Ukforthemoment Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, zananiro είπε Η λίρα δεν έχει μεγάλες διακυμάνσεις τον τελευταίο καιρό, οπότε και ένα μήνα πριν να τα έκανε λίρες η διαφορά θα ήταν πολύ μικρή. Και το καπέλο που βάζει το σαββατοκύριακο η revolut είναι αμελητέο. Από την Πέμπτη έχει φτάσει το 1,20. Ένα μήνα πριν ήταν στο 1,16 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nightwalker1990 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 λύστε μου μια απορία, προσπαθώ να κάνω συναλλαγή αγορά σε λίρες δηλαδή και δεν μου περνάει την κάρτα έχω αρχίσει και εκνευρίζομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerov Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, nightwalker1990 είπε λύστε μου μια απορία, προσπαθώ να κάνω συναλλαγή αγορά σε λίρες δηλαδή και δεν μου περνάει την κάρτα έχω αρχίσει και εκνευρίζομαι Πρέπει να δώσεις λίγες λεπτομέρειες, τι συναλλαγή και που; σου βγάζει μέσα στην εφαρμογή τον λόγο που δεν περνάει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nightwalker1990 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Προχθές σε σούπερ πέρασε η κάρτα κομπλέ, σήμερα online που προσπαθώ να βάλω κάρτα στο αγγλικό νούμερο δεν την περνάει ενώ έχω χρήματα κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, nightwalker1990 είπε Προχθές σε σούπερ πέρασε η κάρτα κομπλέ, σήμερα online που προσπαθώ να βάλω κάρτα στο αγγλικό νούμερο δεν την περνάει ενώ έχω χρήματα κανονικά Σε ποιο site πας να κάνεις συναλλαγη; Στη vodafone? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerov Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, nightwalker1990 είπε Προχθές σε σούπερ πέρασε η κάρτα κομπλέ, σήμερα online που προσπαθώ να βάλω κάρτα στο αγγλικό νούμερο δεν την περνάει ενώ έχω χρήματα κανονικά Νομίζω δεν μπορείς να βάλεις κάρτα με προπληρωμένη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nightwalker1990 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 όχι ψώνησα απο ένα μαγαζί εδώ αγγλία το ίδιο είχα και ελλάδα με την cosmote πριν μέρες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zananiro Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 20 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Από την Πέμπτη έχει φτάσει το 1,20. Ένα μήνα πριν ήταν στο 1,16 Εντάξει ρε συ, εννοώ διάστημα μίας αντε το πολύ δύο εβδομάδων. Αν ξέραμε πως θα κυμανθούν οι ισοτιμίες σε ένα μήνα ή και παραπάνω θα ήμασταν πλούσιοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, nightwalker1990 είπε Προχθές σε σούπερ πέρασε η κάρτα κομπλέ, σήμερα online που προσπαθώ να βάλω κάρτα στο αγγλικό νούμερο δεν την περνάει ενώ έχω χρήματα κανονικά Εχεις αγγλική διευθυνση στην ρεβο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nightwalker1990 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Εχεις αγγλική διευθυνση στην ρεβο? όχι έχει την ελληνική, ν'αλλάξω στα στοιχεία?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 17 λεπτά πριν, nightwalker1990 είπε όχι έχει την ελληνική, ν'αλλάξω στα στοιχεία?? Για να κάνεις ανανέωση σε αγγλικό αριθμό θέλει η κάρτα να έχει εκδοθεί στην Αγγλία,δεν νομίζω ότι θα κάνεις τίποτα με αλλαγή διευθυνσης.Γιατί δεν αγοράζεις voucher απο ενα ΣΜ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nightwalker1990 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 34 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Για να κάνεις ανανέωση σε αγγλικό αριθμό θέλει η κάρτα να έχει εκδοθεί στην Αγγλία,δεν νομίζω ότι θα κάνεις τίποτα με αλλαγή διευθυνσης.Γιατί δεν αγοράζεις voucher απο ενα ΣΜ; δεν καταλαβαίνω αυτό με το voucher + το ΣΜ.. Μπορώ μέσω του. ref system να παραγγείλω κάρτα με διαφορετικό mail η να παραγγείλω άλλη κάρτα εδώ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Αγγλία δεν είσαι;Ανανέωση χρόνου δεν θες να κάνεις; Πας σε σούπερ μάρκετ και αγοράζεις κάρτα ανανέωσης χρόνου,αυτό είναι το voucher. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
merlin3009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Καλημερα σε όλους, Έχει κανείς φορτίσει την revolut του μέσω ελληνικής χρεωστικής; γίνεται με αυτον τον τρόπο; ρωτάω γιατι ίσως είναι πιο άμμεσο και φθηνότερο απο το έμβασμα. Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 23 λεπτά πριν, merlin3009 είπε Καλημερα σε όλους, Έχει κανείς φορτίσει την revolut του μέσω ελληνικής χρεωστικής; γίνεται με αυτον τον τρόπο; ρωτάω γιατι ίσως είναι πιο άμμεσο και φθηνότερο απο το έμβασμα. Ευχαριστώ πολύ Γίνεται κανονικά και άμεσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα