asdfnikos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 53 λεπτά πριν, darkmatinee είπε MasterCard γενικά στα pos της εθνικής προσπαθώ με την revolut visa που έχω ανέπαφα και πάντα με πετάει απόρριψη με κωδικό 105. Δεν εμφανίζεται καν η συναλλαγή στην revolut . Μίλησα με το support και ακρη δεν έβγαλα έλεγαν δουλεύει κανονικά η κάρτα κτλπ. όντως σε άλλα pos δουλεύει κανονικά στης εθνικής όμως δεν περνάει με τίποτα η visa. H Mastecard όμως περνάει κανονικά.
darkmatinee Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, asdfnikos είπε γενικά στα pos της εθνικής προσπαθώ με την revolut visa που έχω ανέπαφα και πάντα με πετάει απόρριψη με κωδικό 105. Δεν εμφανίζεται καν η συναλλαγή στην revolut . Μίλησα με το support και ακρη δεν έβγαλα έλεγαν δουλεύει κανονικά η κάρτα κτλπ. όντως σε άλλα pos δουλεύει κανονικά στης εθνικής όμως δεν περνάει με τίποτα η visa. H Mastecard όμως περνάει κανονικά. Αυτό που λες μου το κάνεις με την MasterCard. Σήμερα πήγα να αγοράσω κάτι με 55€ και ενώ δέχτηκε το πιν μετά έβγαλε απόρριψη.
zananiro Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Να βαλω premium; Μπορω να φυγω ευκολα μετα τον 1 μηνα; Γιατι σου δινει δωρο express devivery την καρτα Βασικά και απλή κάρτα μπορείς να πάρεις και να επιλέξεις express delivery, απλά θα πληρώσεις μεταφορικά. Αναφέρει μέχρι 4 εργάσιμες παράδοση, μπορεί και να προλαβαίνεις οριακά αν το κάνεις τώρα και τη στείλουν αύριο ή μεθαύριο ώστε να την έχεις μέχρι την Πέμπτη. Μία άλλη εναλλακτική αν δεν προλάβει να έρθει η φυσική κάρτα είναι να ανοίξεις λογαριασμό και να φτιάξεις μια virtual κάρτα. Αυτό γίνεται άμεσα. Μετά τη συνδέσεις με Google Pay ή apple pay και πληρώνεις με το κινητό ανέπαφα αν έχει NFC. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2019 από zananiro 1
asdfnikos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, darkmatinee είπε Αυτό που λες μου το κάνεις με την MasterCard. Σήμερα πήγα να αγοράσω κάτι με 55€ και ενώ δέχτηκε το πιν μετά έβγαλε απόρριψη. Σε κανένα απόλυτος POS της εθνικής δεν περνάει η Visa που έχω. Μετα την επιλογή για το νόμισμα χρέωσης πετάει απόρριψη. Προσπάθησα να το εξηγήσω στο support άλλα είναι σαν να μιλάω κινέζικα σε γερμανό Ειναι ανάλογα και σε ποιον agent θα πέσεις και τι γνώσεις έχει.
Hapatingo Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Αυτό που παρατηρώ με τις visa της revolut είναι πως από prepaid αλλάζουν σταδιακά σε debit και infinity. Πλαστική δεν έχω αλλά η μια virtual είναι prepaid και η disposable από prepaid γίνεται infinity. Είμαι περίεργος να δω σε τι θα αλλάξει μετά.
NikosKallithea Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, john5757 είπε οχι δεν έχω λογαριασμό σε δολαρια αλλα μου δίνει την επιλογή η εθνική Πρόσεχε γιατι θα σε γδάρει η ετε
Zerg13 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, zananiro είπε Βασικά και απλή κάρτα μπορείς να πάρεις και να επιλέξεις express delivery, απλά θα πληρώσεις μεταφορικά. Αναφέρει μέχρι 4 εργάσιμες παράδοση, μπορεί και να προλαβαίνεις οριακά αν το κάνεις τώρα και τη στείλουν αύριο ή μεθαύριο ώστε να την έχεις μέχρι την Πέμπτη. Μία άλλη εναλλακτική αν δεν προλάβει να έρθει η φυσική κάρτα είναι να ανοίξεις λογαριασμό και να φτιάξεις μια virtual κάρτα. Αυτό γίνεται άμεσα. Μετά τη συνδέσεις με Google Pay ή apple pay και πληρώνεις με το κινητό ανέπαφα αν έχει NFC. Μπορω να φυγω ευκολα απο το premium? Μεσα στον μηνα. Εχτρα χρεωση αν φυγεις στον πρωτο μηνα; Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2019 από Zerg13
soiramk Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Όποια μέθοδο delivery ή membership plan και να επιλέξεις, δε θα σου πρότεινα να βασίζεσαι στα ΕΛΤΑ και ειδικά τέτοια περίοδο. Και από Revolut να γίνουν όλα στην ώρα τους και να σταλεί άμεσα η κάρτα από πλευράς τους, με τα courier και ΕΛΤΑ δεν θα είχα καμία εμπιστοσύνη για την ακρίβεια στους χρόνους. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2019 από soiramk
vagstef Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Zerg13 είπε Μπορω να φυγω ευκολα απο το premium? Μεσα στον μηνα. Εχτρα χρεωση αν φυγεις στον πρωτο μηνα; Πρόσφατα έκανα premium, σου στέλνουν FREE την κάρτα την επόμενη μέρα, max σε 2 μέρες και by default Express με DHL, ποτέ με ΕΛΤΑ. Έχω ρωτήσει το support και είπαν δεν έχει απλή αποστολή στο premium. Το οποίο βολεύει αν λείπεις αν και μπορείς να τους πεις και αργοτερα ή να το πάρεις από κάποιο κατάστημα DHL ή point. Επίσης παραγγέλνεις όσες spare κάρτες θες, με όριο νομίζω 3 το μήνα, όπως και 5 virtual free το μήνα + 1 disposable virtual. Εγώ έχω πάρει και τις 3 premium που έχει. Όσο για τη συνδρομή, διακόπτεις πολύ έυκολα όποτε θες αλλά - μέσα στις πρώτες 14 μέρες είναι δωρεάν η ακύρωση αλλά πληρώνεις τα fees της αποστολής των καρτών που έχεις παραγγείλει ή και υπηρεσιών που μπορεί να χρησιμοποίησες - αν συνεχίσεις και διακόψεις πριν τους 11 μήνες πληρώνεις 2 μήνες και είσαι οκ - πριν το χρόνο αποφασίζεις αν θα διακόψεις δωρεάν φυσικά αλλιώς γίνεται αυτόματα ανανέωση για τον επόμενο Give it a try.. Σε σχέση με τη Ν26 είναι πολύ καλύτερα διότι αν διακόψεις You ή Metal δεν μπορείς να ξαναγραφτείς ποτέ ξανά, πέρα από το ότι μετά τις πρώτες 14 μέρες πληρώνεις όλο τον χρόνο σαν ποινή!! Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2019 από vagstef 1
loyros13 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 δεν σε συμφέρει να ακυρώσεις πριν το χρόνο τη συνδρομή διότι πληρώνεις ακυρωτικό τέλος που είναι γύρω στα 30€ και την premium αποστολή που είναι γύρω στα 20€ συν την μηνιαία συνδρομή.
lyk_an Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Για VISA δε γνωρίζω, αλλά με φυσική mastercard, ανέπαφα, σε Γρηγόρη με POS Εθνικής, μου ξαναπέρασε ok χθες. (Μιας που το 'χαμε ξαναπει εδώ κάποτε). 1
PSYHAS Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα, αλλα πρεπει να τις δηλωσουμε καπου αυτες τις καρτες,εννοω για εφορια. Θα ρωτησω και τον λογιστη μου,οταν γυρισει απο τις διακοπες του.. Νομιζω οτι αυτο θα εχει σημασια,αν πληρωσουμε λογαριασμους με την καρτα, τους οποιους θα δηλωσουμε μετα στα επαγγελματικα μας εξοδα(ως ελευθ.επαγγελματιες εννοω, δηλ ΔΕΚΟ,κτλ)
emperor4her Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 13 ώρες πριν, zananiro είπε Βασικά και απλή κάρτα μπορείς να πάρεις και να επιλέξεις express delivery, απλά θα πληρώσεις μεταφορικά. Αναφέρει μέχρι 4 εργάσιμες παράδοση, μπορεί και να προλαβαίνεις οριακά αν το κάνεις τώρα και τη στείλουν αύριο ή μεθαύριο ώστε να την έχεις μέχρι την Πέμπτη. Μία άλλη εναλλακτική αν δεν προλάβει να έρθει η φυσική κάρτα είναι να ανοίξεις λογαριασμό και να φτιάξεις μια virtual κάρτα. Αυτό γίνεται άμεσα. Μετά τη συνδέσεις με Google Pay ή apple pay και πληρώνεις με το κινητό ανέπαφα αν έχει NFC. Google Pay στο ελλαδα? απο ποτε?
billpao Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα, διαβάζω οτι μπορεις να κανεις top up με χρεωστική κάρτα, αλλά εγώ που έχω mastercard δεν με αφήνει, υπάρχει κάποιος τρόπος που δεν ξέρω, μήπως μέσω payment link?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα