Hapatingo Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 minutes ago, spartak1 said: Μπορείς να στείλεις από Ελλάδα ευρω σε Αγγλικό λογαριασμό απο Paysend? Το δοκίμασα απο Ελλάδα σε Γαλλία στην κάρτα της revolut, από μια ξεχασμένη προπληρωμένη visa της Πειραιώς αλλά λόγο cc δεν πέρασε. Τώρα, για Αγγλία δίνει μόνο λίρες οπότε θα γίνει και μετατροπή, δοκίμασε άλλη χώρα. Θα δοκιμάσω κάποια στιγμή και με χρεωστικές, μήπως και! Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από Hapatingo
spartak1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 11 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Το δοκίμασα απο Ελλάδα σε Γαλλία στην κάρτα της revolut, από μια ξεχασμένη προπληρωμένη visa της Πειραιώς αλλά λόγο cc δεν πέρασε. Τώρα, για Αγγλία δίνει μόνο λίρες οπότε θα γίνει και μετατροπή, δοκίμασε άλλη χώρα. Θα δοκιμάσω κάποια στιγμή και με χρεωστικές, μήπως και! Το δοκιμασα και εγω και εδινε μόνο λίρες γιαυτο σε ρώτησα, οπότε δε συμφέρει, δεν εχει καλή ισοτιμία
loyros13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 7 ώρες πριν, captnemo είπε Αν στείλω τώρα ή αύριο έμβασμα(από eurobank) τα χρήματα θα φανούν Τετάρτη. Αν στείλω Δευτέρα πρωί(εργάσιμη) μπορεί να φανούν Τρίτη? αν το ποσό δεν είναι μεγάλο φτιάξε leupay wallet χωρίς ταυτοποίηση και φόρτωσε τη Revolut με την εικονική Mastercard άμεσα.
newlynx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Παιδιά θα κάνω ένα αφελές ερώτημα. Η κάρτα σε συναλλαγές θεωρείται αγγλική σωστά; Θέλω να κάνω κάτι αγορές αλλά γίνονται δεκτές μόνο αγγλικές κάρτες.
turbat0s Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, newlynx είπε Θέλω να κάνω κάτι αγορές αλλά γίνονται δεκτές μόνο αγγλικές κάρτες. Απλή περιέργεια, από πού αγοράζεις?
newlynx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Θέλω να δοκιμάσω για Eurosport player . Με την ελληνική κάρτα δεν πήρα το αγγλικό περιεχόμενο. 1
newlynx Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 22 ώρες πριν, newlynx είπε Παιδιά θα κάνω ένα αφελές ερώτημα. Η κάρτα σε συναλλαγές θεωρείται αγγλική σωστά; Θέλω να κάνω κάτι αγορές αλλά γίνονται δεκτές μόνο αγγλικές κάρτες. Κάποιος που ξέρει;
spartak1 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 15 λεπτά πριν, newlynx είπε Κάποιος που ξέρει; θα πρέπει να δοκιμάσεις.
newlynx Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Μου απάντησαν τελικά από Revolut ότι είναι uk κάρτα.
NikosKallithea Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, newlynx είπε Μου απάντησαν τελικά από Revolut ότι είναι uk κάρτα. Υπηρχε κάποια αμφιβολία.
Hapatingo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 23 minutes ago, NikosKallithea said: Υπηρχε κάποια αμφιβολία. Το θέμα είναι πολύπλοκο, μιας και εκτός οτι κάποιες απο τις νέες κάρτες έχουν έκδοση Γαλλίας και Ισπανίας πέραν δηλαδή της Αγγλίας, σε ορισμένους μηχανισμούς παίζει ρόλο και το billing address. Ενώ παλιά έβαζα την κάρτα στα ΑΤΜ και μου έδειχνε την μετατροπή απο λίρες σε ευρώ (βλέποντας την ως ξένη), με την νέα κάρτα που είναι έκδοση Γαλλίας και άρα ευρώ δεν υπάρχει καν το fx και η ισοτιμία της τράπεζας με τα έξοδα της. Το ίδιο από την ανάποδη όμως υπάρχει και σε ορισμένους χρήστες της Αγγλίας. Εκεί που είχαν συνηθίσει την αγγλική τους έκδοση με revolut και λίρες, τώρα στα ΑΤΜ τους δείχνει ότι έβαλαν κάρτα με νόμισμα ευρώ. 1
loyros13 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 6 ώρες πριν, Hapatingo είπε Το θέμα είναι πολύπλοκο, μιας και εκτός οτι κάποιες απο τις νέες κάρτες έχουν έκδοση Γαλλίας και Ισπανίας πέραν δηλαδή της Αγγλίας, σε ορισμένους μηχανισμούς παίζει ρόλο και το billing address. Ενώ παλιά έβαζα την κάρτα στα ΑΤΜ και μου έδειχνε την μετατροπή απο λίρες σε ευρώ (βλέποντας την ως ξένη), με την νέα κάρτα που είναι έκδοση Γαλλίας και άρα ευρώ δεν υπάρχει καν το fx και η ισοτιμία της τράπεζας με τα έξοδα της. Το ίδιο από την ανάποδη όμως υπάρχει και σε ορισμένους χρήστες της Αγγλίας. Εκεί που είχαν συνηθίσει την αγγλική τους έκδοση με revolut και λίρες, τώρα στα ΑΤΜ τους δείχνει ότι έβαλαν κάρτα με νόμισμα ευρώ. https://www.bincodes.com/creditcard-checker/
dimitrislitsikakis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Στις 4/10/2018 στις 6:28 ΜΜ, Doubt είπε Από την αρχή (2015) υπάρχει μια σύγχυση. Περιορισμός στις αναλήψεις και περιορισμός στην κίνηση κεφαλαίων (στο εξωτερικό προφανώς) δεν είναι το ίδιο πράγμα. Τα capital controls δεν καταργήθηκαν οριστικά δυστυχώς, έχουμε τον 3ο πυλώνα ακόμα όπως λέγεται που αφορά τη μεταφορά κεφαλαίων στο εξωτερικό. Αναμένουμε...
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 37 λεπτά πριν, dimitrislitsikakis είπε Τα capital controls δεν καταργήθηκαν οριστικά δυστυχώς, έχουμε τον 3ο πυλώνα ακόμα όπως λέγεται που αφορά τη μεταφορά κεφαλαίων στο εξωτερικό. Αναμένουμε... Στη κατάσταση που είναι οι Ελληνικές τράπεζες μην έχουμε νέους περιορισμούς στα capital controls.
gatos_spirounatos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδια! Θελω να κανω μια μεταφορα χρηματων και θελω να προσθεσω λεπτομερειες πληρωμης...αυτο μπορω να το βαλω εκει που λεει προσθηκη αριθμου αναφορας; Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2018 από gatos_spirounatos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα