Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, JoooJ είπε

με πιστωτική eurobank αν κάνω top up θα το θεωρήσει ανάληψη μετρητών τελικά; Ρωτάω μήπως έχουμε κανένα νέο μετά τις τελευταίες αλλαγές που διάβασα και στο Insomnia.

Αν αντί για top up χρησιμοποιήσω το payment link και την πιστωτική είναι το ίδιο;

Σε post credit που ανήκει στον όμιλο Eurobank περάστηκε σαν αγορά βάσει του προηγούμενου ποστ που είχα κάνει, δεν ξέρω αν άλλος έχει επιχειρήσει με Eurobank.

• Απαντ. 11,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stratos_21 είπε

Σε post credit που ανήκει στον όμιλο Eurobank περάστηκε σαν αγορά βάσει του προηγούμενου ποστ που είχα κάνει, δεν ξέρω αν άλλος έχει επιχειρήσει με Eurobank.

κι εγώ το προηγούμενο διάστημα μια χαρά έκανα top up με την πιστωτική και ήταν αγορά.

Μου φαίνεται θα δοκιμάσω να βάλω 10€ να δω τι θα το θεωρήσει. Ελπίζω να μην έχει αλλάξει κάτι και να συνεχίσει όπως πριν

Δημοσ.
Μόλις τώρα, JoooJ είπε

κι εγώ το προηγούμενο διάστημα μια χαρά έκανα top up με την πιστωτική και ήταν αγορά.

Μου φαίνεται θα δοκιμάσω να βάλω 10€ να δω τι θα το θεωρήσει. Ελπίζω να μην έχει αλλάξει κάτι και να συνεχίσει όπως πριν

Καλα μην ψυχαναγκαζεσαι, βάλε 10€ και σε 4 μερες που θα φανεί στο web banking ο τόκος σου θα είναι 0,01€ :)

Δημοσ.
3 ώρες πριν, greekboy είπε

Ακριβως το ιδιο δεν το λες, εγω θεωρω τεραστιο ατου της revolut που μπορεις να μετατρεπεις μεσα στην εφαρμογη τα λεφτα σου σε οτι νομισμα θες και να ξερεις ανα πασα στιγμη (πχ σε ταξιδι) τι λεφτα εχεις σε καθε νομισμα

Σωστό 

Δημοσ.

Έσβησα την virtual mastercard που είχα κάνει με την ιταλική διεύθυνση και έκανα μια virtual visa με γερμανική διεύθυνση και το bin της κάρτας, μου βγάζει ότι είναι αγγλική. Ελπίζω τώρα να μην έχω θέμα με το dcc στα pos της εθνικης

Δημοσ.
Στις 20/2/2020 στις 11:04 ΠΜ, kariolikos είπε

Καλημερα σας

Μόλις εκανα αγορα με Revo στο ebay.de και επέλεξα πληρωμη με κάρτα.

Χρεώθηκα όμως καπου 1,50€ παραπάνω (υπήρχε υπόλοιπο) και στo statement της Revo μου γράφει "Paypal"-seller etc.

Στην χρέωση της παραγγελίας στο ebay δεν αναγράφεται το σύνολο με την "προμήθεια" , παρά μόνο το σύνολο που αρχικά έλεγε ότι θα χρεωθώ.

Ξέρει κανείς πως έγινε αυτό και γιατί?

Έχει συνδέσει ο seller την Visa του με Paypal και αυτόματα χρεώνει ή κάτι τέτοιο?

Ευχαριστώ.

Δες την αποδειξη που σου εστειλε ποιος εκανε τη μετατροπη

Δημοσ.
1 ώρα πριν, t-shock είπε

Έσβησα την virtual mastercard που είχα κάνει με την ιταλική διεύθυνση και έκανα μια virtual visa με γερμανική διεύθυνση και το bin της κάρτας, μου βγάζει ότι είναι αγγλική. Ελπίζω τώρα να μην έχω θέμα με το dcc στα pos της εθνικης

Έτσι είναι και εμένα virtual visa με γερμανική διεύθυνση και το bin της κάρτας, μου βγάζει ότι είναι αγγλική και περνάει μια χαρά στα pos εθνικής.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, FLIMIT είπε

Μόλις μου έστειλαν μυνημα στην εφαρμογή ότι οι κάρτες από Ελλάδα δεν υποστηριζονται για top up

screenshot?

μόλις έκανα κανονικά

Επεξ/σία από vagstef
Δημοσ.

Και εγώ έκανα κανονικά... Σε 2 εβδομάδες πάω εξωτερικό... Λέτε να με κρεμάσει η Revolut? 

Στις 21/2/2020 στις 11:02 ΠΜ, greekboy είπε

Ακριβως το ιδιο δεν το λες, εγω θεωρω τεραστιο ατου της revolut που μπορεις να μετατρεπεις μεσα στην εφαρμογη τα λεφτα σου σε οτι νομισμα θες και να ξερεις ανα πασα στιγμη (πχ σε ταξιδι) τι λεφτα εχεις σε καθε νομισμα

Αν αφήσεις τα λεφτά σε ευρώ και λες να σου πάρουν το τοπικό νόμισμα και όχι ευρώ, δεν είναι το ίδιο με το να κάνεις μετατροπές; 

Δημοσ.

Σχετικά με το αν μετράει ως αγορά ή όχι αποκλειστικά και μόνο για πιστωτικές, προτείνουν top up μέσω apple pay. Δηλαδή να φορτώσεις την revolut με apple pay και προφανώς στην Ελλάδα μπορεί να γίνει δια μέσω της curve. Δεν το έχω δοκιμάσει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, asdfnikos είπε

Μην τρελαίνεστε παιδιά είναι αυτοματοποιημενο μήνυμα που έχει μείνει από της εποχές CC 

έχει στείλει αρκετές φορές σε άκυρες στιγμές μετά από μηνές

Δημοσ.

Υπάρχει "κόλπο" για Virtual Maestro? Εχω γερμανική διεύθυνση και έχω virtual Visa αλλά δε μου έδινε επιλογή για Maestro. Κανονικά δε θα τη χρειαζόμουν αλλά επειδή πηγαίνω κάθε μέρα στην Ολλανδία, θα είναι χρήσιμη εκεί γιατί μόλις βλέπουν Visa τους πιάνει αλλεργία...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Hapatingo είπε

Σχετικά με το αν μετράει ως αγορά ή όχι αποκλειστικά και μόνο για πιστωτικές, προτείνουν top up μέσω apple pay. Δηλαδή να φορτώσεις την revolut με apple pay και προφανώς στην Ελλάδα μπορεί να γίνει δια μέσω της curve. Δεν το έχω δοκιμάσει.

Με πιστωτική Yes της Eurobank σαν αγορά το βλέπει πάντως κανονικά 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...