djuan1988 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 18 λεπτά πριν, drdedus είπε Υπάρχει περίπτωση να δώσει virtual Maestro? Θα με βόλευε αλλα εχω την εντύπωση οτι δεν γίνεται. Δεν έχω δει να έχει δώσει ποτέ. Η N26 δίνει Maestro (ή τουλάχιστον έδινε) αν είσαι κάτοικος Γερμανίας. Εγώ είχα βγάλει.
Tempor Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Οταν λεμε οτι συνδεουμε το παυπαλ με το ρεβολυτ εννοουμε οτι οταν κανουμε αγορα με παυπαλ χρεωνεται το ρεβολουτ ή οτι οταν κανουμε αγορα με ρεβολυτ χρεωνεται το παυπαλ;
drdedus Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 51 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Δεν έχω δει να έχει δώσει ποτέ. Η N26 δίνει Maestro (ή τουλάχιστον έδινε) αν είσαι κάτοικος Γερμανίας. Εγώ είχα βγάλει. Κανονική εννοείς η virtual?
t-shock Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις έκανα αγορά με την revolut την πλαστική ανέπαφα σε εθνική χωρίς να έχει αλλαγή νομίσματος. Δεν με έκοψε να κάνω με το κινητό ανέπαφα
bilya Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Tempor είπε Οταν λεμε οτι συνδεουμε το παυπαλ με το ρεβολυτ εννοουμε οτι οταν κανουμε αγορα με παυπαλ χρεωνεται το ρεβολουτ ή οτι οταν κανουμε αγορα με ρεβολυτ χρεωνεται το παυπαλ; το πρώτο φυσικά το δεύτερο δεν ειναι δυνατόν να γίνει.
Hapatingo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, bilya said: το πρώτο φυσικά το δεύτερο δεν ειναι δυνατόν να γίνει. Και τα δυο γίνονται. Πλέον το direct sepa ισχύει για όλους τους λογαριασμούς iban και τους ελληνικούς εδώ και 2- 3 χρόνια. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2020 από Hapatingo
bilya Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, Hapatingo είπε Και τα δυο γίνονται. Πλέον το direct sepa ισχύει για όλους τους λογαριασμούς iban και τους ελληνικούς εδώ και 2- 3 χρόνια. μάλλον δεν κατάλαβες τι λέει ο φίλος. Δεν γίνεται να πληρώνει με ρεβο κ να τραβάει τα λεφτά απο paypal. Το ανάποδο γίνεται κ το χρησιμοποιώ κ εγώ. 3
drdedus Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Κάτι περίεργο δεν γινόταν σε κάποιες περιπτώσεις αν πλήρωνες με paypal και τράβαγε τα χρήματα απο revo? Κάτι με διπλές μετατροπές νομίσματος..
djuan1988 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 15 ώρες πριν, drdedus είπε Κανονική εννοείς η virtual? Κανονική, όχι virtual.
_VIC_ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπερα παιδια , Κανω topup απο dipocket μεσω πιστωτικης eurobank. Στην πιστωτικη μου φαινεται η κινηση σαν αγορα , στην εφαρμογη της eurobank δεν μου το βγαζει στα εξοδα. Εφοσον ομως μου βγαζει αγορα στην πιστωτικη δεν θα επρεπε να περναει στο αφορολογητο? Ειναι καποιος που το δουλευει το συστημα και ξερει? Ευχαριστω
Hapatingo Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 3 minutes ago, _VIC_ said: Καλησπερα παιδια , Κανω topup απο dipocket μεσω πιστωτικης eurobank. Στην πιστωτικη μου φαινεται η κινηση σαν αγορα , στην εφαρμογη της eurobank δεν μου το βγαζει στα εξοδα. Εφοσον ομως μου βγαζει αγορα στην πιστωτικη δεν θα επρεπε να περναει στο αφορολογητο? Ειναι καποιος που το δουλευει το συστημα και ξερει? Ευχαριστω https://www.insomnia.gr/forums/topic/682622-revolut-οδηγός-επιβίωσης-part-2/page/283/?tab=comments#comment-57637164
_VIC_ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, Hapatingo είπε https://www.insomnia.gr/forums/topic/682622-revolut-οδηγός-επιβίωσης-part-2/page/283/?tab=comments#comment-57637164 Το είχα διαβάσει πριν στείλω, απλα ηθελα να δω μήπως έχει αλλάξει κάτι πάνω σε αυτό. Πάντως εγώ που ρώτησα τον λογιστή, μου είπε ότι εφόσον φαίνεται στις κινήσεις της πιστωτικής σαν αγορά θα μπορούμε να τα δηλώσουμε στο αφορολογητο
Hapatingo Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 36 minutes ago, _VIC_ said: Το είχα διαβάσει πριν στείλω, απλα ηθελα να δω μήπως έχει αλλάξει κάτι πάνω σε αυτό. Πάντως εγώ που ρώτησα τον λογιστή, μου είπε ότι εφόσον φαίνεται στις κινήσεις της πιστωτικής σαν αγορά θα μπορούμε να τα δηλώσουμε στο αφορολογητο Οι κινήσεις προς τραπεζικά ιδρύματα είναι ανακύκλωση χρημάτων και συνεπώς δεν πιάνει στο αφορολόγητο. 1 1
alfeios Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, _VIC_ είπε Το είχα διαβάσει πριν στείλω, απλα ηθελα να δω μήπως έχει αλλάξει κάτι πάνω σε αυτό. Πάντως εγώ που ρώτησα τον λογιστή, μου είπε ότι εφόσον φαίνεται στις κινήσεις της πιστωτικής σαν αγορά θα μπορούμε να τα δηλώσουμε στο αφορολογητο 32 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Οι κινήσεις προς τραπεζικά ιδρύματα είναι ανακύκλωση χρημάτων και συνεπώς δεν πιάνει στο αφορολόγητο. Αν μετρουσε στο αφορολόγητο η φόρτιση της Revolut, πες στον λογιστη σου, θα μπορουσες να στειλεις την μια μερα 5000 € , και την επομενη να τα μεταφερεις παλι στον τραπεζικο σου λογαριασμό και να ειχες τακτοποιησει το θεμα του αφορολόγητου.
terry308 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παρέλαβα την πλαστική κάρτα. Πρέπει να κάνω κάποια κίνηση μέσω ΑΤΜ ή μπορώ απευθείας να τη χρησιμοποιώ σε αγορές ; Ευχαριστώ Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2020 από terry308
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα