Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρέλαβα σήμερα την κάρτα αντικατάστασης. Και σε εμένα έδινε εκτιμώμενη ημερομηνία 16/10 αλλά τελικά ήρθε νωρίτερα. Τώρα όσον αφορά τη χώρα έκδοσης και τον τύπο της κάρτας πραγματικά δεν βγάζω άκρη. Άλλα "ψαχτήρια" τη βγάζουν Γαλλική debit, άλλα Αμερικάνικη prepaid (η παλιά έβγαινε Αγγλική prepaid σε κάποια που θυμάμαι). Θέλει κάποιο είδος ενεργοποίησης; Η παλιά υποθέτω δεν ισχύει κι ας μην έχει περάσει ο Οκτώβριος άρα να την αλλάξω και σε ebay κλπ. από τώρα;

Υ.Γ. Mastercard ανέπαφη μου έστειλαν.

Επεξ/σία από theopan
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 ώρες πριν, theopan είπε

Παρέλαβα σήμερα την κάρτα αντικατάστασης. Και σε εμένα έδινε εκτιμώμενη ημερομηνία 16/10 αλλά τελικά ήρθε νωρίτερα. Τώρα όσον αφορά τη χώρα έκδοσης και τον τύπο της κάρτας πραγματικά δεν βγάζω άκρη. Άλλα "ψαχτήρια" τη βγάζουν Γαλλική debit, άλλα Αμερικάνικη prepaid (η παλιά έβγαινε Αγγλική prepaid σε κάποια που θυμάμαι). Θέλει κάποιο είδος ενεργοποίησης; Η παλιά υποθέτω δεν ισχύει κι ας μην έχει περάσει ο Οκτώβριος άρα να την αλλάξω και σε ebay κλπ. από τώρα;

Για να ενεργοποιηθεί η ανέπαφη λειτουργία θέλει μια συναλλαγή που να βάλεις το Pin

9 hours ago, theopan said:

Βάλε την σε ένα ΑΤΜ για να δεις εάν θα την αναγνωρίσει ως κάρτα με λίρες ή με ευρώ.

Δε νομίζω ότι υπάρχει έτοιμο προϊόν, ακόμη την ομάδα πρέπει να φτιάχνουν απ' ο,τι φαίνεται:

https://blog.revolut.com/if-you-want-to-disrupt-business-banking-like-never-before-i-want-to-speak-to-you/

ναι δεν υπάρχει έτοιμο προιον, κοσμο ψάχνουν να στελεχωσουν την νεα υπηρεσια. παντως ειναι ωραιο να μπαινουν και αλλοι παιχτες στο παιχνιδι με τα pos. δυσκολα τα πραγματα για τις τραπεζες γιατι στα pos ειναι τα πολλα λεφτά.

9 ώρες πριν, bjj-p είπε

μου ανοιξε προσβαση στο πεδιο των κρυπτονομισματων. εχει συμβει σε καποιον αλλον;

το χρησιμοποει κανεις;

Τιποτα το ιδιαιτερο, trading κανεις απλα

2 λεπτά πριν, bjj-p είπε

αξιζει;  βλεπω εχει 1.5% προμηθεια.

Αυτο ειναι υποκειμενικό. Πιστευω οτι εαν θες να κανεις trading αξιζει απο τις αλλες λυσεις μονο και μονο λογο της αμεσότητας. Δεν εχω ασχοληθεί, δεν εχω αποψη γενικα με το θεμα 

7 ώρες πριν, bjj-p είπε

αξιζει;  βλεπω εχει 1.5% προμηθεια.

Υπόψιν τα κρυπτονομίσματα δε μπορουν να μεταφερθούν αλλού ούτε μπορείς να λάβεις από αλλού!

καλησπερα. γνωριζει καποιος με σιγουρια ποιες ειναι οι προμηθειες για Top up της Revolut με τις διαφορες επιλογες? απο λογαριασμο αν κανεις την φορτιση ειναι 1 ευρω αν καταλαβαινω καλα γτ βαζεις την χρεωση απο κοινου. αν κανεις φορτιση μεσω καρτας υπαρχει παλι προμηθεια?

2 λεπτά πριν, spy_vlsi είπε

καλησπερα. γνωριζει καποιος με σιγουρια ποιες ειναι οι προμηθειες για Top up της Revolut με τις διαφορες επιλογες? απο λογαριασμο αν κανεις την φορτιση ειναι 1 ευρω αν καταλαβαινω καλα γτ βαζεις την χρεωση απο κοινου. αν κανεις φορτιση μεσω καρτας υπαρχει παλι προμηθεια?

Αν η κάρτα ειναι σε ευρω δεν υπάρχει χρέωση. Οι Ελληνικές δεν περνάνε βέβαια

οκ, αρα ο μονος τροπος φορτισης ειναι το εμβασμα. αν καποιος θελει να βγαλει τα λεφτα απ την revolut και θελει να τα μεταφερει σε μια τραπεζα πχ. Εθνικη. γινεται να το κανει σε καρτα ή παλι δεν περναν οι ελληνικες? επισης στην περιπτωση που γινει με εμβασμα ποια θα ειναι η προμηθεια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...