spartak1 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, alfeios είπε Το κατάλαβα. Αν είχα ορίσει να κάνει την μετατροπή η κάρτα, το καπέλο θα ήταν μικρότερο ή θα χρεωνομουν σε Ευρώ οπότε δεν θα είχαμε καπέλο; Ευρώ έχω στον λογαριασμό μου στη revolut, σε Ευρώ πληρώθηκε ο πωλητής, σε χώρα του Ευρω μενω Η εταιρία κινητής που προσπάθησες να ανανεωσεις δε δέχεται κάρτα εξωτερικού. Δεχεται Paypal οπότε κάνεις τη δουλειά σου από εκεί. Ως προς το δεύτερο ερώτημα αν έκανες τη χρεωση στην κάρτα θα χρεωνόσουν ευρω και όχι λίρες και θα πληρωνες ακριβώς το ποσό χωρίς καπέλο. 1
alfeios Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, stelakis1914 είπε Θα είχες χρεωθεί με το ακριβές πόσο των 10€ για την συναλλαγή σου. Μάλιστα. Άρα δική μου καθαρά η ευθύνη 4 λεπτά πριν, spartak1 είπε Η εταιρία κινητής που προσπάθησες να ανανεωσεις δε δέχεται κάρτα εξωτερικού. Δεχεται Paypal οπότε κάνεις τη δουλειά σου από εκεί. Ως προς το δεύτερο ερώτημα αν έκανες τη χρεωση στην κάρτα θα χρεωνόσουν ευρω και όχι λίρες και θα πληρωνες ακριβώς το ποσό χωρίς καπέλο. Ευχαριστώ
drdedus Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) εγω μπερδευτηκα. αν ο φιλος ειχε χρηματα σε ευρο μεσα στην revolut πως χρεωθηκε σε λίρες? Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2019 από drdedus
alfeios Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, drdedus είπε εγω μπερδευτηκα. αν ο φιλος ειχε χρηματα σε ευρο μεσα στην revolut πως χρεωθηκε σε λίρες? Ναι σε Ευρώ είχα. Μάλλον χρεώθηκαν σε λίρες επειδή το paypal είδε αγγλική κάρτα. Και έκανε μετατροπή σε λίρες. Μετά είδε ότι έπρεπε να δώσει ευρώ και έκανε ξανά μετατροπή. Αποτέλεσμα καπέλο 0,48€ στα 10,00€
stelakis1914 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Να ξέρετε ότι όποιος πάει να χρεώσει την κάρτα μας, -είτε έμπορος, είτε PayPal- βλέπει σαν πρωτεύον νόμισμα χρέωσης τις λίρες Αγγλίας. Αυτό που κάνει η Revolut με τα πορτοφόλια σε διαφορετικά νομίσματα είναι εσωτερική τους διαδικασία. Μην ξεχνάτε βέβαια να επιλέγετε χρέωση στο τοπικό νόμισμα που γίνεται η συναλλαγή και την διαδικασία της μετατροπής να την αφήνετε στην Revolut.
Muhammad Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Στις 20/12/2019 στις 10:07 ΠΜ, vagstef είπε η πρώτη όχι. οι επόμενες ναι (στο standard plan) αν βγάλω μια virtual, την ακυρώσω και μετά βγάλω άλλη, θα με χρεώσει; ή κοιτάει πόσες virtual έχω ενεργές την κάθε στιγμη; επίσης η virtual γίνεται αποδεκτή παντού όπως η κανονική ή πέφτει άκυρο;
NikosKallithea Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 ^^ Δεν ειχει καμια διαφορα απο την φυσικη σε αγορές πληρωμές απο το ίντερνετ
tornado Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Είμαι τρεις μέρες Σοφία.. Κυκλοφορώ στην πόλη μόνο με την revolut, Έκανα και 50 ευρώ τοπικό νόμισμα και παίζει να μου μείνουν. Ψωνίζεις παντού, τρως παντού και είσαι άνετος, ακόμα και να πάρεις λεφτά από τράπεζα. Παραδειγμα αναληψης απο Τραπεζα, 1 ευρώ = 1.96 λεβα η επίσημη ισοτιμία Παίρνω 100 λεβα και με χρεώνει 51.19 ευρώ Δηλαδή 100 / 51.19 = 1.95, έχασα περίπου ένα λεβα όλο και όλο χωρίς άλλη προμήθεια. Τοπικό νόμισμα σε χαρτί χαλάω μόνο σε ΜΜΜ και πιθανόν σε κάποια μικρά μαγαζάκια. Ειναι μέγα λάθος να πας εξωτερικό χωρίς φορτωμένη revolut συν ένα 50αρι ευρώ έτσι για εφεδρεια. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2019 από tornado 2 2
tanagra Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Να ρωτήσω κάτι αν ξέρει κανείς μπορώ να πληρώσω με apply pay για τιμές ανω των 25€ (αφού κάνει την ταυτοποιηση μέσω προσώπου) ή μετα τα 25€ δεν γίνετε με apple pay και θέλει την κάρτα της revolut και κωδικό
ProponitisTouKanape Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, tornado είπε Είμαι τρεις μέρες Σοφία.. Κυκλοφορώ στην πόλη μόνο με την revolut, Έκανα και 50 ευρώ τοπικό νόμισμα και παίζει να μου μείνουν. Ψωνίζεις παντού, τρως παντού και είσαι άνετος, ακόμα και να πάρεις λεφτά από τράπεζα. Παραδειγμα αναληψης απο Τραπεζα, 1 ευρώ = 1.96 λεβα η επίσημη ισοτιμία Παίρνω 100 λεβα και με χρεώνει 51.19 ευρώ Δηλαδή 100 / 51.19 = 1.95, έχασα περίπου ένα λεβα όλο και όλο χωρίς άλλη προμήθεια. Τοπικό νόμισμα σε χαρτί χαλάω μόνο σε ΜΜΜ και πιθανόν σε κάποια μικρά μαγαζάκια. Ειναι μέγα λάθος να πας εξωτερικό χωρίς φορτωμένη revolut συν ένα 50αρι ευρώ έτσι για εφεδρεια. Η Ρεβο βολεύει άπειρα σε χώρες εκτός Ευρώ. Το ίδιο που λες το είχα κάνει Πολωνία και αν εξαιρέσεις κάτι αναμνηστικά που πήραμε, δεχόντουσαν παντού κάρτα, πληρώνεις στο τοπικό νόμισμα και τέλος. Ακόμα και μετατροπή ΠΣΚ να κάνεις, η προμήθεια είναι αστεία... 1
asdfnikos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 59 λεπτά πριν, tanagra είπε Να ρωτήσω κάτι αν ξέρει κανείς μπορώ να πληρώσω με apply pay για τιμές ανω των 25€ (αφού κάνει την ταυτοποιηση μέσω προσώπου) ή μετα τα 25€ δεν γίνετε με apple pay και θέλει την κάρτα της revolut και κωδικό πληρώνεις κανονικά οτιδήποτε ποσο
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Για να ξεκλειδώσεις το κινητό δεν βάζεις κωδικό/αποτύπωμα/κάτι; Αυτό μετράει σαν πιν.
tanagra Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, asdfnikos είπε πληρώνεις κανονικά οτιδήποτε ποσο 10 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Για να ξεκλειδώσεις το κινητό δεν βάζεις κωδικό/αποτύπωμα/κάτι; Αυτό μετράει σαν πιν. Ευχαριστώ πολύ! Καλα Χριστούγεννα κιόλας
tornado Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε Η Ρεβο βολεύει άπειρα σε χώρες εκτός Ευρώ. Γιατί εντος ευρώ? Για πήγαινε σε μια χώρα του ευρώ να σηκωσεις 50 ευρώ, δεν θα χρεώθεις προμήθεια απο την τράπεζα σου?
Zerg13 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Στις 24/12/2019 στις 7:19 ΜΜ, stelakis1914 είπε Να ξέρετε ότι όποιος πάει να χρεώσει την κάρτα μας, -είτε έμπορος, είτε PayPal- βλέπει σαν πρωτεύον νόμισμα χρέωσης τις λίρες Αγγλίας. Αυτό που κάνει η Revolut με τα πορτοφόλια σε διαφορετικά νομίσματα είναι εσωτερική τους διαδικασία. Μην ξεχνάτε βέβαια να επιλέγετε χρέωση στο τοπικό νόμισμα που γίνεται η συναλλαγή και την διαδικασία της μετατροπής να την αφήνετε στην Revolut. Εγω που θα παω Σουηδια και θελω Σουηδικες Κορωνες, να μετατρεψω π.χ. 100€ σε τοπικο νομισμα και να πληρωνω ή να πληρωνω απευθειας και να εχω μονο ευρω στην καρτα μου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα