Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 minutes ago, spartak1 said:

Μπορείς να στείλεις από Ελλάδα ευρω σε Αγγλικό λογαριασμό απο Paysend?

Το δοκίμασα απο Ελλάδα σε Γαλλία στην κάρτα της revolut, από μια ξεχασμένη προπληρωμένη visa της Πειραιώς αλλά λόγο cc δεν πέρασε. Τώρα, για Αγγλία δίνει μόνο λίρες οπότε θα γίνει και μετατροπή, δοκίμασε άλλη χώρα. Θα δοκιμάσω κάποια στιγμή και με χρεωστικές, μήπως και!

Επεξ/σία από Hapatingo
  • Απαντ. 11,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

Το δοκίμασα απο Ελλάδα σε Γαλλία στην κάρτα της revolut, από μια ξεχασμένη προπληρωμένη visa της Πειραιώς αλλά λόγο cc δεν πέρασε. Τώρα, για Αγγλία δίνει μόνο λίρες οπότε θα γίνει και μετατροπή, δοκίμασε άλλη χώρα. Θα δοκιμάσω κάποια στιγμή και με χρεωστικές, μήπως και! 

Το δοκιμασα και εγω και εδινε μόνο λίρες γιαυτο σε ρώτησα, οπότε δε συμφέρει, δεν εχει καλή ισοτιμία

Δημοσ.
7 ώρες πριν, captnemo είπε

Αν στείλω τώρα ή αύριο έμβασμα(από eurobank) τα χρήματα θα φανούν Τετάρτη.

Αν στείλω Δευτέρα πρωί(εργάσιμη) μπορεί να φανούν Τρίτη?

αν το ποσό δεν είναι μεγάλο φτιάξε leupay wallet χωρίς ταυτοποίηση και φόρτωσε τη Revolut με την εικονική Mastercard άμεσα. 

Δημοσ.

Παιδιά θα κάνω ένα αφελές ερώτημα. Η κάρτα σε συναλλαγές θεωρείται αγγλική σωστά; Θέλω να κάνω κάτι αγορές αλλά γίνονται δεκτές μόνο αγγλικές κάρτες.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, newlynx είπε

Θέλω να κάνω κάτι αγορές αλλά γίνονται δεκτές μόνο αγγλικές κάρτες.

Απλή περιέργεια, από πού αγοράζεις?

Δημοσ.
22 ώρες πριν, newlynx είπε

Παιδιά θα κάνω ένα αφελές ερώτημα. Η κάρτα σε συναλλαγές θεωρείται αγγλική σωστά; Θέλω να κάνω κάτι αγορές αλλά γίνονται δεκτές μόνο αγγλικές κάρτες.

Κάποιος που ξέρει;

Δημοσ.
23 minutes ago, NikosKallithea said:

Υπηρχε κάποια αμφιβολία.

Το θέμα είναι πολύπλοκο, μιας και εκτός οτι κάποιες απο τις νέες κάρτες έχουν έκδοση Γαλλίας και Ισπανίας πέραν δηλαδή της Αγγλίας, σε ορισμένους μηχανισμούς παίζει ρόλο και το billing address.

Ενώ παλιά έβαζα την κάρτα στα ΑΤΜ και μου έδειχνε την μετατροπή απο λίρες σε ευρώ (βλέποντας την ως ξένη), με την νέα κάρτα που είναι έκδοση Γαλλίας και άρα ευρώ δεν υπάρχει καν το fx και η ισοτιμία της τράπεζας με τα έξοδα της.

Το ίδιο από την ανάποδη όμως υπάρχει και σε ορισμένους χρήστες της Αγγλίας. Εκεί που είχαν συνηθίσει την αγγλική τους έκδοση με revolut και λίρες, τώρα στα ΑΤΜ τους δείχνει ότι έβαλαν κάρτα με νόμισμα ευρώ.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Hapatingo είπε

Το θέμα είναι πολύπλοκο, μιας και εκτός οτι κάποιες απο τις νέες κάρτες έχουν έκδοση Γαλλίας και Ισπανίας πέραν δηλαδή της Αγγλίας, σε ορισμένους μηχανισμούς παίζει ρόλο και το billing address.

Ενώ παλιά έβαζα την κάρτα στα ΑΤΜ και μου έδειχνε την μετατροπή απο λίρες σε ευρώ (βλέποντας την ως ξένη), με την νέα κάρτα που είναι έκδοση Γαλλίας και άρα ευρώ δεν υπάρχει καν το fx και η ισοτιμία της τράπεζας με τα έξοδα της.

Το ίδιο από την ανάποδη όμως υπάρχει και σε ορισμένους χρήστες της Αγγλίας. Εκεί που είχαν συνηθίσει την αγγλική τους έκδοση με revolut και λίρες, τώρα στα ΑΤΜ τους δείχνει ότι έβαλαν κάρτα με νόμισμα ευρώ.

https://www.bincodes.com/creditcard-checker/

Δημοσ.
Στις 4/10/2018 στις 6:28 ΜΜ, Doubt είπε

Από την αρχή (2015) υπάρχει μια σύγχυση.

Περιορισμός στις αναλήψεις και περιορισμός στην κίνηση κεφαλαίων (στο εξωτερικό προφανώς) δεν είναι το ίδιο πράγμα.

Τα capital controls δεν καταργήθηκαν οριστικά δυστυχώς, έχουμε τον 3ο πυλώνα ακόμα όπως λέγεται που αφορά τη μεταφορά κεφαλαίων στο εξωτερικό.

Αναμένουμε...

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, dimitrislitsikakis είπε

Τα capital controls δεν καταργήθηκαν οριστικά δυστυχώς, έχουμε τον 3ο πυλώνα ακόμα όπως λέγεται που αφορά τη μεταφορά κεφαλαίων στο εξωτερικό.

Αναμένουμε...

Στη κατάσταση που είναι οι Ελληνικές τράπεζες μην έχουμε νέους περιορισμούς στα capital controls. :-(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας παιδια! Θελω να κανω μια μεταφορα χρηματων και θελω να προσθεσω λεπτομερειες πληρωμης...αυτο μπορω να το βαλω εκει που λεει προσθηκη αριθμου αναφορας;

Επεξ/σία από gatos_spirounatos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...