alfeios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 5 λεπτά πριν, kon1to είπε ΔΕΗ και λοιπες ΔΕΚΟ, ή οπου τελος παντων η πληρωμη γινεται μεσω ΔΙΑΣ ή οπως λεγεται, δεν μπορεις να πληρωσεις με Revolut, παρά μόνο με κάρτες έκδοσης Ελληνικών Τραπεζών Εγώ έχω πληρώσει ΔΕΗ με Revolut 1
vagstef Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Στο site πληρωμής λογαριασμού αναφέρει Μπορείτε εύκολα και απλά να εξοφλήσετε το λογαριασμό σας με χρήση καρτών VISA, MasterCard και Maestro, καθώς και καρτών Diners Club έκδοσης της Alpha Bank Ελλάδος
alfeios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 10 λεπτά πριν, vagstef είπε Στο site πληρωμής λογαριασμού αναφέρει Μπορείτε εύκολα και απλά να εξοφλήσετε το λογαριασμό σας με χρήση καρτών VISA, MasterCard και Maestro, καθώς και καρτών Diners Club έκδοσης της Alpha Bank Ελλάδος Και η Revolut, Visa ειναι 1
vagstef Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 40 λεπτά πριν, alfeios είπε Και η Revolut, Visa ειναι αυτό ακριβώς
Hapatingo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Το πιο παράξενο είναι πως η πληρωμή στην ΔΕΗ δεν ζητάει καν όνομα κατόχου κάρτας.
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, kon1to είπε ΔΕΗ και λοιπες ΔΕΚΟ, ή οπου τελος παντων η πληρωμη γινεται μεσω ΔΙΑΣ ή οπως λεγεται, δεν μπορεις να πληρωσεις με Revolut, παρά μόνο με κάρτες έκδοσης Ελληνικών Τραπεζών Κάνεις λάθος καθως εγω πληρώνω με monese. 1 ώρα πριν, alfeios είπε Και η Revolut, Visa ειναι και mastercard μπορεί να είναι,τέτοια είναι η δικιά μου.
wargasm Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα! ρε παιδιά παλεύω τρεις μέρες να επαληθεύσει/πιστοποιήσει τη ταυτότητα μου. εχω κάνει τη διαδικασία πάνω απο 6-7 φορές. Η οποία ταυτότητα έχει χειρόγραφα τα στοιχεία στην πίσω όψη, αλλά με λατινικούς χαρακτήρες. Ακομα, την έχω βγάλει στα 17 μου με καρέ μαλλι, και τώρα είμαι 33 ξυρισμένο κεφάλι. Ωστοσο οκ, καταλαβαίνεις ότι είμαι εγώ. Εκανα και το λάθος και τη φόρτωσα και δέκα ευρώ, και πλήρωσα και το τάληρο για την αποστολή. και βλέπω πως μάλλον πάνε άκλαυτα όλα αυτά + τον χρόνο γιατί δεν σκοπεύω να αλλάξω ταυτότητα για τη revolut. υπάρχει κάποια άλλη ιδέα, πριν πω αντίο στη προσπάθεια;
vagstef Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 10 λεπτά πριν, wargasm είπε Καλησπέρα! ρε παιδιά παλεύω τρεις μέρες να επαληθεύσει/πιστοποιήσει τη ταυτότητα μου. εχω κάνει τη διαδικασία πάνω απο 6-7 φορές. Η οποία ταυτότητα έχει χειρόγραφα τα στοιχεία στην πίσω όψη, αλλά με λατινικούς χαρακτήρες. Ακομα, την έχω βγάλει στα 17 μου με καρέ μαλλι, και τώρα είμαι 33 ξυρισμένο κεφάλι. Ωστοσο οκ, καταλαβαίνεις ότι είμαι εγώ. Εκανα και το λάθος και τη φόρτωσα και δέκα ευρώ, και πλήρωσα και το τάληρο για την αποστολή. και βλέπω πως μάλλον πάνε άκλαυτα όλα αυτά + τον χρόνο γιατί δεν σκοπεύω να αλλάξω ταυτότητα για τη revolut. υπάρχει κάποια άλλη ιδέα, πριν πω αντίο στη προσπάθεια; στειλε στο chat να δεις τι γίνεται. μόνο αυτοί θα σου πουν
wargasm Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 14 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Και χειρόγραφη και ληγμένη. Ληγμένη γιατί; ωστοσο με χειρόγραφες διάβασα σε προηγούμενες σελίδες πως δεν είχαν πρόβλημα.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 31 λεπτά πριν, wargasm είπε Ληγμένη γιατί; ωστοσο με χειρόγραφες διάβασα σε προηγούμενες σελίδες πως δεν είχαν πρόβλημα. Γιατι οι ταυτοτητες ληγουν. παρότι δε το γράφουν πάνω, στα 15 χρόνια 1
wargasm Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Αρα νομιζω πως δεν εχει νοημα να συνεχισω. Ευχαριστω!
gvard Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 8 ώρες πριν, wargasm είπε Ληγμένη γιατί; ωστοσο με χειρόγραφες διάβασα σε προηγούμενες σελίδες πως δεν είχαν πρόβλημα. Καλημέρα, Η διάρκεια των 15 ετών αναφέρεται στο: http://www.ypes-dt.gr/index.php?option=ozo_content&lang=GR&perform=view&id=2367&Itemid=365 Εγώ την άλλαξα στα 22 έτη από την έκδοση της και αυτό με βαριά καρδιά (σκεφτόμουν την μανούρα της ενημέρωσης εταιριών), παρόλα αυτά σε 2 ημέρες είχα τελειώσει. Γενικώς μου είχε γίνει αναφορά σε τράπεζες για την παλαιότητα αρκετές φορές, αλλά ποτέ δεν έγινε εμπόδιο συναλλαγής. 1
stelakis1914 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, theo93 είπε Καλησπέρα σας, χρησιμοποιεί κάποιος την Revo σε pc και αν ναι με ποιό πρόγραμμα; Δεν μπορώ να το τρέξω στο κινητό γιατί δεν έχει την τελευταία έκδοση η rom. Αν έχεις custom rom η revolut δεν μπορεί να εγκατασταθεί στην συσκευή σου. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2020 από stelakis1914 1
theo93 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 14 λεπτά πριν, stelakis1914 είπε Αν έχεις custom rom η revolut δεν μπορεί να εγκατασταθεί στην συσκευή σου. Καλημέρα, και όμως έχω custom rom και δούλευε η Revolut τα τελευταία 2-3 χρόνια, ξαφνικά δεν έβλεπα να ανανεώνετε ο λογαριασμός μου ενώ όλα τα άλλα δούλευαν. Μπήκα από άλλη συσκευή και είδα και κάποια χαμένα refund Μεχρι να πάρω νέο κινητό μπορώ με κάποιο τρόπο να την τρέξω σε emulator? Στο bluestacks δεν μπορώ να βγάλω την selfie επιβεβαίωσης, έστειλα ένα ticket και περιμένω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα