Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, drdedus είπε

Υπάρχει περίπτωση να δώσει virtual Maestro?

Θα με βόλευε αλλα εχω την εντύπωση οτι δεν γίνεται.

Δεν έχω δει να έχει δώσει ποτέ.

Η N26 δίνει Maestro (ή τουλάχιστον έδινε) αν είσαι κάτοικος Γερμανίας. Εγώ είχα βγάλει.

• Απαντ. 11,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οταν λεμε οτι συνδεουμε το παυπαλ με το ρεβολυτ εννοουμε οτι οταν κανουμε αγορα με παυπαλ χρεωνεται το ρεβολουτ ή οτι οταν κανουμε αγορα με ρεβολυτ χρεωνεται το παυπαλ;

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, djuan1988 είπε

Δεν έχω δει να έχει δώσει ποτέ.

Η N26 δίνει Maestro (ή τουλάχιστον έδινε) αν είσαι κάτοικος Γερμανίας. Εγώ είχα βγάλει.

Κανονική εννοείς η virtual?

Δημοσ.

Μόλις έκανα αγορά με την revolut την πλαστική ανέπαφα σε εθνική χωρίς να έχει αλλαγή νομίσματος. Δεν με έκοψε να κάνω με το κινητό ανέπαφα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tempor είπε

Οταν λεμε οτι συνδεουμε το παυπαλ με το ρεβολυτ εννοουμε οτι οταν κανουμε αγορα με παυπαλ χρεωνεται το ρεβολουτ ή οτι οταν κανουμε αγορα με ρεβολυτ χρεωνεται το παυπαλ;

το πρώτο φυσικά το δεύτερο δεν ειναι δυνατόν να γίνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, bilya said:

το πρώτο φυσικά το δεύτερο δεν ειναι δυνατόν να γίνει.

Και τα δυο γίνονται. Πλέον το direct sepa ισχύει για όλους τους λογαριασμούς iban και τους ελληνικούς εδώ και 2- 3 χρόνια.

Επεξ/σία από Hapatingo
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Hapatingo είπε

Και τα δυο γίνονται. Πλέον το direct sepa ισχύει για όλους τους λογαριασμούς iban και τους ελληνικούς εδώ και 2- 3 χρόνια.

μάλλον δεν κατάλαβες τι λέει ο φίλος.

Δεν γίνεται να πληρώνει με ρεβο κ να τραβάει τα λεφτά απο paypal.

Το ανάποδο γίνεται κ το χρησιμοποιώ κ εγώ.

• Like 3
Δημοσ.

Κάτι περίεργο δεν γινόταν σε κάποιες περιπτώσεις αν πλήρωνες με paypal και τράβαγε τα χρήματα απο revo?

Κάτι με διπλές μετατροπές νομίσματος..

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια , 

Κανω topup απο dipocket μεσω πιστωτικης eurobank.

Στην πιστωτικη μου φαινεται η κινηση σαν αγορα , στην εφαρμογη της eurobank δεν μου το βγαζει στα εξοδα.

Εφοσον ομως μου βγαζει αγορα στην πιστωτικη δεν θα επρεπε να περναει στο αφορολογητο?

Ειναι καποιος που το δουλευει το συστημα και ξερει?

Ευχαριστω

Δημοσ.
3 minutes ago, _VIC_ said:

Καλησπερα παιδια , 

Κανω topup απο dipocket μεσω πιστωτικης eurobank.

Στην πιστωτικη μου φαινεται η κινηση σαν αγορα , στην εφαρμογη της eurobank δεν μου το βγαζει στα εξοδα.

Εφοσον ομως μου βγαζει αγορα στην πιστωτικη δεν θα επρεπε να περναει στο αφορολογητο?

Ειναι καποιος που το δουλευει το συστημα και ξερει?

Ευχαριστω

https://www.insomnia.gr/forums/topic/682622-revolut-οδηγός-επιβίωσης-part-2/page/283/?tab=comments#comment-57637164

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Hapatingo είπε

Το είχα διαβάσει πριν στείλω,  απλα ηθελα να δω μήπως έχει αλλάξει κάτι πάνω σε αυτό.

Πάντως εγώ που ρώτησα τον λογιστή, μου είπε ότι εφόσον φαίνεται στις κινήσεις της πιστωτικής σαν αγορά θα μπορούμε να τα δηλώσουμε στο αφορολογητο 

Δημοσ.
36 minutes ago, _VIC_ said:

Το είχα διαβάσει πριν στείλω,  απλα ηθελα να δω μήπως έχει αλλάξει κάτι πάνω σε αυτό.

Πάντως εγώ που ρώτησα τον λογιστή, μου είπε ότι εφόσον φαίνεται στις κινήσεις της πιστωτικής σαν αγορά θα μπορούμε να τα δηλώσουμε στο αφορολογητο 

Οι κινήσεις προς τραπεζικά ιδρύματα είναι ανακύκλωση χρημάτων και συνεπώς δεν πιάνει στο αφορολόγητο.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, _VIC_ είπε

32 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

Οι κινήσεις προς τραπεζικά ιδρύματα είναι ανακύκλωση χρημάτων και συνεπώς δεν πιάνει στο αφορολόγητο.

Αν μετρουσε στο αφορολόγητο η φόρτιση της Revolut, πες στον λογιστη σου, θα μπορουσες να στειλεις την μια μερα 5000 € , και την επομενη να τα μεταφερεις παλι στον τραπεζικο σου λογαριασμό και να ειχες τακτοποιησει το θεμα του αφορολόγητου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρέλαβα την πλαστική κάρτα. 

Πρέπει να κάνω κάποια κίνηση μέσω ΑΤΜ ή μπορώ απευθείας να τη χρησιμοποιώ σε αγορές ;

Ευχαριστώ 

Επεξ/σία από terry308

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...