Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η curve χρησιμοποιεί δικιά της ισοτιμία νομίζω της MasterCard. Ουσιαστικά σε κάθε συναλλαγή διαφορετικού νομίσματος θα πρέπει να το αλλάζετε ώστε την μετατροπή να την κάνει η revolut και όχι η curve. 

Φυσικά την ισοτιμία των ελληνικών καρτών την εξαφανίζετε εφόσον οι αγορές γίνονται με curve.

• Απαντ. 11,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σήμερα μετέφερα χρήματα απο revolut προς N26
αλλά στην χώρα έβαλα Γερμανία και όχι Ελλαδα. Χαζομάρα;
(ΙΒΑΝ και BIC/SWIFT της Ν26 συμπληρώθηκαν σωστά)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/1/2020 στις 10:33 ΠΜ, asdfnikos είπε

pos Εθνικής ξανά ...

Δεν περνάει πληρωμή μέσω google pay ουτε revolut (εικονική) mastercard Ούτε curve ουτε η Φυσική Curve. Με έστησε Και Για Όλα φταίει τα χαζοpos της Εθνικής!!

να σημειώσω ότι Και στης τρεις συναλλαγές ζήτησε Ερώτηση χρέωσης νομίσματος ( EUR η GBP).

Ξανά φορτισα την Dipocket Και πλήρωσα μέσω Google pay Και πέρασε κανονικά...

γνωρίζει κανένας Κωδικους απόρριψης Στα pos της Εθνικής να δούμε τι συμβαίνει;

Μήπως σε πρατήριο καυσίμων τα έπαθες όλα αυτά;

Έχω χάσει το λογαριασμό πλέον πόσες αποτυχίες είχα με curve. Χθες σε πρατήριο με pos viva απέτυχε και ανέπαφα και με pin.

Μισή ώρα μετά, σε διπλανό κατάστημα (καφέ/εστιατόριο) πάλι με viva πέρασε ανέπαφα κανονικά με την πρώτη.(!?)

Επεξ/σία από Doubt
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Doubt είπε

Μήπως σε πρατήριο καυσίμων τα έπαθες όλα αυτά;

Έχω χάσει το λογαριασμό πλέον πόσες αποτυχίες είχα με curve. Χθες σε πρατήριο με pos viva απέτυχε και ασύρματα και με pin.

Μισή ώρα μετά, σε διπλανό κατάστημα (καφέ/εστιατόριο) πάλι με viva πέρασε ασύρματα κανονικά με την πρώτη.(!?)

Σε πρατήριο Μια φορα και σε καφετέρια Την δεύτερη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Investing & Cryptocurrencies

Μου κάνει εντύπωση που δεν το έχω δει να σχολιάζεται εδώ. Η revolut προσφέρει πλέον δωρεάν κάποιες συνναλαγές στο χρηματιστήριο (ΗΠΑ προς το παρόν) καθώς και συναλλαγές με Cryptocurrencies. Το έχει δει κανείς ; Τι λένε οι ειδικοί για αξιοπιστία ;

Επεξ/σία από insane74
Λαθος
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, insane74 είπε

Μου κάνει εντύπωση που δεν το έχω δει να σχολιάζεται εδώ. Η revolut προσφέρει πλέον δωρεάν κάποιες συνναλαγές στο χρηματιστήριο (ΗΠΑ προς το παρόν) καθώς και συναλλαγές με Cryptocurrencies. Το έχει δει κανείς ; Τι λένε οι ειδικοί για αξιοπιστία ;

Το έχουμε σχολιάσει, έχω ανεβάσει και εγώ μερικά screenshot από συναλλαγές όπως και άλλοι αν δεν κάνω λάθος.

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, insane74 είπε

χρησιμοποιώ της μετοχές Σαν 'χόμπι' με μικρά ποσα. προσφέρει 3 Δωρεάν συναλλαγές Κάθε μήνα Στους απλους λογαριασμους. Μετά χρεώνεται 1$.

20200106_123353.jpg

Δημοσ.

Επειδή δεν κατάλαβα πως λειτουργεί αυτό.

Έτσι κι αγοράσεις μια μετοχή , πχ Alibaba που βλέπω παραπάνω, θα σου πιστώνει πχ κάθε μήνα κάποιο ποσό ή θα την εχεις να κάθεται εκεί μεχρι να την πουλήσεις;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, _filippos_ είπε

Επειδή δεν κατάλαβα πως λειτουργεί αυτό.

Έτσι κι αγοράσεις μια μετοχή , πχ Alibaba που βλέπω παραπάνω, θα σου πιστώνει πχ κάθε μήνα κάποιο ποσό ή θα την εχεις να κάθεται εκεί μεχρι να την πουλήσεις;

Θα κάθεται μέχρι να την πουλήσεις. Φυσικά στο ενδιάμεσο θα εισπράττεις τα μερίσματα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Θα κάθεται μέχρι να την πουλήσεις. Φυσικά στο ενδιάμεσο θα εισπράττεις τα μερίσματα.

Άρα θα σου πιστώνει κάτι σαν τόκους. Κάθε πότε;

Δημοσ.

Πρέπει να μελετήσεις τον τρόπο λειτουργίας των μετοχών, δεν έχει να κάνει με τη revolut.

Μέρισμα δίνει (αν δώσει) η κάθε εταιρεία όποτε επιθυμεί.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, _filippos_ είπε

Άρα θα σου πιστώνει κάτι σαν τόκους. Κάθε πότε;

Η alibaba δεν δίνει μερίσματα, αλλά και να έδινε με την μετοχή στο 214$ θα έπρεπε να επένδυες υπέρογκα ποσά για να έχεις μια αξιόλογη επιστροφή επένδυσης. 

Η κάθε μετοχή είναι διαφορετική άλλες δίνουν μέρισμα άλλες όχι. Άλλες ανά χρόνο, εξάμηνο, ανά μήνα.

Σε μικρά ποσά μόνο το but/sell αξίζουν.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Kostasallinone είπε

Σε μικρά ποσά μόνο το but/sell αξίζουν.

Το αντίθετο νομίζω.

Σε μικρά ποσά δεν συμφέρουν συχνές συναλλαγές, διότι τα αντίστοιχα μικρά κέρδη θα εξανεμίζονται από τα fees.

1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Και οι μετοχές δεν σημαίνει ότι κερδίζεις μόνο,ευκολα μπορεί να χάσεις.

Σαφέστατα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...