και πιστωτική μου  που αναφέρω παραπάνω της Ελληνικής τράπεζας, τα δηλώνω  στην εφαρμογή Revolut ?

4) Oι αγορές μέσω revolut ακόμη και σε Ελληνικές επιχειρήσεις  , δυστυχώς δεν μετράνε στο αφορολόγητο  , σωστά ?

5) Ακόμη και η φόρτιση της revolut  απο πιστωτική μου , ούτε αυτή φαίνεται σαν έξοδο/ αγορά της Ελληνικής  πιστωτικής  μου για το αφορολόγητο?

6) Η σύνδεση/δήλωση  της revolut στο Paypal  κοστίζει είτε στη revolut είτε στο Paypal?

7) H φόρτιση της revolut απο το balance του Paypal μου έχει έξοδα απο το Paypal?

8)Διάβασα παραπάνω οτι το app έχει την ευκολία  της μεταφοράς ποσών δωρεάν απο άλλους χρήστες.  Η μεταφορά γίνεται υποχρεωτικά στην κάρτα ή υπάρχει και κάτι σαν balance (λογαριασμός/ταμείο)  της εφαρμογής όπου αν θέλει καποιος με πληρώνει εκεί, και στη συνέχεια αν θέλω  με αυτά τα ποσά φορτίζω την κάρτα? 

1) Ναι
2)Ναι
3)Μονο τα στοιχειά της κάρτας για να κάνεις το Top-Up
4)Δεν μετραει 
5)Δεν μετραει
6)Οχι
7)Οχι
8 ) Ή κάρτα είναι συνδεδεμένη με τον λογαριασμό. Δεν υπάρχει ξεχωριστό balance για την κάρτα και ξεχωριστό για τον λογαριασμό.

• Thanks 1
Δημοσ.

Μπορω να κανω πρωτα verify και μετα να βαλω λεφτα στη καρτα;Σε περιπτωση που δε περασει το verify μπορω να διαγραψω ευκολα το λογαριασμο;Ποσες ωρες κανει το verify γνωριζει κανεις;Στη εφορια δε χρειαζεται να τη δηλωσω διορι δε δινει τοκους σωστα;περιμενω τα φωτα σας.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, johnmayson είπε

Μπορω να κανω πρωτα verify και μετα να βαλω λεφτα στη καρτα;Σε περιπτωση που δε περασει το verify μπορω να διαγραψω ευκολα το λογαριασμο;Ποσες ωρες κανει το verify γνωριζει κανεις;Στη εφορια δε χρειαζεται να τη δηλωσω διορι δε δινει τοκους σωστα;περιμενω τα φωτα σας.

1) Ναι μπορεις
2) Ναι ενα κουμπι ειναι 
3) απο 5 λεπτα μεχρι 2 μερες
4) οχι

Δημοσ.

Για τη διαγραφη ρωταω επειδη καποιοι εχουν πει οτι δε λειτουργουσε.Η εκκαθαριση απο τραπεζα πειραιως πχ τα 20 ευρω που θα βαλω στη καρτα σε 2 εργασιμες ειναι;;Η virtual που θα θα φτοιαξω ειναι ιδιο νουμερο με τη φυσικη;Η φυσικη καρτα ειναι μονο mastercad η μπορεις να παρεις και visa??(παντα στο free πακετο)Στο region τι βαζω;;διοτι αναγραφει και region και country.Αν βαλω γρηγορη αποστολη σε ποσες μερες θα ρθει και με ποιο τροπο;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, johnmayson είπε

Για τη διαγραφη ρωταω επειδη καποιοι εχουν πει οτι δε λειτουργουσε.Η εκκαθαριση απο τραπεζα πειραιως πχ τα 20 ευρω που θα βαλω στη καρτα σε 2 εργασιμες ειναι;;Η virtual που θα θα φτοιαξω ειναι ιδιο νουμερο με τη φυσικη;Η φυσικη καρτα ειναι μονο mastercad η μπορεις να παρεις και visa??(παντα στο free πακετο)Στο region τι βαζω;;διοτι αναγραφει και region και country.Αν βαλω γρηγορη αποστολη σε ποσες μερες θα ρθει και με ποιο τροπο;

Oχι, η virtual έχει άλλο νούμερο οπως είναι φυσιολογικο.

Θα κάνεις top up με την κάρτα την ελληνική.Αμεσα και χωρίς έξοδα.

Δημοσ.

Αλλο πραγμα ρωταω αφου κανω top up η εκκαθαριση στο λογαριασμο της πειραιως για το top up ποσες εργασιμες κανει;Αν ξερετε και τ αλλα ερωτηματα που θετω πειτε μου.

Δημοσ.

Καλησπέρα, δύο γρήγορες ερωτήσεις αν έχετε την καλοσύνη

1. Τα εμβάσματα που μπορεί να σου στείλουν κάποιοι σε ΙΒΑΝ της revolt έχουν προμήθεια ως εισερχόμενο έμβασμα όπως και με τις λοιπές τράπεζες που είναι περί τα 3.5 ευρώ?

2. Ταξιδεύω συχνά ρωσία και εκεί χρησιμοποιώ κάρτα συνεταιριστικής τράπεζας που δεν χρεώνει προμήθεια στις συναλλαγές, αληθεύει ότι η revolut έχει συνήθως τις καλύτερες ισοτιμίες?... εν ολίγοις συμφέρει έτσι κι αλλιώς περισσότερο να χρησιμοποιώ revolut όσο είμαι έξω ακόμα κι αν η κάρτα της τράπεζας μου δεν παίρνει προμήθεια?

Ευχαριστώ σε όποιον μπει στο κόπο να με ενημερώσει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...