kariolikos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, Doubt είπε Link & screenshot μήπως βγάλουμε άκρη;; Ο λόγος που το κουράζω τόσο ειναι για να ξερω αν η περιβόητη μετατροπή του νομίσματος της revo ισχύει σε αγορές του ebay. πιστευω πως χάνεται το πλεονέκτημα αυτο αν μεσολαβεί το paypal σε απλή συναλλαγή με καρτα και εφαρμόζει το λεγόμενο dynamic currency conversion με δικούς του όρους . Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2020 από kariolikos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, kariolikos είπε Ο λόγος που το κουράζω τόσο ειναι για να ξερω αν η περιβόητη μετατροπή του νομίσματος της revo ισχύει σε αγορές του ebay. πιστευω πως χάνεται το πλεονέκτημα αυτο αν μεσολαβεί το paypal σε απλή συναλλαγή με καρτα και εφαρμόζει το λεγόμενο dynamic currency conversion με δικούς του όρους . Δεν είμαι σίγουρος αν εχεις δυνατότητα επιλογής όταν πληρωνεις με την κάρτα και όχι το paypal. Ισως να συζηταμε τσαμπα. Αρα να επιλέγεις paypal για να μπορείς να αλλαζεις το ποιος κάνει την χρεωση (κάρτα ή paypal) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 21 λεπτά πριν, kariolikos είπε Ο λόγος που το κουράζω τόσο ειναι για να ξερω αν η περιβόητη μετατροπή του νομίσματος της revo ισχύει σε αγορές του ebay. πιστευω πως χάνεται το πλεονέκτημα αυτο αν μεσολαβεί το paypal σε απλή συναλλαγή με καρτα και εφαρμόζει το λεγόμενο dynamic currency conversion με δικούς του όρους . Το λινκ του προϊόντος;; Ελληνική διεύθυνση έχεις σε paypal/revolut? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RVgtr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, kariolikos είπε Με συγχωρείτε για την επανάληψη, αλλα πλήρωσα με καρτα- με revoluti επιλέγοντας Visa Δεν χρησιμοποίησα paypal Το ππ εχει μια επιλογή αποθήκευσης των site τα οποία πληρώνεις, την πρώτη φορά που θα πληρώσεις κατι πχ στο ebay σε ρωταει, θελεις να αποθηκευτεί, αν πεις ΝΑΙ, τοτε καθε φορα που πληρώνεις μεσολαβεί το ππ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, kariolikos είπε Ο λόγος που το κουράζω τόσο ειναι για να ξερω αν η περιβόητη μετατροπή του νομίσματος της revo ισχύει σε αγορές του ebay. πιστευω πως χάνεται το πλεονέκτημα αυτο αν μεσολαβεί το paypal σε απλή συναλλαγή με καρτα και εφαρμόζει το λεγόμενο dynamic currency conversion με δικούς του όρους . έχει επιλογή στο checkout το pp για να διαλέξεις σε τι νόμισμα να χρεωθείς. Το pp διαβάζει την revo σαν αγγλική κάρτα οποτε κανει αυτόματα μετατροπή τα ποσά σε λίρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kariolikos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 46 λεπτά πριν, Doubt είπε Το λινκ του προϊόντος;; Ελληνική διεύθυνση έχεις σε paypal/revolut? https://www.ebay.com/itm/PolarCell-Akku-für-Apple-iPhone-4S-A1431-A1387-Accu-Batterie-1550mAh/333244181506?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m2749.l2649 Ελληνικη διευθυνση σε Revo Έχω paypal, δεν το εχω συνδεσει ομως. 1 ώρα πριν, spartak1 είπε Δεν είμαι σίγουρος αν εχεις δυνατότητα επιλογής όταν πληρωνεις με την κάρτα και όχι το paypal. Ισως να συζηταμε τσαμπα. Αρα να επιλέγεις paypal για να μπορείς να αλλαζεις το ποιος κάνει την χρεωση (κάρτα ή paypal) αυτο πιστευω και εγω σε τελική ανάλυση και συμφωνω να μη συζητάμε τσαμπα Το γράφουν και αλλοι χρήστες πρόσφατα οτι το καπελάκι είτε ετσι είτε αλλιώς το τρως, δε το γλυτώνεις. αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 16 λεπτά πριν, kariolikos είπε https://www.ebay.com/itm/PolarCell-Akku-für-Apple-iPhone-4S-A1431-A1387-Accu-Batterie-1550mAh/333244181506?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m2749.l2649 Ελληνικη διευθυνση σε Revo Έχω paypal, δεν το εχω συνδεσει ομως. 2 τεμάχια, 36,70 μου βγάζει να πληρώσω. Δεν πατάω "confirm and pay" για ευνόητους λόγους. Τόσα σου έβγαλε κι εσένα και χρεώθηκες τελικά 38,24? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, kariolikos είπε Ο λόγος που το κουράζω τόσο ειναι για να ξερω αν η περιβόητη μετατροπή του νομίσματος της revo ισχύει σε αγορές του ebay. πιστευω πως χάνεται το πλεονέκτημα αυτο αν μεσολαβεί το paypal σε απλή συναλλαγή με καρτα και εφαρμόζει το λεγόμενο dynamic currency conversion με δικούς του όρους . Αφου το προιον ειναι σε €, και βλεπω £ στη φωτο, εχεις στις ρυθμισεις σου το paypal να κανει τις μετατροπες και οχι η καρτα σου Και σου εριξε διπλη μετατροπη €->£ & £->€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kariolikos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, Doubt είπε 2 τεμάχια, 36,70 μου βγάζει να πληρώσω. Δεν πατάω "confirm and pay" για ευνόητους λόγους. Τόσα σου έβγαλε κι εσένα και χρεώθηκες τελικά 38,24? my words exactly Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Στις 22/2/2020 στις 8:41 ΜΜ, kariolikos είπε ευχαριστώ για τις απαντήσεις αρχικά -Ποιο paypal ανακατεύτηκε; Αφου πλήρωσα με επιλογή visa -Γιατι λίρες;Εχω επιλογή σαν χρήστης η ειναι παντα λίρες; Δε βλεπεις που γραφει paypal? Στις 22/2/2020 στις 8:30 ΜΜ, kariolikos είπε Παραθέτω την εικόνα απο την απόδειξη προς ερμηνεία . Ποιος κανει την μετατροπή; Σε ευρώ δεν πλήρωσα ; Σε ευρώ δεν πληρώθηκε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kariolikos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 36 λεπτά πριν, ppetr είπε Δε βλεπεις που γραφει paypal? εχω ματια κάι βλέπω, που λεει και το άσμα το πως μπλέχτηκε στη συναλλαγή προσπαθώ να καταλάβω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, kariolikos είπε εχω ματια κάι βλέπω, που λεει και το άσμα το πως μπλέχτηκε στη συναλλαγή προσπαθώ να καταλάβω Σου ήρθε ειδοποίηση από το Paypal πως πλήρωσες τον τάδε κλπ κλπ ;; Στο ιστορικό των συναλλαγών υπάρχει;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kariolikos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 36 λεπτά πριν, Doubt είπε Σου ήρθε ειδοποίηση από το Paypal πως πλήρωσες τον τάδε κλπ κλπ ;; Στο ιστορικό των συναλλαγών υπάρχει;; ο χ ι δεν χρησιμοποίησα paypal αν το έκανε το ebay,, μονο κάποιος που χρησιμοποιεί για αγορές το ebay πιο εντατικά μπορει να μας το πει Η δίκη μου θεωρία ειναι οτι το ππ ειναι το επίσημο ανταλλακτήριο του ebay.Χρεωνει τη συναλλαγη/προμήθεια/συνάλλαγμα αν πληρώσεις με καρτα. Θες το πληρωσεις μέσω Visa/Master κλπ; Έστω οτι δεν υπάρχει προμήθεια θα πληρώσεις τη μέτατροπη του νομίσματος γιατι ειναι λίρες το base currency της revo Αυτος ήταν ο λόγος που εκανα εξ αρχής την ερώτηση.Ενδεχομενως η revo δεν μπορει να παρακάμψει κανονες ηλεκτρονικων αγορων και τις προμήθειες που βασίζονται σε αυτές.Δεν μπορει να τα βαλει με τους γίγαντες τι να κανουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Funny__boy Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Ισχύει ότι η optima δεν χρεώνει προμήθεια ΑΤΜ ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 5 ώρες πριν, kariolikos είπε Η δίκη μου θεωρία ειναι οτι το ππ ειναι το επίσημο ανταλλακτήριο του ebay.Χρεωνει τη συναλλαγη/προμήθεια/συνάλλαγμα αν πληρώσεις με καρτα. Θες το πληρωσεις μέσω Visa/Master κλπ; Έστω οτι δεν υπάρχει προμήθεια θα πληρώσεις τη μέτατροπη του νομίσματος γιατι ειναι λίρες το base currency της revo Αυτος ήταν ο λόγος που εκανα εξ αρχής την ερώτηση.Ενδεχομενως η revo δεν μπορει να παρακάμψει κανονες ηλεκτρονικων αγορων και τις προμήθειες που βασίζονται σε αυτές.Δεν μπορει να τα βαλει με τους γίγαντες τι να κανουμε Να αλλαξεις τις ριθμισεις σου στο paypal, στο ειπα και πιο πριν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα