theopan Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παρέλαβα σήμερα την κάρτα αντικατάστασης. Και σε εμένα έδινε εκτιμώμενη ημερομηνία 16/10 αλλά τελικά ήρθε νωρίτερα. Τώρα όσον αφορά τη χώρα έκδοσης και τον τύπο της κάρτας πραγματικά δεν βγάζω άκρη. Άλλα "ψαχτήρια" τη βγάζουν Γαλλική debit, άλλα Αμερικάνικη prepaid (η παλιά έβγαινε Αγγλική prepaid σε κάποια που θυμάμαι). Θέλει κάποιο είδος ενεργοποίησης; Η παλιά υποθέτω δεν ισχύει κι ας μην έχει περάσει ο Οκτώβριος άρα να την αλλάξω και σε ebay κλπ. από τώρα; Υ.Γ. Mastercard ανέπαφη μου έστειλαν. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2018 από theopan 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, theopan είπε Παρέλαβα σήμερα την κάρτα αντικατάστασης. Και σε εμένα έδινε εκτιμώμενη ημερομηνία 16/10 αλλά τελικά ήρθε νωρίτερα. Τώρα όσον αφορά τη χώρα έκδοσης και τον τύπο της κάρτας πραγματικά δεν βγάζω άκρη. Άλλα "ψαχτήρια" τη βγάζουν Γαλλική debit, άλλα Αμερικάνικη prepaid (η παλιά έβγαινε Αγγλική prepaid σε κάποια που θυμάμαι). Θέλει κάποιο είδος ενεργοποίησης; Η παλιά υποθέτω δεν ισχύει κι ας μην έχει περάσει ο Οκτώβριος άρα να την αλλάξω και σε ebay κλπ. από τώρα; Υ.Γ. Mastercard ανέπαφη μου έστειλαν. Για να ενεργοποιηθεί η ανέπαφη λειτουργία θέλει μια συναλλαγή που να βάλεις το Pin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 9 hours ago, theopan said: Παρέλαβα σήμερα την κάρτα αντικατάστασης. Και σε εμένα έδινε εκτιμώμενη ημερομηνία 16/10 αλλά τελικά ήρθε νωρίτερα. Τώρα όσον αφορά τη χώρα έκδοσης και τον τύπο της κάρτας πραγματικά δεν βγάζω άκρη. Άλλα "ψαχτήρια" τη βγάζουν Γαλλική debit, άλλα Αμερικάνικη prepaid (η παλιά έβγαινε Αγγλική prepaid σε κάποια που θυμάμαι). Θέλει κάποιο είδος ενεργοποίησης; Η παλιά υποθέτω δεν ισχύει κι ας μην έχει περάσει ο Οκτώβριος άρα να την αλλάξω και σε ebay κλπ. από τώρα; Υ.Γ. Mastercard ανέπαφη μου έστειλαν. Βάλε την σε ένα ΑΤΜ για να δεις εάν θα την αναγνωρίσει ως κάρτα με λίρες ή με ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrislitsikakis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Ελπίζω να σας αρέσει 😎 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 35 minutes ago, dimitrislitsikakis said: Ελπίζω να σας αρέσει 😎 Με τις ελληνικές κάρτες όμως τι θα γίνει? Θα περνάνε ή όχι λόγο cc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δε νομίζω ότι υπάρχει έτοιμο προϊόν, ακόμη την ομάδα πρέπει να φτιάχνουν απ' ο,τι φαίνεται: https://blog.revolut.com/if-you-want-to-disrupt-business-banking-like-never-before-i-want-to-speak-to-you/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 ναι δεν υπάρχει έτοιμο προιον, κοσμο ψάχνουν να στελεχωσουν την νεα υπηρεσια. παντως ειναι ωραιο να μπαινουν και αλλοι παιχτες στο παιχνιδι με τα pos. δυσκολα τα πραγματα για τις τραπεζες γιατι στα pos ειναι τα πολλα λεφτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bjj-p Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 μου ανοιξε προσβαση στο πεδιο των κρυπτονομισματων. εχει συμβει σε καποιον αλλον; το χρησιμοποει κανεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 9 ώρες πριν, bjj-p είπε μου ανοιξε προσβαση στο πεδιο των κρυπτονομισματων. εχει συμβει σε καποιον αλλον; το χρησιμοποει κανεις; Τιποτα το ιδιαιτερο, trading κανεις απλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bjj-p Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 10 λεπτά πριν, gdimitris είπε Τιποτα το ιδιαιτερο, trading κανεις απλα αξιζει; βλεπω εχει 1.5% προμηθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, bjj-p είπε αξιζει; βλεπω εχει 1.5% προμηθεια. Αυτο ειναι υποκειμενικό. Πιστευω οτι εαν θες να κανεις trading αξιζει απο τις αλλες λυσεις μονο και μονο λογο της αμεσότητας. Δεν εχω ασχοληθεί, δεν εχω αποψη γενικα με το θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 7 ώρες πριν, bjj-p είπε αξιζει; βλεπω εχει 1.5% προμηθεια. Υπόψιν τα κρυπτονομίσματα δε μπορουν να μεταφερθούν αλλού ούτε μπορείς να λάβεις από αλλού! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spy_vlsi Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 καλησπερα. γνωριζει καποιος με σιγουρια ποιες ειναι οι προμηθειες για Top up της Revolut με τις διαφορες επιλογες? απο λογαριασμο αν κανεις την φορτιση ειναι 1 ευρω αν καταλαβαινω καλα γτ βαζεις την χρεωση απο κοινου. αν κανεις φορτιση μεσω καρτας υπαρχει παλι προμηθεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, spy_vlsi είπε καλησπερα. γνωριζει καποιος με σιγουρια ποιες ειναι οι προμηθειες για Top up της Revolut με τις διαφορες επιλογες? απο λογαριασμο αν κανεις την φορτιση ειναι 1 ευρω αν καταλαβαινω καλα γτ βαζεις την χρεωση απο κοινου. αν κανεις φορτιση μεσω καρτας υπαρχει παλι προμηθεια? Αν η κάρτα ειναι σε ευρω δεν υπάρχει χρέωση. Οι Ελληνικές δεν περνάνε βέβαια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spy_vlsi Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 οκ, αρα ο μονος τροπος φορτισης ειναι το εμβασμα. αν καποιος θελει να βγαλει τα λεφτα απ την revolut και θελει να τα μεταφερει σε μια τραπεζα πχ. Εθνικη. γινεται να το κανει σε καρτα ή παλι δεν περναν οι ελληνικες? επισης στην περιπτωση που γινει με εμβασμα ποια θα ειναι η προμηθεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα