Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, t-shock είπε

πολύ ωραία
επειδή έχω την revolut λίγες μέρες τώρα και στο site δεν έχει κατι πολύ συγκεκριμένο, δεν χρεώνει τίποτα η revolut στο εμβασμα, σωστα?

Σωστα

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 19/1/2020 στις 12:01 ΜΜ, myst77 είπε

ρε παιδιά

χθες δοκίμασα να φορτίσω 20€ τη revolut από τη χρεωστική εθνικής που έχω όπως κάνω πάντα
μου στελνει κωδικο με sms για επιβεβαιωση και όταν τον πέρασα μου πεταξε στο κινητο ένα error, μου εγραψε μετα ότι η συναλλαγή θα γίνει revert .
Τώρα αυτό το top-up φαίνεται reverted, όπως ένα ακόμα που έκανα αμέσως μετα αλλά τα 20€ από τη κάθε μια απο αυτες τις δυο συναλλαγές δεν γύρισαν στη κάρτα,
Στο i-bank της εθνικής λείπουν αυτά τα 40€ (μηπως επειδη χθες ήταν Σάββατο;)  αλλά δεν φαίνεται κάποια κίνηση ούτε προς revolut ούτε κίνηση επιστροφής τους στην εθνικη.
Περιμένω απλά (και πόσο;) ή πρέπει να κάνω άλλη ενέργεια;

μίλησα σημερα με το support τους και μου ειπαν πως τα χρήματα εγιναν reverted και θα επιστραφουν στη χρεωστικη της εθνικής τράπεζας που έκανα το top up
στο ebanking της εθνικης δεν φαινεται ακομα. ξερετε ποσες μερες περιπου κάνει;

Τέλος η Revolut πλεον για λογαριασμούς με ταυτότητα παλιού τύπου οριστικά λόγω τυχόν Brexit!

Εγώ δεν θα βγάλω τώρα νέα ταυτότητα λίγους μήνες πριν βγουν οι κάρτες ταυτότητα στην Ελλάδα όποτε αντίο Revolut μέχρι τότε.

Αυτό που σας φαίνεται περίεργο ότι μια ξένη τράπεζα δεν δέχεται την ταυτότητα σας με τα χειρόγραφα στοιχεία είναι απίστευτο αστείο και να τους ζητάτε και τα ρέστα. Κλασική ελληνική νοοτροπία που τη συναντάς σε μεγάλες ηλικίες κατά βάση. Προχωράμε. 

• Like 2

3 λεπτά πριν, Sherlock_7 είπε

Αυτό που σας φαίνεται περίεργο ότι μια ξένη τράπεζα δεν δέχεται την ταυτότητα σας με τα χειρόγραφα στοιχεία είναι απίστευτο αστείο και να τους ζητάτε και τα ρέστα. Κλασική ελληνική νοοτροπία που τη συναντάς σε μεγάλες ηλικίες κατά βάση. Προχωράμε. 

Κάτσε ρε Σέρλοκ, δηλαδή η χειρόγραφη ελληνική ταυτότητα χωρίς λατινικούς χαρακτήρες δεν είναι ασφαλές έγγραφο; Μίλα ξεκάθαρα Βίρνα...

10 λεπτά πριν, Funny__boy είπε

Τέλος η Revolut πλεον για λογαριασμούς με ταυτότητα παλιού τύπου οριστικά λόγω τυχόν Brexit!

Εγώ δεν θα βγάλω τώρα νέα ταυτότητα λίγους μήνες πριν βγουν οι κάρτες ταυτότητα στην Ελλάδα όποτε αντίο Revolut μέχρι τότε.

Για του παλαιου τυπου ταυτοτητες το τελος εχει ερθει εδω και κανενα εξάμηνο, υπαρχουν τουλάχιστον 10 σελίδες με ποστς για αυτο το θεμα, αν πας λιγο πιο πισω θα τα βρεις, μιας και εισαι και νεος διαβασε τα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα τώρα μου ήρθε mail να τους ανεβάσω νέα ταυτότητα η διαβατήριο πρώτη φορά. 

Επισης δεν κατηγόρησα την εταιρία ευρωπαίοι συμπολίτες μου εσείς, που καλό είναι να γίνετε και σε αλλά πράγματα ευρωπαίοι και να μην χαίρεστε μόνο με τις ταυτότητες που μερικοί είμαστε πίσω με τις παλιές και εσείς είστε μπροστά με τις νέου τύπου αλλά σε τιποτα αλλο ευρωπαίοι, απλά είπα ότι εγώ δεν βγαζω νέα ταυτότητα για λίγους μήνες η και χρόνο να πάρει ακόμα ακόμα να βγουν οι κάρτες ταυτότητες.

Επεξ/σία από Funny__boy

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε

Take it easy pal και μη χαρακτηρίζεις ανθρώπους που δε ξέρεις όπως σε βολεύει. :) 

Ούτε κάποιοι να το παίζουν έξυπνοι επειδή εχουν νέα ταυτότητα! Φοβερή εξέλιξη μπράβο! 

Επεξ/σία από Funny__boy

Δηλαδή αυτή που είναι μηχανογραφημένη είναι πιο ασφαλής? Για ποιο λόγο? Επειδή τη γράφει μηχάνημα?

Δεν είναι το θέμα αν είναι γραμμένη στο χέρι ή όχι. Άλλες είναι πιστεύω οι δικλείδες ασφαλείας που χρειάζονται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...