oasisAthens Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Θέλει μια χρεώσιμη υπηρεσία με pin. Δλδ θα οας σε ένα κατάστημα πχκαι θα αγοράσεις κάτι έστω και 3 ευρώ κάνοντας όμως χρήση του pin. Όχι ανέπαφη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Αυτό ισχύει για την ανέπαφη λειτουργία. Για αγορές online, κατευθείαν όπως είναι. *(εκτός αν έχει αλλάξει κάτι, ή δεν θυμάμαι καλά) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 20 ώρες πριν, terry308 είπε Παρέλαβα την πλαστική κάρτα. Πρέπει να κάνω κάποια κίνηση μέσω ΑΤΜ ή μπορώ απευθείας να τη χρησιμοποιώ σε αγορές ; Ευχαριστώ τις ανέπαφες τις ενεργοποιείς και συ από τα settings, αν χρειαζόταν chip & pin δεν θα ήταν έτοιμη για χρήση σε Apple Pay κτλ.. με το που δημιουργείται. Revolut: For your own safety, contactless and online payments of your physical card are only activated after you complete a chip transaction in-store. You can also manually enable them via the 'Security settings' within the 'Cards' section of the app. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Στις κάρτες που δεν έκανα ποτέ συναλλαγή με pin εμφανίζουν το παρακάτω μήνυμα εδώ και μια εβδομάδα. Χρησιμοποιούνται κανονικά στις online αγορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Έκανα μια κίνηση Ελλάδα με pin και τις υπόλοιπες 4-5 εδώ Ουγγαρία, κανονικά και ανέπαφη, όλα καλά! Σας ευχαριστώ πολύ! 😁 Έχουμε και λίγα φιορινια σε ρευστό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 20 ώρες πριν, Hapatingo είπε Στις κάρτες που δεν έκανα ποτέ συναλλαγή με pin εμφανίζουν το παρακάτω μήνυμα εδώ και μια εβδομάδα. Χρησιμοποιούνται κανονικά στις online αγορές. σε μένα δεν βγάζει σε καμία, μόνο μία φορά έχω χρησιμοποιήσει τη μία απ τις πλαστικές τι έκδοση έχεις? η χθεσινή ήταν η 6.28-beta-77 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 1 hour ago, vagstef said: σε μένα δεν βγάζει σε καμία, μόνο μία φορά έχω χρησιμοποιήσει τη μία απ τις πλαστικές τι έκδοση έχεις? η χθεσινή ήταν η 6.28-beta-77 6.27 σε iPhone. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anspi86 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους. Δεν είχα ιδέα τι εστί REVOLUT μέχρι που κάποιος άγνωστος υπέκλεψε τα στοιχεία της χρεωστικής μου στην Πειραιώς και έστειλε 550 ευρώ εκεί... Εννοείται πως μπλόκαρα πανικόβλητη την κάρτα και έκανα αμφισβήτηση των συναλλαγών λίγα λεπτά μετά το γεγονός και παρολο που το ποσό ηταν απλώς δεσμευμένο και η Πειραιώς μπορούσε να σταματήσει την ολοκλήρωση της συναλλαγής, τελικά την άφησε να περάσει. Μου είπαν ότι θα κοιτάξουν το θέμα εντός διμήνου και πως δεν είναι σίγουρο ότι θα μου επιστραφούν τα χρήματα. Τώρα εδώ διαβάζω πως στη REVOLUT ανοίγεις λογαριασμό και κάνεις top up, άρα λογικά τα χρήματα μου δεν πήγαν σε κάποιον συγκεκριμένο λογαριασμο; Δεν θα έπρεπε να είναι απλό να βρεθεί ο ένοχος; Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου; Μιλάμε για χρήματα που δεν τα λες και λίγα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagiotis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα φόρουμ. Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα. Στο παρελθόν είχα ανοίξει λογαριασμό revolut τον οποίο χρησιμοποιούσα όσο ήμουν εξωτερικό. Απ τη στιγμή που επέστρεψα Ελλάδα έπαψα να τον χρησιμοποιώ αλλά άφησα μερικά χρήματα για να έχω σε διαφορά ταξίδια που πραγματοποιώ. Το θέμα είναι ότι μου έχουν στειλει μήνυμα να υποβάλω νέο έγγραφο ταυτότητας αλλιώς σε περίπτωση brexit ο λογαριασμός ενδέχεται να κλείσει. Το πρόβλημα είναι ότι είμαι στρατο και δεν διαθέτω την αστυνομική ταυτότητα. Δοκίμασα με τη στρατιωτική και με το δίπλωμα αλλά τιποτα. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Αν κλείσει ο λογαριασμός ενδέχεται να χάσω όλο το ποσο που έχω μέσα; Επίσης αν κάνω μεταφορά τα χρήματα σε ελληνική τράπεζα θα με κρατήσουν έμβασμα; Και αν ναι ξέρει κανεις πόσο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, pagiotis είπε Επίσης αν κάνω μεταφορά τα χρήματα σε ελληνική τράπεζα θα με κρατήσουν έμβασμα; Και αν ναι ξέρει κανεις πόσο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Αναλογα με την Τραπεζα. Η Alpha Bank χρεωνει το εισερχομενο εμβασμα οταν ειναι απο 5€ και πανω και η Eurobank οταν ειναι απο 15€ και πανω. Για τις αλλες δεν ξερω. Οποτε αναλογα με την τραπεζα μπορεις να κανεις αλεπαλληλα μικρα εμβασματα κατω απο το οριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagiotis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, alfeios είπε Αναλογα με την Τραπεζα. Η Alpha Bank χρεωνει το εισερχομενο εμβασμα οταν ειναι απο 5€ και πανω και η Eurobank οταν ειναι απο 15€ και πανω. Για τις αλλες δεν ξερω. Οποτε αναλογα με την τραπεζα μπορεις να κανεις αλεπαλληλα μικρα εμβασματα κατω απο το οριο Ευχαριστώ πολύ φίλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, anspi86 είπε Καλησπέρα σε όλους. Δεν είχα ιδέα τι εστί REVOLUT μέχρι που κάποιος άγνωστος υπέκλεψε τα στοιχεία της χρεωστικής μου στην Πειραιώς και έστειλε 550 ευρώ εκεί... Εννοείται πως μπλόκαρα πανικόβλητη την κάρτα και έκανα αμφισβήτηση των συναλλαγών λίγα λεπτά μετά το γεγονός και παρολο που το ποσό ηταν απλώς δεσμευμένο και η Πειραιώς μπορούσε να σταματήσει την ολοκλήρωση της συναλλαγής, τελικά την άφησε να περάσει. Μου είπαν ότι θα κοιτάξουν το θέμα εντός διμήνου και πως δεν είναι σίγουρο ότι θα μου επιστραφούν τα χρήματα. Τώρα εδώ διαβάζω πως στη REVOLUT ανοίγεις λογαριασμό και κάνεις top up, άρα λογικά τα χρήματα μου δεν πήγαν σε κάποιον συγκεκριμένο λογαριασμο; Δεν θα έπρεπε να είναι απλό να βρεθεί ο ένοχος; Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου; Μιλάμε για χρήματα που δεν τα λες και λίγα... Ίσως να πρέπει να απευθυνθείς στη διεύθυνση δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος https://cyberalert.gr/ Ο λογαριασμός στη Ρεβολουτ πρέπει να είναι ταυτοποιημένος, αυτό είναι σίγουρο. Δεν ξέρω αν επιτρέπουν top up με κάρτα σε άλλο όνομα, αν το επιτρέπουν αποδεικνύεται λάθος. Να ξέρεις πως από τη Ρεβολουτ τα χρήματα μπορούν να φύγουν άμεσα για άλλο λογαριασμό και μετά σε άλλο κ.ο.κ Δύσκολα τα πράγματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anspi86 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, Doubt είπε Ίσως να πρέπει να απευθυνθείς στη διεύθυνση δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος https://cyberalert.gr/ Ο λογαριασμός στη Ρεβολουτ πρέπει να είναι ταυτοποιημένος, αυτό είναι σίγουρο. Δεν ξέρω αν επιτρέπουν top up με κάρτα σε άλλο όνομα, αν το επιτρέπουν αποδεικνύεται λάθος. Να ξέρεις πως από τη Ρεβολουτ τα χρήματα μπορούν να φύγουν άμεσα για άλλο λογαριασμό και μετά σε άλλο κ.ο.κ Δύσκολα τα πράγματα... Σ'ευχαριστω για τις πληροφοριες. Πηγα ηδη χτες στην Ασφαλεια και κατεθεσα μήνυση που θα προωθηθεί στη Δίωξη. Για να δουμε.. Πάντως για αρχή αν τα χρηματα μετακινηθηκαν από το λογαριασμο μου στη Revolut, λογικά πήγαν σε συγκεκριμένο λογαριασμο, ετσι δεν ειναι; Απλώς σκέφτομαι οτι μπορει να πουν οτι δεν αποκαλυπτουν στοιχεια λογω προσωπικών δεδομένων.. Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω μαζί τους, δεν θα το αφησω ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Top up μπορείς να κάνεις με οποιαδήποτε κάρτα είτε είναι στο όνομα σου, είτε όχι. Καλά όσα έκανες, εγώ θα ενημέρωνα και την revolut. Σε φάση να περιέγραφα το συμβάν, τον αριθμό της κάρτας και τις ενέργειες που έκανα χωρίς απαίτηση για περαιτέρω διάλογο. Επίσης υποθετικά, υπάρχει κάποιος που έχει πρόσβαση στην κάρτα σου? Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2020 από Hapatingo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anspi86 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 54 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Top up μπορείς να κάνεις με οποιαδήποτε κάρτα είτε είναι στο όνομα σου, είτε όχι. Καλά όσα έκανες, εγώ θα ενημέρωνα και την revolut. Σε φάση να περιέγραφα το συμβάν, τον αριθμό της κάρτας και τις ενέργειες που έκανα χωρίς απαίτηση για περαιτέρω διάλογο. Επίσης υποθετικά, υπάρχει κάποιος που έχει πρόσβαση στην κάρτα σου? Κατηγορηματικά όχι. Και πάντα ήμουν πολύ προσεκτική πού και πώς χρησιμοποιούσα την κάρτα, ήταν σοκ για μένα αυτό που έγινε. Αυτός που έκανε τη συναλλαγή ήξερε μέχρι και το CCV... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα