Doubt Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 6 ώρες πριν, george1807 είπε Τι σχέση έχει το root με τα 80€; Δεν ξέρω...πες μου εσύ γιατί επιμένει σε κινητό με android 6 και custom rom.
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, vagstef είπε Για μισό λεπτο. Γιατί ο καθένας πρέπει να εξηγεί το λόγο για τον οποίο θέλει να κάνει κάτι; Να έχει metal, να έχει 800 κάρτες, να πληρώνει με revolut, N26 ή ότι άλλο θέλει; Απορώ πραγματικά γιατί ο άλλος απαντά και απολογείται... Πολύ περίεργοι είστε Οπως μπορεί να μην απαντήσει τι την θέλει ,έτσι μπορώ και εγώ να ρωτήσω τι την θέλει γιατί πολλοι δεν ξέρουν καν τι είναι και αν πραγματικά την χρειάζονται.Οπως και εσύ μπορείς να κάνεις το σχόλιο που έκανες.Αν παραβιάζει κάποιον κανόνα του φόρουμ υπάρχει και η αναφορά που μπορείς να κάνεις. 2 ώρες πριν, vagstef είπε Αν θες πραγματικά να βοηθήσεις δεν κάνεις σχόλιο , "για μόστρα". Δε γνωρίζεις με ποιον μιλάς για να κάνεις τέτοια σχόλια. Προσωπικά δεν το δέχομαι και κανείς άλλος δεν θα πρεπε να το δέχεται Ελάχιστοι εκμεταλλεύονται τα προνόμια της ,όποιας ,μεταλλικής κάρτας.μονο για μόστρα την βγάζουν και αυτό βγάινει και απο το ότι ρωτάνε πως θα αποφύγουν την χρεωση. Δεν βοήθησα που του έβαλα στα ελληνικά το site της Revolut? Ok.
ppetr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 4 ώρες πριν, ANORTHOSIS είπε ΟΧΙ μισώ την μόστρα, απλά ρωτάω επήδει δεν ξέρω αγγλικά και στην revolut μονο αγγλικα γραφει Εγω δεν ειδα πουθενα αγγλικα μεσα στην εφαρμογη, ελληνικα εχει παντου 4 ώρες πριν, ANORTHOSIS είπε Για να πάρω την μεταλλική κάρτα πρέπει να πληρώνω 13,99 ευρώ τον μήνα ? Παρε την απλη που δινουν
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Mου ήρθε ειδοποίηση για δωρεάν κάρτα σε φίλους.
C__Kalo Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Εχω διαβάσει πολλά σχόλια σε διάφορες σελίδες στις οποίες πολλοί χρήστες αναφέρουν ότι η Revolut κλειδώνει τους λογαριασμούς ενώ έχουν μέσα μεγάλα ποσά, ή σε προσπάθεια κλόπης χρημάτων από τις κάρτες δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων. Είχε κάποιος από εσάς παρόμοια εμπειρία;
gvard Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Οπως μπορεί να μην απαντήσει τι την θέλει ,έτσι μπορώ και εγώ να ρωτήσω τι την θέλει γιατί πολλοι δεν ξέρουν καν τι είναι και αν πραγματικά την χρειάζονται. Προσωπικά έκανα την metal για το 1% cashback σε συναλλαγές σε USD. Έχω αρκετές χιλιάδες προς πληρωμή κάθε μήνα σε USD και έως πριν λίγο χρησιμοποιούσα Ελληνικές κάρτες (με το καπέλο της μετατροπής συναλλάγματος). Το καπέλο καταργείται και με την απλή Revolut, απλά με την metal θα βγάζω 3-4 φορές τη συνδρομή της σε cashback. Ατού επίσης η ιατρική κάλυψη σε ταξίδια εξωτερικού (αν και προς το παρόν αυτό δεν θα το χρησιμοποιήσω λόγω των περιστάσεων). 1
Kostasallinone Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 12 λεπτά πριν, gvard είπε Προσωπικά έκανα την metal για το 1% cashback σε συναλλαγές σε USD. Έχω αρκετές χιλιάδες προς πληρωμή κάθε μήνα σε USD και έως πριν λίγο χρησιμοποιούσα Ελληνικές κάρτες (με το καπέλο της μετατροπής συναλλάγματος). Το καπέλο καταργείται και με την απλή Revolut, απλά με την metal θα βγάζω 3-4 φορές τη συνδρομή της σε cashback. Ατού επίσης η ιατρική κάλυψη σε ταξίδια εξωτερικού (αν και προς το παρόν αυτό δεν θα το χρησιμοποιήσω λόγω των περιστάσεων). Δηλαδή κάνεις αγορές 40.800 ευρώ το χρόνο σε Αμερική? Νομίζω ότι είναι θέμα χρόνου να σου κλειδώσουν τον λογαριασμό.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Γίνεται να βάλεις την κάρτα σε atm και να την φορτώσεις έτσι , ή θέλει πρώτα να φορτώσεις ελληνική χρεωστική και από εκεί μετά την γεμίζεις ; Επίσης έχει κάποιο όριο στο ποσό που μπορεί να στείλει ένας τρίτος στον revolut λογαριασμό σου ? Τέλος , κινδυνεύεις να έχεις μπλεξίματα με την εφορία αν φορτώνεις την ρεβολουτ μέσω χρεωστικής , με πόσα που συνολικά πλησιάζουν το εισόδημα σου ; Ευχαριστώ !
spartak1 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 5 ώρες πριν, sybrien26 είπε Γίνεται να βάλεις την κάρτα σε atm και να την φορτώσεις έτσι , ή θέλει πρώτα να φορτώσεις ελληνική χρεωστική και από εκεί μετά την γεμίζεις ; Επίσης έχει κάποιο όριο στο ποσό που μπορεί να στείλει ένας τρίτος στον revolut λογαριασμό σου ? Τέλος , κινδυνεύεις να έχεις μπλεξίματα με την εφορία αν φορτώνεις την ρεβολουτ μέσω χρεωστικής , με πόσα που συνολικά πλησιάζουν το εισόδημα σου ; Ευχαριστώ ! Οχι δε γίνεται να τη φορτώσεις σε ΑΤΜ για προφανείς λόγους. Τη φορτωνεις απο την Ελληνική χρεωστική ή με εμβασμα απο τραπεζικό λογαριασμό
alfeios Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 13 λεπτά πριν, spartak1 είπε Οχι δε γίνεται να τη φορτώσεις σε ΑΤΜ για προφανείς λόγους. Τη φορτωνεις απο την Ελληνική χρεωστική ή με εμβασμα απο τραπεζικό λογαριασμό Από χρεωστική και από πιστωτική κάρτα και με έμβασμα από τραπεζικό λογαριασμό
gvard Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 8 ώρες πριν, Kostasallinone είπε Δηλαδή κάνεις αγορές 40.800 ευρώ το χρόνο σε Αμερική? Νομίζω ότι είναι θέμα χρόνου να σου κλειδώσουν τον λογαριασμό. Χμμ, για δώσε περισσότερες πληροφορίες. Γιατί να κλειδωθεί ο λογαριασμός; Στο live chat δεν μου ανέφεραν πως υπάρχει κάποιος περιορισμός όσον αφορά την κίνηση. Είχαν περιορισμό στο δωρεάν πακέτο 6000 ευρώ το μήνα για μετατροπή σε δολλάρια (και μετά χρέωση 0.5%), εγώ εκτός του ότι έχω την metal μιλάω για μικρότερο ποσό από αυτό το μήνα. Αν έχεις διαβάσει κάτι να έχει τύχει πες μου σε παρακαλώ, θα με γλιτώσεις από ταλαιπωρία!
Kostasallinone Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 6 λεπτά πριν, gvard είπε Χμμ, για δώσε περισσότερες πληροφορίες. Γιατί να κλειδωθεί ο λογαριασμός; Στο live chat δεν μου ανέφεραν πως υπάρχει κάποιος περιορισμός όσον αφορά την κίνηση. Είχαν περιορισμό στο δωρεάν πακέτο 6000 ευρώ το μήνα για μετατροπή σε δολλάρια (και μετά χρέωση 0.5%), εγώ εκτός του ότι έχω την metal μιλάω για μικρότερο ποσό από αυτό το μήνα. Αν έχεις διαβάσει κάτι να έχει τύχει πες μου σε παρακαλώ, θα με γλιτώσεις από ταλαιπωρία! Το θέμα είναι τι χρήση κάνεις την κάρτα και τον λογαριασμό. Εάν δουν ότι οι συναλλαγές που κάνεις είναι εμπορικού περιεχομένου ίσως έχεις πρόβλημα. 1
ANORTHOSIS Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 14 ώρες πριν, ppetr είπε Εγω δεν ειδα πουθενα αγγλικα μεσα στην εφαρμογη, ελληνικα εχει παντου Παρε την απλη που δινουν Και εμένα Ελληνικά είναι η εφαρμογή αλλά όταν πατάω όροι και προϋποθέσεις για την metal εμφανίζει μόνο αγγλικά
johnmayson Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Καλησπερα οταν λεει ελληνικη ταυτοτητα ποια ακριβως εννοει οτι περναει;;Εμενα εκδοθηκε το 2007.Υπαρχει αλλη version απο τοτε η οχι;;
spartak1 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 30 λεπτά πριν, johnmayson είπε Καλησπερα οταν λεει ελληνικη ταυτοτητα ποια ακριβως εννοει οτι περναει;;Εμενα εκδοθηκε το 2007.Υπαρχει αλλη version απο τοτε η οχι;; Αυτη που είναι τυπωμένη (όχι χειρόγραφη)και έχει και λατινικούς χαρακτήρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα