Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από ότι βλέπω οι βρωμοτραπεζες στην ελλαδα χρεώνουν 2.5 με 3 € για αναλήψεις με revolut

• Απαντ. 11,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gdimitris είπε

Από ότι βλέπω οι βρωμοτραπεζες στην ελλαδα χρεώνουν 2.5 με 3 € για αναλήψεις με revolut

το επιβεβαιώνω κ εγώ. Σε εθνική μου φαγαν 2€ , η Πειραιώς ήθελε 3€ κ μονο η alpha δεν με χρέωσε τπτ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, bilya είπε

το επιβεβαιώνω κ εγώ. Σε εθνική μου φαγαν 2€ , η Πειραιώς ήθελε 3€ κ μονο η alpha δεν με χρέωσε τπτ.

Σοβαρα, εμενα η alpha μου ελεγε οτι θελει να χρεωσει. Αυτη η χωρα ειναι για τα μπαζα, οι τραπεζες μισιουνται μεταξυ τους. Αγγλια εχεις santanter ή οποια αλλη θες και εχεις free withdrawals απο παντου. Τι να πεις, ρεζιλι και παλι ρεζιλι

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, gdimitris είπε

Σοβαρα, εμενα η alpha μου ελεγε οτι θελει να χρεωσει. Αυτη η χωρα ειναι για τα μπαζα, οι τραπεζες μισιουνται μεταξυ τους. Αγγλια εχεις santanter ή οποια αλλη θες και εχεις free withdrawals απο παντου. Τι να πεις, ρεζιλι και παλι ρεζιλι 

Και εμένα, που έκανα πρόσφατα ανάληψη, δε με χρεωσε η alpha bank

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, spartak1 είπε

Και εμένα, που έκανα πρόσφατα ανάληψη, δε με χρεωσε η alpha bank

θα το ξαναδοκιμασω.

Δημοσ.

Μετά την τελευταία αλλαγή στα cc μπορούμε να προσθέσουμε ελληνικές κάρτες στην Revo για top up; Δοκίμασε κανείς;

Δημοσ.

Δεν υπήρξε αλλαγή σε αυτή την παράγραφο στην πράξη νομοθετικού περιεχομένου για συναλλαγές στο διαδίκτυο σε επιχειρήσεις που κάνουν εκκαθάριση συναλλαγών στο εξωτερικό.

Άρα όχι δεν γίνεται αν δεν γινόταν πριν.

• Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, user2163 είπε

Δεν υπήρξε αλλαγή σε αυτή την παράγραφο στην πράξη νομοθετικού περιεχομένου για συναλλαγές στο διαδίκτυο σε επιχειρήσεις που κάνουν εκκαθάριση συναλλαγών στο εξωτερικό.

Άρα όχι δεν γίνεται αν δεν γινόταν πριν.

Δεν νομίζω ότι αυτό ήταν το θέμα καθώς σχεδόν αμέσως μετά την επιβολή τους μπορούσες να αγοράσεις πράγματα από το εξωτερικό πλην συγκεκριμένων κατηγοριών (μια από αυτές τα χρηματοπιστωτικά) πλέον απ' ότι διαβασα (από σάιτ γι'αυτό και η επιφύλαξη) μπορείς.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, gdimitris είπε

Οντως τώρα; Εγώ 2-3 φορές έχω σηκώσει χρήμα και δεν μου έχουν κρατήσει τίποτα. Η εθνική όλο ιστορία είναι, δεν έχει χαρτονομίσματα, δεν έχουμε 50αρικα,δεν ειναι διαθέσιμη η υπηρεσία και τετοια, ενώ η πειραιώς δεν μου έχει κρατήσει κάτι. Νομίζω είχα πάει και σε ατμ της alpha και το ίδιο..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, alexpen είπε

Δεν νομίζω ότι αυτό ήταν το θέμα καθώς σχεδόν αμέσως μετά την επιβολή τους μπορούσες να αγοράσεις πράγματα από το εξωτερικό πλην συγκεκριμένων κατηγοριών (μια από αυτές τα χρηματοπιστωτικά) πλέον απ' ότι διαβασα (από σάιτ γι'αυτό και η επιφύλαξη) μπορείς.

Δεν εχει αλλάξει  ότι ίσχυε για μεταφορές κεφαλαίων (όχι σε φυσική μορφή) στο εξωτερικό στα φυσικά πρόσωπα, ούτε στις αγορές με κάρτες. Αρα δε μπορείς να προσθέσεις. Συνεχιζουν να μπλοκάρονται αγορες που αφορουν μεταφορες κεφαλαίων στο εξωτερικό (revolut π.χ.)

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να γυρίσω την εφαρμογή (android) στα αγγλικά χωρίς να αλλάξω την γλώσσα του τηλεφώνου; Δεν βρίσκω κάτι στα μενού.

Επίσης αν κάποιος θέλει να στείλει χρήματα -ευρώ- από το εξωτερικό στην revo μου, του δίνω τον δικό μου € λογαριασμό (local) ή το swift (με το ref number);

Έχει κάποιος τοπικό (local) λογαριασμό σε $ ή όλοι είναι στη Lloyds bank;

Στις λίρες Αγγλίας μου έχει δώσει λογαριασμό στο όνομά μου αλλά είναι μόνο για μεταφορά από Αγγλική τράπεζα.  Για μεταφορά εκτός Αγγλίας δίνει τις Lloyds.  Έτσι είναι σε όλους;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, papars είπε

Επίσης αν κάποιος θέλει να στείλει χρήματα -ευρώ- από το εξωτερικό στην revo μου, του δίνω τον δικό μου € λογαριασμό (local) ή το swift (με το ref number);

Αν αυτός ο κάποιος στέλνει απο SEPA του δίνεις το local αν στέλνει εκτός SEPA του δίνεις το swift

• Like 1
Δημοσ.

εφοσον ο λογαριασμος που εχω ειναι σε ευρω, μπορει καποιος τριτος να μου στειλει σε αλλο νομισμα ακομη και απο ευρωπη ή να στειλω εγω απο προσωπικο μου λογαριασμο σε ξενο νομισμα;

επισης απο αλλες υπηρεσιες τυπου ηλεκτρονικα πορτοφολια που δεν παρεχουν  προσωπικο iban  θεωρειται εμβασμα απο τριτον, σωστα;

γιατι καθε μεταφορα στoν λογαριασμο revolut πρεπει να τη δηλωνω ως 'φορτιση' ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/9/2018 στις 9:45 ΜΜ, moutsa είπε

Πιθανολογώ κάποια δισλειτουργεια στή σελίδα του PayPal γιατί μετά την προσθαφαίρεση της κάρτας το πρόβλημα λύθηκε. Θυμάμαι ότι παρόμοιο πρόβλημα είχε εμφανιστεί κατά το παρελθόν σε συναλλαγές μέσω eBay και αρκετοί  χρήστες είχαν το ίδιο πρόβλημα.

Στειλε μηνυμα και ζητα τη διαφορα πισω. Πες οτι ειχες ορισει την τραπεζα να κανει τη μετατροπη, οτι το ποσο ειναι μεγαλο κλπ

Εγω θα ακυρωνα εγκαιρα τη συναλλαγη, σε συννενοηση και με τον πωλητη, και θα το ξαναπαραγγελνα

Πριν την αγορα θα φαινεται το ποσο αν προσεξεις σε τι νομισμα θα σε χρεωσει

Επεξ/σία από ppetr
Δημοσ.

Σήμερα μπήκα στην Ρεβολουτ να δω κάτι και μου έβγαλε μήνυμα ότι η κάρτα μου Μαστερκαρντ λήγει τέλος Οκτώβρη και να παραγγείλω δωρεάν νέα Μαστερκαρντ. Το έκανα και θα την έχω 16/10.

Νόμιζα ότι θα πληρώσω και θα ζητήσω πίσω τα λεφτά μου. 

• Like 1
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...