Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, asdfnikos είπε

Άλλο τα yellows και άλλο το αφορολόγητο.

στα yellows αναφέρθηκα. 

για την φόρτιση DiPocket ομως ισχύει το αφορολόγητο

Capture.PNG

Οπότε κάποιος φορτίζοντας τη Revolut μέσω DiPocket χτίζει αφορολόγητο (παραθυράκι)

Επεξ/σία από vagstef
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 λεπτά πριν, vagstef είπε

στα yellows αναφέρθηκα. 

για την φόρτιση DiPocket ομως ισχύει το αφορολόγητο

Capture.PNG

σίγουρα;Το έχεις δει και στις κληρώσεις για το χιλιάρικο ότι τις έχει και εκει καταχωρημένες;Γιατί μπορεί η εφαρμογή της τράπεζας να το δείχνει αλλά η εφορία τι λέει.....

6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

σίγουρα;Το έχεις δει και στις κληρώσεις για το χιλιάρικο ότι τις έχει και εκει καταχωρημένες;Γιατί μπορεί η εφαρμογή της τράπεζας να το δείχνει αλλά η εφορία τι λέει.....

το βλέπω στη winbank στις δαπάνες για το αφορολόγητο, ποσό που περνάει απευθείας στην φορολογική. αν υπάρχει πιθανότητα να λέει άλλα η εφαρμογή υπάρχει χοντρό πρόβλημα..

31 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ναι περνάνε κανονικά.

35 λεπτά πριν, VICKR είπε

τώρα με το Brexit εχει ανακοινωσει η revolut τι θα ισχύει για τους χρήστες της εντος της ΕΕ ? 

https://blog.revolut.com/how-we-protected-our-customers-from-brexit/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

αρα θα γυρισουν σε LT IBAN (λιθουανιας)

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Θα παω Σουηδια. Εκει εχουν Σουηδικες Κορωνες. Εχω και δολαρια στα χερια μου σε μετρητα, να τα βαλω απευθειας στην Revolut, μπορω;

θα ειναι σωστη κινηση; Ή να τα μετατρεψω σε Ευρω σε καποια τραπεζα και να τα κανω καταθεση σε καρτα μου;

την Revolut free εχω. Τι περιοριμσους εχει;

Προσπάθησα να κάνω ανανέωση σε καρτοκινητο με πληρωμή από revolut. Δεν έγινε, και εμφανίστηκε μήνυμα ότι δεν γίνεται με κάρτες που έχουν εκδοθεί εκτός Ελλάδος. Ίσως είναι θέμα της εταιρείας κινητής, δεν πειράζει. Μετά έκανα την ανανέωση με paypal και χρέωση της revolut. Έγινε κανονικά. Παρατήρησα όμως ότι χρεώθηκαν σε αγγλικές λίρες και με την μετατροπή πλήρωσα 10,48€ αντί για 10,00€. Έτσι γίνεται για αγορές σε Ευρώ, ή φταίει που άφησα το paypal να κάνει την μετατροπή νομισμάτων;

2 λεπτά πριν, stelakis1914 είπε

Είναι προφανές ότι άφησες στο PayPal την μετατροπή για αυτό χρεώθηκες και το ανάλογο καπέλο.

Το κατάλαβα. Αν είχα ορίσει να κάνει την μετατροπή η κάρτα, το καπέλο θα ήταν μικρότερο ή θα χρεωνομουν σε Ευρώ οπότε δεν θα είχαμε καπέλο; Ευρώ έχω στον λογαριασμό μου στη revolut, σε Ευρώ πληρώθηκε ο πωλητής, σε χώρα του Ευρω μενω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...