alfeios Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά γιατι τόσο μεγάλη συζήτηση για το αν είναι αγορά ή ανάληψη; Έχει κάποιος διαπιστώσει περίπτωση που μέτρησε σαν ανάληψη; Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2020 από alfeios
RVgtr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, alfeios είπε Ρε παιδιά γιατι τόσο μεγάλη συζήτηση για το αν είναι αγορά ή ανάληψη; Έχει κάποιος διαπιστώσει περίπτωση που μέτρησε σαν ανάληψη; Τι εννοείς topup στην ρεβο; Αν ναι, τότε ναι μετρητά είναι Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2020 από RVgtr
gokuthelegend Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 15 λεπτά πριν, alfeios είπε Ρε παιδιά γιατι τόσο μεγάλη συζήτηση για το αν είναι αγορά ή ανάληψη; Έχει κάποιος διαπιστώσει περίπτωση που μέτρησε σαν ανάληψη; Εγώ πάντως είχα κάνει 2-3 φορές top up με χρεωστική Πειραιώς, και τις κινήσεις δεν μου τις μέτρησε στο αφορολόγητο. Το έχω διαπιστώσει από το winbank της Πειραιώς. Τώρα αν κάποιος λέει το αντίθετο και το έχει διαπιστώσει σίγουρα, σε αυτή τη περίπτωση οι γνώμες διίστανται.
kariolikos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, ppetr είπε Δες την αποδειξη που σου εστειλε ποιος εκανε τη μετατροπη Παραθέτω την εικόνα απο την απόδειξη προς ερμηνεία . Ποιος κανει την μετατροπή; Σε ευρώ δεν πλήρωσα ; Σε ευρώ δεν πληρώθηκε ; Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2020 από kariolikos
ppetr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, kariolikos είπε Παραθέτω την εικόνα απο την απόδειξη προς ερμηνεία . Η αγορα ηταν λιρες και το pp πληρωσε € Στα εφαγε το pp στη μετατροπη
kariolikos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, ppetr είπε Η αγορα ηταν λιρες και το pp πληρωσε € Στα εφαγε το pp στη μετατροπη ευχαριστώ για τις απαντήσεις αρχικά -Ποιο paypal ανακατεύτηκε; Αφου πλήρωσα με επιλογή visa -Γιατι λίρες;Εχω επιλογή σαν χρήστης η ειναι παντα λίρες;
RVgtr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, ppetr είπε Η αγορα ηταν λιρες και το pp πληρωσε € Στα εφαγε το pp στη μετατροπη 6 λεπτά πριν, kariolikos είπε Παραθέτω την εικόνα απο την απόδειξη προς ερμηνεία . Ποιος κανει την μετατροπή; Σε ευρώ δεν πλήρωσα ; Σε ευρώ δεν πληρώθηκε ; H aαγορα ηταν σε ευρω ή πληρωμη παλι σε ευρω, Ομως επειδή εχεις βαλει το ππ να κανει την μετατροπή και επειδη το ππ βλέπει την καρτα σου σαν αγγλική. Έγινε το παρακάτω Αγορά = σε ευρω παυπαλ = ευρώ -> λίρες αγγλιας ρεβο = λίρες αγγλιας -> ευρω δηλαδή έφαγες δυο μετατροπες χωρις λογο, με οτι αυτο συνεπάγεται
kariolikos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, RVgtr είπε H aαγορα ηταν σε ευρω ή πληρωμη παλι σε ευρω, Ομως επειδή εχεις βαλει το ππ να κανει την μετατροπή και επειδη το ππ βλέπει την καρτα σου σαν αγγλική. Έγινε το παρακάτω Αγορά = σε ευρω παυπαλ = ευρώ -> λίρες αγγλιας ρεβο = λίρες αγγλιας -> ευρω δηλαδή έφαγες δυο μετατροπες χωρις λογο, με οτι αυτο συνεπάγεται εχω επιλογή να μην κανει το paypal την μετατροπή; Edit: Υποψιάζομαι οτι ειναι αυτο: https://www.paypal-community.com/t5/My-Money/How-to-change-Paypal-currency-conversion-checkout/td-p/1101198# Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2020 από kariolikos
alfeios Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 32 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Εγώ πάντως είχα κάνει 2-3 φορές top up με χρεωστική Πειραιώς, και τις κινήσεις δεν μου τις μέτρησε στο αφορολόγητο. Το έχω διαπιστώσει από το winbank της Πειραιώς. Τώρα αν κάποιος λέει το αντίθετο και το έχει διαπιστώσει σίγουρα, σε αυτή τη περίπτωση οι γνώμες διίστανται. Στο αφορολογητο δεν μετράει. Και σωστά δεν μετράει. Αν μετρούσε θα εστελνες π.χ. 5000€ στη revolut, την επόμενη θα τα μετέφερες στον λογαριασμό σου πίσω και θα είχες πιάσει το ετήσιο ποσό. Αλλά είναι αγορά, δεν είναι ανάληψη. Αν κάνεις top up 400€ μειώνεται το όριο αγορών και όχι το όριο αναληψης μετρητών. Και δεν τονίζονται από την ίδια μέρα. 1
ppetr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 4 ώρες πριν, kariolikos είπε -Γιατι λίρες;Εχω επιλογή σαν χρήστης η ειναι παντα λίρες; Σε λιρες δεν ηταν η τιμη του?
kariolikos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Στις 23/2/2020 στις 1:23 ΠΜ, ppetr είπε Σε λιρες δεν ηταν η τιμη του? ολα ήταν σε ευρω απ οτι καταλαβα στο checkout του ebay έρχεται το paypal ακομα και αν πληρώσεις με καρτα visa να εκτελεση την συναλλαγη και βάζει δικό του καπέλο.το σχολιάζουν αρκετοί και απο εξωτερικό οτι πλέον δεν έχουν την επιλογή για το ποιος θα κανει την μετατροπή των νομισμάτων Παλια σου έδινε την επιλογή, απο οτι διαβάζω,να επιλέξεις μεταξύ Visa:/ Master ή Paypal conversion rate Πλέον αυτο δεν υφίσταται στις άγορες του ebay.Επειδη η revo θεωρείται αγγλική εγινε μετατροπή νομίσματος λίρα σε ευρώ βάσει paypal Αν κανω λάθος ας με διορθώσει κάποιος
ppetr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6/2 η τελευταια αγορα μου, χρεωσε στην καρτα λιρες, καμια μετατροπη δες τις ρυθμισεις σου στο paypal Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2020 από ppetr
spartak1 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 5 ώρες πριν, kariolikos είπε ολα ήταν σε ευρω απ οτι καταλαβα στο checkout του ebay έρχεται το paypal ακομα και αν πληρώσεις με καρτα visa να εκτελεση την συναλλαγη και βάζει δικό του καπέλο.το σχολιάζουν αρκετοί και απο εξωτερικό οτι πλέον δεν έχουν την επιλογή για το ποιος θα κανει την μετατροπή των νομισμάτων Παλια σου έδινε την επιλογή, απο οτι διαβάζω,να επιλέξεις μεταξύ Visa:/ Master ή Paypal conversion rate Πλέον αυτο δεν υφίσταται στις άγορες του ebay.Επειδη η revo θεωρείται αγγλική εγινε μετατροπή νομίσματος λίρα σε ευρώ βάσει paypal Αν κανω λάθος ας με διορθώσει κάποιος Aν πληρωσεις στο ebay μέσω Paypal σου δίνει την επιλογή να αλλάξεις το ποιος κάνει τη μετατροπή, την ώρα της συναλλαγής
kariolikos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Με συγχωρείτε για την επανάληψη, αλλα πλήρωσα με καρτα- με revoluti επιλέγοντας Visa Δεν χρησιμοποίησα paypal
Doubt Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, kariolikos είπε Με συγχωρείτε για την επανάληψη, αλλα πλήρωσα με καρτα- με revoluti επιλέγοντας Visa Δεν χρησιμοποίησα paypal Link & screenshot μήπως βγάλουμε άκρη;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα