Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, DjTony είπε

Με πιστωτική eurobank ζητάει CCV

Σε μένα, το ξαναγράφω, με πιστωτική Yes της Eurobank δεν ζητάει CCV. Μόνον την πρώτη φορά ζητησε

Δημοσ.
2 ώρες πριν, alfeios είπε

Σε μένα, το ξαναγράφω, με πιστωτική Yes της Eurobank δεν ζητάει CCV. Μόνον την πρώτη φορά ζητησε

Και εγώ την YES έχω... Περίεργο.. Δεν είναι κακό βέβαια είναι μια έξτρα ασφάλεια και το ξέρω απέξω το 3ψηφιο δε χρειάζεται να ψάχνω... Αλλά δε θα με χάλαγε και χωρίς CCV.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, DjTony είπε

Με πιστωτική eurobank ζητάει CCV

Μόνο την πρώτη φορά που έκανα top up μου ζήτησε cvv. Μετά, εφόσον αποθηκεύτηκε η κάρτα στη revolut δεν ζητάει ξανά. Κωδικό επιβεβαίωσης μέσω SMS δεν μου ζήτησε ποτέ. 

@bjj-p πιστωτική 

Επεξ/σία από zananiro
  • Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, VasKag said:

Στο chat μου ειπαν για 15. Στη σελιδα του Paypal εχει φανει στην κινηση απο 11/2. Στη revolut ομως οχι.

Μάλλον μπήκαν σε άλλο νόμισμα. Το πορτοφόλι του δολαρίου παράδειγμα στη revolut.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Hapatingo είπε

Μάλλον μπήκαν σε άλλο νόμισμα. Το πορτοφόλι του δολαρίου παράδειγμα στη revolut.

οχι εχω κοιταξει. GBP και US ειναι 0

Δημοσ.
18 ώρες πριν, zananiro είπε

Με Eurobank δεν μου ζητάει κωδικό επιβεβαίωσης. Αν πάλι κάνεις μια φορά top up και αποθηκευτεί η κάρτα στη revolut, δεν ζητάει τίποτα μετά, κάνεις top up σε λίγα δευτερόλεπτα. Την πρώτη φορά που έγινε αυτό είχα κολλήσει άσχημα, περίμενα να μου ζητήσει στοιχεία, τουλάχιστον το cvv code, και βλέπω ότι το top up είχε ολοκληρωθεί. 

Μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση γιατι μολις σήμερα στη Eurobank μου είπαν ότι για σχεδόν κάθε ηλεκτρονική συναλλαγή σου στέλνουν κωδικο μιας χρησης στο κινητο - πραγμα που βρηκα εξαιρετικη δικλείδα ασφαλείας και με έκανε να αποφασίσω τελικά, φεύγοντας από την Πειραιώς, να επιλέξω αυτή. 

Στις 17/2/2020 στις 1:42 ΠΜ, Hapatingo είπε

Μπορείς να βάλεις ένα screenshot από την συγκεκριμένη συναλλαγή? 

Θυμήθηκα ένα άλλο περιστατικό όμοιο με το δικό σου, που ο έμπορος "απατεώνας" χρησιμοποιούσε το όνομα της revolut με αλλαγμένα γράμματα. 

Δεν με αφηνει να κανω screenshot από την εφαρμογη της τραπεζας... Γραφει μονο REVOLUT 2391. Μπορείς να μου πεις περισσότερα για την περίπτωση που ανάφερεις; Σε inbox αν δεν θελεις εδω

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, orangeboy είπε

Απο την στιγμή που μου ήρθε το email απο paypal που έλεγε "You have a refund from χχχχ", στην revolut εκανε 1 εργάσιμη να εμφανιστούν.

Εμενα το email απο payapl ηρθε, 11/2. Σημερα εχουμε 18. Δεν ειναι μεγαλο το ποσο, αλλα γιατι τοση καθυστερηση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...