spartak1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 23 ώρες πριν, DanielRGr είπε Βρίσκομαι στο προγραμμα των Brand Ambassadors της Revolut για την Ελλάδα εδω και αρκετους μηνες και εχουμε αμεση επικοινωνια με τα στελεχη της Revolut. Σε δικο μου ερωτημα πιο παλια οσο αναφορα τις ειδοποιησεις περι ταυτοποιησης μου ειπαν οτι εχει να κανει με το γεγονος οτι αν ανακοινωθει το Brexit εχουν ενα πολυ μικρο χρονοδιαγραμμα στο οποιο πρεπει να ζητησουν απο ολους τους πελατες να ταυτοποιηθουν με διαφορετικους τροπους περα του διπλωματος και συνηθως λιγοι ειναι αυτοι που το κανουν εντος της περιοδου και αναγκαζονται να παγωσουν λογαριασμους μεχρι να γινει η ταυτοποιηση με αποτελεσμα οι πελατες να ειναι νευριασμενοι/απογοητευμενοι/μπερδεμενοι. Επομενως, με την πρωτη ευκαιρια που θα βρειτε, καντε την ταυτοποιηση για να εχετε το κεφαλι σας ησυχο. Αν είναι έτσι όπως τα λες τότε γιατί ζητησαν σε μένα ξανά ταυτοποίηση ενώ είχα κάνει με ταυτότητα (νέου τύπου με Λατινικούς χαρκτήρες τυπωμένη); Και μου έγραφαν ότι το δίπλωμα (που δεν είχα χρησιμοποιήσει!) δε γίνεται αποδεκτό.....
molot12 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Eχει στείλει κανείς Στερλίνες από Revolut σε Ελληνικό λογαριασμό συναλλάγματος στην Ελλάδα; Ζητάει επιβεβαίωση μέσω email αλλά μετά για κάποιο λόγο κολλάει ## OK. Έγινε, απλά ζητάει στην αρχή επιβεβαίωση του λογαριασμού του δικαιούχου (κάτι σαν επιβεβαίωση δύο σταδίων με link στο mail) και αργεί λίγο. Προμήθεια αποστολής εμβάσματος μηδέν ! Άντε να δούμε τι προμήθεια θα χρεώσει η Ελληνική τράπεζα για το εισερχόμενο έμβασμα σε GBP. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2020 από molot12
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, molot12 είπε Eχει στείλει κανείς Στερλίνες από Revolut σε Ελληνικό λογαριασμό συναλλάγματος στην Ελλάδα; Ζητάει επιβεβαίωση μέσω email αλλά μετά για κάποιο λόγο κολλάει ## OK. Έγινε, απλά ζητάει στην αρχή επιβεβαίωση του λογαριασμού του δικαιούχου (κάτι σαν επιβεβαίωση δύο σταδίων με link στο mail) και αργεί λίγο. Προμήθεια αποστολής εμβάσματος μηδέν ! Άντε να δούμε τι προμήθεια θα χρεώσει η Ελληνική τράπεζα για το εισερχόμενο έμβασμα σε GBP. Εχεις ελληνικό λογαριασμό σε λίρες;
kira8975 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα, έχω μπερδευτεί πάρα πολύ με τις ψηφιακές τράπεζες τύπου Revolut (και γενικά με τις τράπεζες και όλες τις ορολογιές γύρω απο αυτές), θα ήθελα να με βοηθήσετε λύνοντας μου κάποιες απορίες. Αυτή τη στιγμή είμαι φοιτητής στην επαρχία και μου στέλνουν οι γονείς μου κάθε μήνα 200 ευρώ σε έναν τραπεζικό λογαρισμό της Πειραιώς που άνοιξα, όπου έχω και μία debit κάρτα. Θέλω πολύ να αλλάξω τράπεζα για διάφορους λόγους οπότε άνοιξα λογαριασμό στην Revolut. Γίνεται να απαλλαχθώ πλήρως απο την Πειραιώς και να μην ξαναασχοληθώ ποτέ? Μπορούν δηλαδή να μου στέλνουν οι γονείς μου χρήματα κατευθείαν στην Revolut ή θα πρέπει να κάνω top-up την Revolut κάθε φορά μέσω της Πειραιώς? Επίσης υπάρχει κάποια χρέωση σε αυτές τις μεταφορές? Για το άνοιγμα λογαριασμού στην Revolut χρειάστηκε να κάνω top-up 10 ευρώ. Υπήρξε κάποιο fee σε αυτή τη συναλλαγή? Αυτή η συναλλαγή θεωρείται έμβασμα? Μπορώ αυτά τα 10 ευρώ να τα ξαναμεταφέρω πίσω στον λογαριασμό Πειραώς χωρίς χρέωση? Η ανάληψη μετρητών απο ATM έχει κάποιο fee με την κάρτα της Revolut? Έψαξα αρκετά και διάβασα και τους οδηγούς επιβίωσης αλλά μπερδεύτηκα και έμεινα με αυτές τις απορίες. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Doubt Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Για χρήση εντός Ελλάδας μια χαρά είσαι με την Πειραιώς. Αν θέλεις σώνει και καλά revolut, μπορεί να σου στέλνει όποιος θέλει έμβασμα στο ΙΒΑΝ μέσω ebanking και κόστος 1€.
drdedus Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Αν θέλεις revolut αντί για Πειραιώς και είσαι εγκρατης μπορείς εσύ να συνδέσεις την revolut με την χρεωστική της Πειραιώς των γωνιών σου και να γεμίζεις κάθε μήνα την revolut με 200 ευρώ.
ekkli Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 8 ώρες πριν, kira8975 είπε Καλησπέρα, έχω μπερδευτεί πάρα πολύ με τις ψηφιακές τράπεζες τύπου Revolut (και γενικά με τις τράπεζες και όλες τις ορολογιές γύρω απο αυτές), θα ήθελα να με βοηθήσετε λύνοντας μου κάποιες απορίες. Αυτή τη στιγμή είμαι φοιτητής στην επαρχία και μου στέλνουν οι γονείς μου κάθε μήνα 200 ευρώ σε έναν τραπεζικό λογαρισμό της Πειραιώς που άνοιξα, όπου έχω και μία debit κάρτα. Θέλω πολύ να αλλάξω τράπεζα για διάφορους λόγους οπότε άνοιξα λογαριασμό στην Revolut. Γίνεται να απαλλαχθώ πλήρως απο την Πειραιώς και να μην ξαναασχοληθώ ποτέ? Μπορούν δηλαδή να μου στέλνουν οι γονείς μου χρήματα κατευθείαν στην Revolut ή θα πρέπει να κάνω top-up την Revolut κάθε φορά μέσω της Πειραιώς? Επίσης υπάρχει κάποια χρέωση σε αυτές τις μεταφορές? Για το άνοιγμα λογαριασμού στην Revolut χρειάστηκε να κάνω top-up 10 ευρώ. Υπήρξε κάποιο fee σε αυτή τη συναλλαγή? Αυτή η συναλλαγή θεωρείται έμβασμα? Μπορώ αυτά τα 10 ευρώ να τα ξαναμεταφέρω πίσω στον λογαριασμό Πειραώς χωρίς χρέωση? Η ανάληψη μετρητών απο ATM έχει κάποιο fee με την κάρτα της Revolut? Έψαξα αρκετά και διάβασα και τους οδηγούς επιβίωσης αλλά μπερδεύτηκα και έμεινα με αυτές τις απορίες. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! 1. Ναι, γίνεται να σου στέλνουν 200€ κάθε μήνα στην Revolut δωρεάν. Αλλά δες το 3. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς να στα στέλνουν χωρίς να κάνουν top up. Έτσι βάζουμε λεφτά την Revolut. Αν θες να πηγαίνουν σε κάποιο γκισέ και να κάνουν κατάθεση κατευθείαν στην Revo, δεν γίνεται. 2. Δεν υπήρχε fee από την μεριά της Revolut. Και αν το έκανες σωστά κι από Πειραιώς, δηλαδή με κανονικό top up, δεν θα έχεις ούτε από κει χρέωση. Μπορείς να τα μεταφέρεις πίσω στην Πειραιώς αλλά θα υπάρχει χρέωση εισερχόμενου εμβάσματος από την μεριά της Πειραιώς, αν είναι πάνω από 15€. 3. Ναι. Δυστυχώς. Και νομίζω ότι είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημα για την περίπτωση σου. Υπόψιν ότι έχει χρέωση από τον εκάστοτε διαχειριστή του ΑΤΜ, όχι από την Revo. Δηλαδή δεν είναι ότι η Revo βγάζει λεφτά από αυτή την διαδικασία, η τράπεζα που έχει το ΑΤΜ βγάζει.
revyien Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Γιατί μα βγάζεις λεφτά;καρτα και pos :))))
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Γιατί να κάνεις revolut για εντός Ελλάδας;
molot12 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Γιατί να κάνεις revolut για εντός Ελλάδας; Για να ξοδεύεις αδηλωτο χρημα ! 16 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Εχεις ελληνικό λογαριασμό σε λίρες; Ναι, με την άρση των cc ο καθένας μπορεί να ανοίξει λογαριασμό σε συνάλλαγμα. Τελικά η χρέωση ήταν 3,38 στερλίνες για το εισερχόμενο εμβασμα στην Πειραιως-, δηλ. περίπου 4 ευρώ. ##################### Ερώτηση Μπορεί να γίνει top-up ελληνικής καρτας με την Revolut ; Δηλαδή να γίνει μεταφορά χρημάτων από εξωτερικό --> εσωτερικό αλλά χωρίς να γίνει εμβασμα; Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2020 από molot12
Doubt Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 22 λεπτά πριν, molot12 είπε Ερώτηση Μπορεί να γίνει top-up ελληνικής καρτας με την Revolut ; Δηλαδή να γίνει μεταφορά χρημάτων από εξωτερικό --> εσωτερικό αλλά χωρίς να γίνει εμβασμα; Εδώ δεν κάνουν οι ελληνικές κάρτες μεταξύ τους, θέλεις κι από εξωτερικό;;
Hapatingo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 36 minutes ago, molot12 said: Για να ξοδεύεις αδηλωτο χρημα ! Ναι, με την άρση των cc ο καθένας μπορεί να ανοίξει λογαριασμό σε συνάλλαγμα. Τελικά η χρέωση ήταν 3,38 στερλίνες για το εισερχόμενο εμβασμα στην Πειραιως-, δηλ. περίπου 4 ευρώ. ##################### Ερώτηση Μπορεί να γίνει top-up ελληνικής καρτας με την Revolut ; Δηλαδή να γίνει μεταφορά χρημάτων από εξωτερικό --> εσωτερικό αλλά χωρίς να γίνει εμβασμα; Με PaySend γίνεται. Τσέκαρε βέβαια και τις χρεώσεις. Αν και νομίζω είναι περιττό να μεταφέρονται τα χρήματα όταν έχεις ήδη κάρτα εξωτερικού. Δεν χρειάζεται να κινήσεις το ενδιαφέρον στις εδώ τράπεζες. 1
minotavros Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, molot12 είπε Για να ξοδεύεις αδηλωτο χρημα ! Ναι, με την άρση των cc ο καθένας μπορεί να ανοίξει λογαριασμό σε συνάλλαγμα. Τελικά η χρέωση ήταν 3,38 στερλίνες για το εισερχόμενο εμβασμα στην Πειραιως-, δηλ. περίπου 4 ευρώ. ##################### Ερώτηση Μπορεί να γίνει top-up ελληνικής καρτας με την Revolut ; Δηλαδή να γίνει μεταφορά χρημάτων από εξωτερικό --> εσωτερικό αλλά χωρίς να γίνει εμβασμα; Πως αδηλωτο? Πως φορτίζει τη revolut?
tanagra Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Στις 22/1/2020 στις 11:55 ΜΜ, efbill είπε Κατεβάζεις από εδώ https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-pay/google-pay-2-104-286073543-release/ το Google pay και το κάνεις εγκατάσταση. Ανοίγεις την εφαρμογή της revolut και αλλάζεις την διεύθυνση που έχεις δηλώσει με μια Αγγλική. Εγώ έβαλα μια από Google Maps. Ζητάς μια virtual κάρτα από την revolut. Βάλε σε αυτήν https://binlist.net/ την σελίδα τα 8 πρώτα ψηφία της κάρτας για επιβεβαίωση ότι είναι Αγγλική. Μετά αυτήν την virtual την περνάς στο Google pay για ανέπαφες συναλλαγές. Ξαναβάζεις στην revolut την κανονική σου διεύθυνση. Μπαίνεις στις ρυθμίσεις nfc της συσκευής σου κι επιλέγεις ότι βλέπεις στο screenshot. Αυτό είναι από συσκευή Huawei. Κάπως έτσι θα είναι και σε άλλες Android συσκευές πιστεύω. Αυτό έκανα εγώ και πληρώνω πλέον από το κινητό ανέπαφα. Φίλε μου σε ευχαριστώ παρά πολύ έκανα οτι είπες και όντως προστέθηκε η καρτα στο google pay! Απλά θέλω να σε ρωτήσω κάτι : προστέθηκε η virtual card της revolut στο google pay τώρα δηλαδή μπορώ να πληρώνω ανεπαφα με το κινητό ; η virtual card δεν είναι μόνο για ψηφιακες πληρωμές στο διαδίκτυο ή κανω λάθος ;
asdfnikos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, tanagra είπε Φίλε μου σε ευχαριστώ παρά πολύ έκανα οτι είπες και όντως προστέθηκε η καρτα στο google pay! Απλά θέλω να σε ρωτήσω κάτι : προστέθηκε η virtual card της revolut στο google pay τώρα δηλαδή μπορώ να πληρώνω ανεπαφα με το κινητό ; η virtual card δεν είναι μόνο για ψηφιακες πληρωμές στο διαδίκτυο ή κανω λάθος ; Μπορεις να πληρώνεις κανονικα με αυτην την καρτα μεσω Google Pay.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα