drdedus Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Έβγαλε και gold? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagosM Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Καλησπερα ηθελα να ρωτήσω αν μπορώ να πληρώσω μέσω revolut ΔΕΗ φυσικό αέριο και άλλους λογαριασμούς δεκο αν ναι πως γίνετε ; σες ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 13 λεπτά πριν, VagosM είπε Καλησπερα ηθελα να ρωτήσω αν μπορώ να πληρώσω μέσω revolut ΔΕΗ φυσικό αέριο και άλλους λογαριασμούς δεκο αν ναι πως γίνετε ; σες ευχαριστώ Οπως κάθε άλλη κάρτα.Που κολλάς;ΘΑ μπεις στο site της ΔΕΗ και θα πληρώσεις. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gvard Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Στις 4/3/2020 στις 11:12 ΠΜ, greekn1c είπε ΑΚΥΡΟ το παραπάνω link σορρυ. Τελευταία φορά δούλευε τον Δεκέμβριο, τώρα μάλλον έχει καταργηθεί. Καλημέρα, Εμένα το link δουλεύει ακόμη, παίζει να είναι επειδή έχω παλαιές κάρτες; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeG Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Σύνεδεσα μια virtual card της Revolut με το Google Pay. Τελικά όταν γίνονται πληρωμές στην Ελλάδα, όπου τα POS έχουν NFC, υπάρχει προμήθεια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 5 λεπτά πριν, MikeG είπε Σύνεδεσα μια virtual card της Revolut με το Google Pay. Τελικά όταν γίνονται πληρωμές στην Ελλάδα, όπου τα POS έχουν NFC, υπάρχει προμήθεια; Oχι.Πως σου ήρθε αυτό;Οπου γίνεται ανέπαφη πληρωμή με κάρτα γίνεται και με google pay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeG Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Oχι.Πως σου ήρθε αυτό;Οπου γίνεται ανέπαφη πληρωμή με κάρτα γίνεται και με google pay. Στη σελίδα 280 αναφέρεται κάτι τέτοιο. π.χ Στις 27/12/2019 στις 12:15 ΜΜ, Επισκέπτης είπε κοιτα τι υποψιαζομαι... σε γνωστο μου το POS του (mypos) διαβασε τη revolut ως infinite visa και του πηρε προμηθεια 2.75%. αυτη ειναι η χρεωση που εχει η mypos στις εταιρικες καρτες. μηπως εχουν μπλοκαρει τις ξενες εταιρικες καρτες στο online της ΔΕΗ γιατι τους εχει η τραπεζα που συνεργαζονται μεγαλυτερη προμηθεια ; ισως τη monese να τη διαβαζει το συστημα της ΔΕΗ ως προσωπικη καρτα και οχι εταιρικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, MikeG said: Στη σελίδα 280 αναφέρεται κάτι τέτοιο. π.χ Μάλλον εννοείς την προμήθεια συναλλάγματος και όχι την προμήθεια του εμπόρου στην εκάστοτε τράπεζα. Όχι δεν υπάρχει προμήθεια συναλλάγματος. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2020 από Hapatingo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Χρεώση στον έμπορο είναι αυτό και όχι στον κάτοχο της κάρτας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrJulius Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Καλησπερα παιδια. Συγνωμη αμα εχει απαντηθει ειδη η ερωτηση μου καπου στο Forum, Ρωτησα στο live chat και δεν γνωριζουν να με απαντησουν στα ΑΤΜ υπαρχει καποια χρεωση; Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oscar_Mike Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Θέλω να ανοίξω λογαριασμό και εχω κάποιες γρήγορες ερωτήσεις. Αμα μου κάνει κάποιος invite, κερδίζουμε κάτι σε σχέση με το να ανοίξω λογαριασμό μόνος μου; Θυμάμαι κάποια στιγμή έπαιζε ένα προμο που αν σου έκανε κάποιος invite του έβαζαν κάποια χρήματα στο λογαριασμό του. Είναι ακόμα δωρεάν η φυσική κάρτα στον απλό λογαριασμό ή έχουν βάλει κάποια χρέωση αν θες να την βγάλεις; Ευχαριστώ ---edit--- βρήκα αυτό, ισχύει κανονικά; Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2020 από Oscar_Mike Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosss567 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Κατά καιρούς σε προτρέπει να καλέσεις φίλους . Σε εμένα αυτή την στιγμή δεν δίνει το παραπάνω . Δίνει στους φίλους που θα καλέσω δωρεάν την πρώτη φυσική κάρτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, MrJulius είπε Καλησπερα παιδια. Συγνωμη αμα εχει απαντηθει ειδη η ερωτηση μου καπου στο Forum, Ρωτησα στο live chat και δεν γνωριζουν να με απαντησουν στα ΑΤΜ υπαρχει καποια χρεωση; Ευχαριστω 100 φορές πρέπει να έχει απαντηθεί,ναι έχει χρέωση ανάλογα ποιας τράπεζας είναι το ΑΤΜ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theo93 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα σας, χρησιμοποιεί κάποιος την Revo σε pc και αν ναι με ποιό πρόγραμμα; Δεν μπορώ να το τρέξω στο κινητό γιατί δεν έχει την τελευταία έκδοση η rom. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kon1to Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 22 ώρες πριν, VagosM είπε Καλησπερα ηθελα να ρωτήσω αν μπορώ να πληρώσω μέσω revolut ΔΕΗ φυσικό αέριο και άλλους λογαριασμούς δεκο αν ναι πως γίνετε ; σες ευχαριστώ 22 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Οπως κάθε άλλη κάρτα.Που κολλάς;ΘΑ μπεις στο site της ΔΕΗ και θα πληρώσεις. ΔΕΗ και λοιπες ΔΕΚΟ, ή οπου τελος παντων η πληρωμη γινεται μεσω ΔΙΑΣ ή οπως λεγεται, δεν μπορεις να πληρωσεις με Revolut, παρά μόνο με κάρτες έκδοσης Ελληνικών Τραπεζών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα