Doubt Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, anspi86 είπε Κατηγορηματικά όχι. Και πάντα ήμουν πολύ προσεκτική πού και πώς χρησιμοποιούσα την κάρτα, ήταν σοκ για μένα αυτό που έγινε. Αυτός που έκανε τη συναλλαγή ήξερε μέχρι και το CCV... Δε θέλω να γίνω κακός, ούτε με αφορά η υπόθεση, αλλά πρώτα ψάξε το περιβάλλον σου.(αν είναι όπως τα λες) 1 1
Hapatingo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 3 hours ago, anspi86 said: Κατηγορηματικά όχι. Και πάντα ήμουν πολύ προσεκτική πού και πώς χρησιμοποιούσα την κάρτα, ήταν σοκ για μένα αυτό που έγινε. Αυτός που έκανε τη συναλλαγή ήξερε μέχρι και το CCV... Μπορείς να βάλεις ένα screenshot από την συγκεκριμένη συναλλαγή? Θυμήθηκα ένα άλλο περιστατικό όμοιο με το δικό σου, που ο έμπορος "απατεώνας" χρησιμοποιούσε το όνομα της revolut με αλλαγμένα γράμματα.
vagstef Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 15 ώρες πριν, pagiotis είπε Καλησπέρα φόρουμ. Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα. Στο παρελθόν είχα ανοίξει λογαριασμό revolut τον οποίο χρησιμοποιούσα όσο ήμουν εξωτερικό. Απ τη στιγμή που επέστρεψα Ελλάδα έπαψα να τον χρησιμοποιώ αλλά άφησα μερικά χρήματα για να έχω σε διαφορά ταξίδια που πραγματοποιώ. Το θέμα είναι ότι μου έχουν στειλει μήνυμα να υποβάλω νέο έγγραφο ταυτότητας αλλιώς σε περίπτωση brexit ο λογαριασμός ενδέχεται να κλείσει. Το πρόβλημα είναι ότι είμαι στρατο και δεν διαθέτω την αστυνομική ταυτότητα. Δοκίμασα με τη στρατιωτική και με το δίπλωμα αλλά τιποτα. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Αν κλείσει ο λογαριασμός ενδέχεται να χάσω όλο το ποσο που έχω μέσα; Επίσης αν κάνω μεταφορά τα χρήματα σε ελληνική τράπεζα θα με κρατήσουν έμβασμα; Και αν ναι ξέρει κανεις πόσο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Στείλε στο chat οτι έχεις κάνει εγγραφή με ελληνική ταυτότητα την οποία αναφέρουν ότι δέχονται και ποιος ο λόγος να ξανακάνεις ταυτοποίηση. Ρωτα κανονικα; δεν δέχεστε την ελληνικη ταυτότητα; αυτό έκανα. Το προώθησαν στο αντίστοιχο τμήμα και μου.ειπαν δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα είσαι οκ. 1
grinder_ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Hapatingo είπε Top up μπορείς να κάνεις με οποιαδήποτε κάρτα είτε είναι στο όνομα σου, είτε όχι. Δεν έχω δοκιμάσει top up με κάρτα σε άλλο όνομα και δεν σε αμφισβητώ, αλλά με αυτόν τον τρόπο πας γυρεύοντας. Σε κάθε περίπτωση, εμένα μου ζητάει full address ή zip code όταν προσθέσω μια κάρτα, οπότε δεν αρκεί μόνο το CVV πρέπει να έχεις και γνώση της διεύθυνσης. Επίσης η revolut κάνει μια στιγμιαία χρέωση ~1€ νομίζω ακριβώς για να εξακριβωθεί ο κάτοχος πριν προχωρήσει το top up. Εγώ σκέφτηκα το payment link. Κάτι δεν μου κολλάει στην όλη ιστορία. Τι διάολο, η Πειραιώς δεν στέλνει sms κωδικό στο κινητό; Εδώ το βάλανε ακόμα και για μικροποσά με κάρτα (extraPIN της mastercard και Verified by VISA). Επίσης το αντιλήφθηκε εντός λίγων λεπτών αλλά η τράπεζα άφησε να γίνει η εκκαθάριση της συναλλαγής; 16 ώρες πριν, anspi86 είπε Απλώς σκέφτομαι οτι μπορει να πουν οτι δεν αποκαλυπτουν στοιχεια λογω προσωπικών δεδομένων.. Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω μαζί τους, δεν θα το αφησω ετσι. Εφόσον λες ότι δεν έχεις revolut, δεν χρειάζεται να επικοινωνήσεις μαζί τους. Η τράπεζα είναι υπεύθυνη να βγάλει την άκρη αφού τους ενημέρωσες μάλιστα έγκαιρα. Δεν μπορεί για μη εξουσιοδοτημένη συναλλαγή να σου λένε "δεν είναι σίγουρο ότι θα επιστραφούν". Μην τους αφήσεις έτσι, οι ενέργειες σου να είναι προς την Πειραιώς. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από grinder_
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Eίναι σίγουρα απο την κάρτα και όχι απο τον λογαριασμό;Σίγουρα δεν έχεις στείλει παλια σε καποιον λεφτά;Αλλά και πάλι η eurobank τουλάχιστον γράφει το όνομα του παραλήπτη.
bjj-p Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Οπως λεει και ο @grinder_ χρειαζεται επιβεβαιωση της συναλλαγης με κωδικο απεσταλμενο στο κινητο που εχει δηλωθει στην τραπεζα. Κατι βρωμαει στην υποθεση... η συναλλαγη βεβαια, ειναι λιγο κατω απο το default ημερησιο οριο που εχουν οι καρτες των 600€.
Artakos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εαν εχεις αποθηκευμένα τα στοιχεια της καρτας και κανεις top up Η εθνικη δεν σου στελνει icodes, τα στέλνει κατευθείαν Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από Artakos
dionysg Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Συμβαινει κατι με την revolut. Χθες εκανα topup και περασε κανονικα. Πριν λιγο ελαβα αυτο αν και δεν προσπαθησα να κανω παλι κινηση. Aκυρο: ήταν απο μια κίνηση 3 εβδομάδες πισω σύμφωνα με το support. Oti nanai Spoiler Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από dionysg
grinder_ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Artakos είπε Εαν εχεις αποθηκευμένα τα στοιχεια της καρτας και κανεις top up Η εθνικη δεν σου στελνει icodes, τα στέλνει κατευθείαν Για που λες εσύ τώρα; Αφού δεν έχει revolut, που να τα έχει αποθηκευμένα τα στοιχεία. Άλλος έκανε το top up που για την πρώτη φορά λογικά πρέπει να του ζήτησε και ταχυδρομικό κώδικα. Η εθνική για συναλλαγές με κάρτα online ζητάει κωδικό με sms ή email ακόμα και για 10€. Για την πειραιώς δεν ξέρω αλλά μου κάνει τρομερή εντύπωση να περνάει έτσι μια συναλλαγή 550€. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από grinder_
spartak1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, grinder_ είπε Για που λες εσύ τώρα; Αφού δεν έχει revolut, που να τα έχει αποθηκευμένα τα στοιχεία. Άλλος έκανε το top up που για την πρώτη φορά λογικά πρέπει να του ζήτησε και ταχυδρομικό κώδικα. Η εθνική για συναλλαγές με κάρτα online ζητάει κωδικό με sms ή email ακόμα και για 10€. Για την πειραιώς δεν ξέρω αλλά μου κάνει τρομερή εντύπωση να περνάει έτσι μια συναλλαγή 550€. Σε κάποιες περιπτώσεις που κάνεις topup σε υπηρεσίες σαν τη revolut (π.χ. icard) συγκεκριμένες τράπεζες μπορεί να ζητάνε επιβεβαίωση με sms Και άλλες να μη ζητάνε...
alfeios Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, spartak1 είπε Σε κάποιες περιπτώσεις που κάνεις topup σε υπηρεσίες σαν τη revolut (π.χ. icard) συγκεκριμένες τράπεζες μπορεί να ζητάνε επιβεβαίωση με sms Και άλλες να μη ζητάνε... Ισχύει. Αλλά όχι για την πρώτη φορά της καρτας
minotavros Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δε ζητάει κωδικό η κάρτα της εθνικής πάντα.
spartak1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 24 λεπτά πριν, alfeios είπε Ισχύει. Αλλά όχι για την πρώτη φορά της καρτας Στην Πειραιώς δε ζητά επιβεβαίωση με sms ούτε την πρώτη φορά. Τουλάχιστον δε ζήτησε σε μένα...Μιλώ για τη Revolut τώρα
Artakos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Ααα δεν παμε καλά... Εκανα top up με την καρτα της γυναικας μου με καρτα Πειραιώς και δεν της έστειλε sms η icode Εβαλα δηλ χρηματα απο ξενη καρτα με αλλο αριθμο
dionysg Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) CVV δεν ζητησε? Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από dionysg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα