Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

38 λεπτά πριν, billpao είπε

Καλησπέρα, διαβάζω οτι μπορεις να κανεις top up με χρεωστική κάρτα, αλλά εγώ που έχω mastercard δεν με αφήνει, υπάρχει κάποιος τρόπος που δεν ξέρω, μήπως μέσω payment link?

εμένα για κάποιο λόγο δε πέρασε το top up με κάρτα, παρόλο που είχα χρήματα και είχα ξαναχρησιμοποιήσει αυτή την κάρτα παλαιότερα.

Δοκίμασα με το payment link και πέρασε. Δοκίμασε το.

Θέλω να δώσω σ ένα μικρό μια κάρτα με ελεγχόμενο ποσό για να κάνει κάποιες αγορές online.

Μπορώ να βγάλω μια virtual revolut και να ελέγχω το ποσό που έχει μέσα; Δε θέλω όμως να χρησιμοποιηθεί για μια φορά μόνο.

Την ξέρω τη λύση με προπληρωμένη κάποιας τράπεζας αλλά λέω μήπως με τη revolut γίνει αυτό που θέλω. και πόσο κοστίζει επίσης, τα 6€?

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 λεπτά πριν, santac είπε

εμένα για κάποιο λόγο δε πέρασε το top up με κάρτα, παρόλο που είχα χρήματα και είχα ξαναχρησιμοποιήσει αυτή την κάρτα παλαιότερα.

Δοκίμασα με το payment link και πέρασε. Δοκίμασε το.

Θέλω να δώσω σ ένα μικρό μια κάρτα με ελεγχόμενο ποσό για να κάνει κάποιες αγορές online.

Μπορώ να βγάλω μια virtual revolut και να ελέγχω το ποσό που έχει μέσα; Δε θέλω όμως να χρησιμοποιηθεί για μια φορά μόνο.

Την ξέρω τη λύση με προπληρωμένη κάποιας τράπεζας αλλά λέω μήπως με τη revolut γίνει αυτό που θέλω. και πόσο κοστίζει επίσης, τα 6€?

Η εικονικη καρτα εχει οριο δαπανων που το ρυθμιζεις εσυ. Επισης μπορεις να την μπλοκαρεις/ξεμπλοκαρεις οποιδηποτε στιγμη το αποφασισεις.

1 ώρα πριν, emperor4her είπε

Google Pay στο ελλαδα? απο ποτε? 

Επίσημα με ελληνικές κάρτες δεν υποστηρίζεται ακόμα. Μπορείς όμως να συνδέσεις ξένες κάρτες όπως curve και revolut και να πληρώνεις μέσω Google Pay. 

1 ώρα πριν, zananiro είπε

Επίσημα με ελληνικές κάρτες δεν υποστηρίζεται ακόμα. Μπορείς όμως να συνδέσεις ξένες κάρτες όπως curve και revolut και να πληρώνεις μέσω Google Pay. 

το εχεις κανει εσυ? γιατι εμενα δεν μου δουλεψε με revolut Που ειχα δοκιμασει.. και μαλιστα ειχα διαβασει πολλα ποστ που ελεγαν το ιδιο

2 ώρες πριν, PSYHAS είπε

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα, αλλα πρεπει να τις δηλωσουμε καπου αυτες τις καρτες,εννοω για εφορια. Θα ρωτησω και τον λογιστη μου,οταν γυρισει απο τις διακοπες του..

Νομιζω οτι αυτο θα εχει σημασια,αν πληρωσουμε λογαριασμους με την καρτα, τους οποιους θα δηλωσουμε μετα στα επαγγελματικα μας εξοδα(ως ελευθ.επαγγελματιες εννοω, δηλ ΔΕΚΟ,κτλ)

όχι δεν υπάρχει λόγος να δηλώσεις prepaid κάρτες και δεν αφορά την εφορία, ούτε υπάρχει τρόπος να γίνει κάτι τέτοιο. την εφορία τη νοιάζει αν έχεις αδήλωτα εισοδήματα και αν είναι αλλοδαπών χωρών θα πρέπει να δηλώσεις τους λογαριασμούς που διατηρείς. σε αυτές τις χώρες και έχεις εισοδήματα. μια prepaid την χρησιμοποιείς για οποιαδήποτε έξοδα

• Thanks 1

1 ώρα πριν, zananiro είπε

Eλλάδα δεν είναι διαθέσιμο επίσημα σαν εφαρμογή το Google Pay οπότε θέλει τρόπο να την περάσεις .

1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Eλλάδα δεν είναι διαθέσιμο επίσημα σαν εφαρμογή το Google Pay οπότε θέλει τρόπο να την περάσεις .

Ναι, απλά την κατεβάζεις από το apkmirror και είσαι κομπλέ. 

• Like 1

7 ώρες πριν, Muhammad είπε

Αν φορτίζω τη revolut με κάρτα, μετράει στο αφορολόγητο ; Σαν αγορά δε θεωρείται ή κάνω λάθος;

Όχι δεν μετράει στο αφορολόγητο. 

8 ώρες πριν, Muhammad είπε

Αν φορτίζω τη revolut με κάρτα, μετράει στο αφορολόγητο ; Σαν αγορά δε θεωρείται ή κάνω λάθος;

Το είχα ρωτήσει και εγώ παλιότερα, και τελικά όχι, δεν ισχύει. Το έχω διαπιστώσει κιόλας, έχω μπει στο e-banking της τράπεζάς μου, και τις συναλλαγές με τη revolut (τις φορτίσεις δηλαδή) δεν τις έχει στο αφορολόγητο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...