Hapatingo Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 18 minutes ago, alfeios said: Μονον αν η εταιρεια εχει δική της σελιδα πληρωμης που πληρωνεις με καρτα, μπορεις να πληρωσεις με revolut Συν ότι πολλές εταιρίες στα παραστατικά λογαριασμού έχουν και το iban τους και συνήθως αυτά τα εταιρικά iban δεν έχουν χρεώσεις εισερχομένων εμβασμάτων. Δηλαδή από revolut στέλνεις έμβασμα. 2
vagstef Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 57 λεπτά πριν, georgio83 είπε Καλησπέρα σε όλους, Καινούριος στη Revolut, διάβασα τα αρχικά post, αλλά να κάτσω να διαβάσω 1000 περίπου σελίδες δεν το βλέπω, οπότε ρωτάω το εξής απλό: Λόγος για Revolut, να γλιτώσω τις προμήθειες των τραπεζών από την πληρωμή λογαριασμών. Επομένως, για να πληρώσω λογαριασμούς (ρεύμα, αέριο, ιντερνετ κτλ.) πως γίνεται η διαδικασία; Στις "επίσημες" τράπεζες, κάθε εταιρεία είναι μέσα στη λίστα και το μόνο που κάνουμε ουσιαστικά είναι να συμπληρώνουμε τον κωδικό πληρωμής. Με Revolut λοιπόν τι κάνουμε; Ευχαριστώ! Η revolut δεν έχει αυτές τις λίστες που αναφέρεις. Θα κάνεις το πολύ απλό, θα μπεις στο site της ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, Vodafone κτλ και θα πληρώσεις από εκεί. ΟΧΙ μέσω τραπεζών με προμήθειες. Πλέον από τα websites των ΔΕΚΟ, εταιρειών οι πληρωμές λογαριασμών είναι 100% free. Άρα δεν αλλάζει κάτι με τη revolut. Με τη revolut γλιτώνεις μόνο προμήθειες συναλλάγματος. 1
RVgtr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, georgio83 είπε Καλησπέρα σε όλους, Καινούριος στη Revolut, διάβασα τα αρχικά post, αλλά να κάτσω να διαβάσω 1000 περίπου σελίδες δεν το βλέπω, οπότε ρωτάω το εξής απλό: Λόγος για Revolut, να γλιτώσω τις προμήθειες των τραπεζών από την πληρωμή λογαριασμών. Επομένως, για να πληρώσω λογαριασμούς (ρεύμα, αέριο, ιντερνετ κτλ.) πως γίνεται η διαδικασία; Στις "επίσημες" τράπεζες, κάθε εταιρεία είναι μέσα στη λίστα και το μόνο που κάνουμε ουσιαστικά είναι να συμπληρώνουμε τον κωδικό πληρωμής. Με Revolut λοιπόν τι κάνουμε; Ευχαριστώ! Οι λογαριασμοί που αναφέρεις δεν εχουν καμία προμήθεια με τις ελληνικές κάρτες, αντίθετα η ρεβο μπορει καπου να στραβωσει και να εχεις προμήθεια, μιας και αναγνωρίζεται σαν αγγλική καρτα με λιρες. Περαν αυτου με την ρεβο, δεν περνά και στο αφορολογητο Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2020 από RVgtr
Kostasallinone Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Προστέθηκε το gold ως συνάλλαγμα για όποιον ενδιαφέρεται. Ενεργοποιείται μέσα από το πλάνο του καθενός. Έκδοση 6.31 Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2020 από Kostasallinone
george1807 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 12 λεπτά πριν, Kostasallinone είπε Προστέθηκε το gold ως συνάλλαγμα για όποιον ενδιαφέρεται. Ενεργοποιείται μέσα από το πλάνο του καθενός. Έκδοση 6.31 Εννοείς ότι απλά μπορείς να δεις την ισοτιμία;
Kostasallinone Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 4 λεπτά πριν, george1807 είπε Εννοείς ότι απλά μπορείς να δεις την ισοτιμία; Όχι κάνεις κανονικά αλλαγές. Δεν ξέρω βέβαια εάν είναι για όλους ή μόνο για premium και metal
george1807 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, Kostasallinone είπε Όχι κάνεις κανονικά αλλαγές. Δεν ξέρω βέβαια εάν είναι για όλους ή μόνο για premium και metal Δν μου το βγάζει. Και metal έχω και 6.31
Kostasallinone Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, george1807 είπε Δν μου το βγάζει. Και metal έχω και 6.31 Πήγαινε στο πλάνο και ενεργοποιήσετε το από εκεί. Commodities.
ANORTHOSIS Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Για να πάρω την μεταλλική κάρτα πρέπει να πληρώνω 13,99 ευρώ τον μήνα ?
spartak1 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 5 λεπτά πριν, ANORTHOSIS είπε Για να πάρω την μεταλλική κάρτα πρέπει να πληρώνω 13,99 ευρώ τον μήνα ? Nαι.
ANORTHOSIS Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, spartak1 είπε Nαι. Αν ακυροσω την συνδρομη μόλις μου στείλουν την καρτα δεν θα δουλευει μετα?
asdfnikos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, ANORTHOSIS είπε Αν ακυροσω την συνδρομη μόλις μου στείλουν την καρτα δεν θα δουλευει μετα? Θα χρεωθείς τα έξοδα έκδοσης της κάρτας όπως αναγράφει στο συμβόλαιο . Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2020 από asdfnikos
ANORTHOSIS Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 4 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Θα χρεωθείς τα έξοδα έκδοσης της κάρτας όπως αναγράφει στο συμβόλαιο . Δηλαδη θα πρεπει να πληρωσω 13.99 x 12 μηνες?
Hapatingo Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλά η metal card δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Μάλιστα ποτέ δεν τις έχω χρησιμοποιήσει. Επίσης η μια εξ αυτών έχει αρχίσει να ξεκολλάει. Μετά την Apple Card που είναι εξ ολοκλήρου από μέταλλο όλες οι άλλες αποτελούνται από δυο μέρη. Το πλαστικό που έχει το nfc και τα νούμερα και το μεταλλικό που είναι κολλημένο στο πλαστικό. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2020 από Hapatingo
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 4 λεπτά πριν, ANORTHOSIS είπε Δηλαδη θα πρεπει να πληρωσω 13.99 x 12 μηνες? Να ρωτήσω τι την θες;Για την μόστρα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα