Hapatingo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Η curve χρησιμοποιεί δικιά της ισοτιμία νομίζω της MasterCard. Ουσιαστικά σε κάθε συναλλαγή διαφορετικού νομίσματος θα πρέπει να το αλλάζετε ώστε την μετατροπή να την κάνει η revolut και όχι η curve. Φυσικά την ισοτιμία των ελληνικών καρτών την εξαφανίζετε εφόσον οι αγορές γίνονται με curve.
_filippos_ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Σήμερα μετέφερα χρήματα απο revolut προς N26 αλλά στην χώρα έβαλα Γερμανία και όχι Ελλαδα. Χαζομάρα; (ΙΒΑΝ και BIC/SWIFT της Ν26 συμπληρώθηκαν σωστά)
djuan1988 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Τι Ελλάδα; Αφού είναι γερμανική η τράπεζα.
Doubt Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 5/1/2020 στις 10:33 ΠΜ, asdfnikos είπε pos Εθνικής ξανά ... Δεν περνάει πληρωμή μέσω google pay ουτε revolut (εικονική) mastercard Ούτε curve ουτε η Φυσική Curve. Με έστησε Και Για Όλα φταίει τα χαζοpos της Εθνικής!! να σημειώσω ότι Και στης τρεις συναλλαγές ζήτησε Ερώτηση χρέωσης νομίσματος ( EUR η GBP). Ξανά φορτισα την Dipocket Και πλήρωσα μέσω Google pay Και πέρασε κανονικά... γνωρίζει κανένας Κωδικους απόρριψης Στα pos της Εθνικής να δούμε τι συμβαίνει; Μήπως σε πρατήριο καυσίμων τα έπαθες όλα αυτά; Έχω χάσει το λογαριασμό πλέον πόσες αποτυχίες είχα με curve. Χθες σε πρατήριο με pos viva απέτυχε και ανέπαφα και με pin. Μισή ώρα μετά, σε διπλανό κατάστημα (καφέ/εστιατόριο) πάλι με viva πέρασε ανέπαφα κανονικά με την πρώτη.(!?) Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2020 από Doubt
asdfnikos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 21 λεπτά πριν, Doubt είπε Μήπως σε πρατήριο καυσίμων τα έπαθες όλα αυτά; Έχω χάσει το λογαριασμό πλέον πόσες αποτυχίες είχα με curve. Χθες σε πρατήριο με pos viva απέτυχε και ασύρματα και με pin. Μισή ώρα μετά, σε διπλανό κατάστημα (καφέ/εστιατόριο) πάλι με viva πέρασε ασύρματα κανονικά με την πρώτη.(!?) Σε πρατήριο Μια φορα και σε καφετέρια Την δεύτερη.
insane74 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Investing & Cryptocurrencies Μου κάνει εντύπωση που δεν το έχω δει να σχολιάζεται εδώ. Η revolut προσφέρει πλέον δωρεάν κάποιες συνναλαγές στο χρηματιστήριο (ΗΠΑ προς το παρόν) καθώς και συναλλαγές με Cryptocurrencies. Το έχει δει κανείς ; Τι λένε οι ειδικοί για αξιοπιστία ; Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2020 από insane74 Λαθος
Kostasallinone Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 24 λεπτά πριν, insane74 είπε Investing & Cryptocurrencies Μου κάνει εντύπωση που δεν το έχω δει να σχολιάζεται εδώ. Η revolut προσφέρει πλέον δωρεάν κάποιες συνναλαγές στο χρηματιστήριο (ΗΠΑ προς το παρόν) καθώς και συναλλαγές με Cryptocurrencies. Το έχει δει κανείς ; Τι λένε οι ειδικοί για αξιοπιστία ; Το έχουμε σχολιάσει, έχω ανεβάσει και εγώ μερικά screenshot από συναλλαγές όπως και άλλοι αν δεν κάνω λάθος.
asdfnikos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 54 λεπτά πριν, insane74 είπε Investing & Cryptocurrencies Μου κάνει εντύπωση που δεν το έχω δει να σχολιάζεται εδώ. Η revolut προσφέρει πλέον δωρεάν κάποιες συνναλαγές στο χρηματιστήριο (ΗΠΑ προς το παρόν) καθώς και συναλλαγές με Cryptocurrencies. Το έχει δει κανείς ; Τι λένε οι ειδικοί για αξιοπιστία ; χρησιμοποιώ της μετοχές Σαν 'χόμπι' με μικρά ποσα. προσφέρει 3 Δωρεάν συναλλαγές Κάθε μήνα Στους απλους λογαριασμους. Μετά χρεώνεται 1$.
_filippos_ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Επειδή δεν κατάλαβα πως λειτουργεί αυτό. Έτσι κι αγοράσεις μια μετοχή , πχ Alibaba που βλέπω παραπάνω, θα σου πιστώνει πχ κάθε μήνα κάποιο ποσό ή θα την εχεις να κάθεται εκεί μεχρι να την πουλήσεις;
turbat0s Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, _filippos_ είπε Επειδή δεν κατάλαβα πως λειτουργεί αυτό. Έτσι κι αγοράσεις μια μετοχή , πχ Alibaba που βλέπω παραπάνω, θα σου πιστώνει πχ κάθε μήνα κάποιο ποσό ή θα την εχεις να κάθεται εκεί μεχρι να την πουλήσεις; Θα κάθεται μέχρι να την πουλήσεις. Φυσικά στο ενδιάμεσο θα εισπράττεις τα μερίσματα.
_filippos_ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, turbat0s είπε Θα κάθεται μέχρι να την πουλήσεις. Φυσικά στο ενδιάμεσο θα εισπράττεις τα μερίσματα. Άρα θα σου πιστώνει κάτι σαν τόκους. Κάθε πότε;
turbat0s Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Πρέπει να μελετήσεις τον τρόπο λειτουργίας των μετοχών, δεν έχει να κάνει με τη revolut. Μέρισμα δίνει (αν δώσει) η κάθε εταιρεία όποτε επιθυμεί.
Kostasallinone Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, _filippos_ είπε Άρα θα σου πιστώνει κάτι σαν τόκους. Κάθε πότε; Η alibaba δεν δίνει μερίσματα, αλλά και να έδινε με την μετοχή στο 214$ θα έπρεπε να επένδυες υπέρογκα ποσά για να έχεις μια αξιόλογη επιστροφή επένδυσης. Η κάθε μετοχή είναι διαφορετική άλλες δίνουν μέρισμα άλλες όχι. Άλλες ανά χρόνο, εξάμηνο, ανά μήνα. Σε μικρά ποσά μόνο το but/sell αξίζουν.
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Και οι μετοχές δεν σημαίνει ότι κερδίζεις μόνο,ευκολα μπορεί να χάσεις. 1
turbat0s Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, Kostasallinone είπε Σε μικρά ποσά μόνο το but/sell αξίζουν. Το αντίθετο νομίζω. Σε μικρά ποσά δεν συμφέρουν συχνές συναλλαγές, διότι τα αντίστοιχα μικρά κέρδη θα εξανεμίζονται από τα fees. 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Και οι μετοχές δεν σημαίνει ότι κερδίζεις μόνο,ευκολα μπορεί να χάσεις. Σαφέστατα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα