turbat0s Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, naruto14 είπε Top up σε ευρώ από τη τράπεζα μου (πειραιώς), μετά μετατροπή σε λίρες μέσω του app και τέλος πληρώνοντας με τη φυσική κάρτα της Revolut? To μεσαίο βήμα είναι περιττό. 3 λεπτά πριν, naruto14 είπε Και επίσης ότι ποσό περισσέψει, μπορώ να το κάνω ανάληψη κανονικά στην Ελλάδα χωρίς έξτρα χρέωση από ATMs όπως παλιά? Τα ΑΤΜ εφαρμόζουν χρεώσεις πλέον (όχι η ίδια η Revo). Ό,τι περισσέψει ξόδεψέ το πληρώνοντας με την ίδια την κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, turbat0s είπε To μεσαίο βήμα είναι περιττό. Τα ΑΤΜ εφαρμόζουν χρεώσεις πλέον (όχι η ίδια η Revo). Ό,τι περισσέψει ξόδεψέ το πληρώνοντας με την ίδια την κάρτα. Κατάλαβα. Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sherlock_7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Ερώτηση. Ξέρουμε κάποιο ΑΤΜ στην Πολωνία που να μη χρεώνει ανάληψη μετρητών; Θέλω να έχω μερικά σε περίπτωση που χρειαστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkmatinee Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 54 λεπτά πριν, Sherlock_7 είπε Ερώτηση. Ξέρουμε κάποιο ΑΤΜ στην Πολωνία που να μη χρεώνει ανάληψη μετρητών; Θέλω να έχω μερικά σε περίπτωση που χρειαστώ. Enjoy: https://community.revolut.com/t/the-ultimative-free-atm-withdrawal-list-for-travelling-by-country/61491 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sherlock_7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Είσαι ωραίος, σε ευχαριστώ. Αν και έχει να ανανεωθεί από τις 9 Ιουνίου ελπίζω να μην έχουμε δραματικές αλλαγές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Funny__boy Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Ισχύει ακόμα ότι η HSBC δεν έχει προμήθεια ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jasonpap Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Αν βάλεις χρήματα με payment link μετράει για το αφορολογητο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, jasonpap είπε Αν βάλεις χρήματα με payment link μετράει για το αφορολογητο?? Όχι.Είναι ακριβώς ο ίδιος Κωδικός εμπορου Που χρησιμοποιεί και στο top-up 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oasisAthens Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 22 ώρες πριν, nightwalker1990 είπε Λίρες πάντως τις τραβάει κομπλέ δεν ξέρω τι έγινε.. Ερώτηση, συμφέρει να κάνω προσθήκη χρημάτων €€ και αλλαγή σε λίρες μεγάλο ποσό η δεν έχει σημασία?? Εγώ γω δεν θα το έκανα. Οι μόνοι 2 λόγοι που βρίσκω κάποιος να κάνει αλλαγή σε νόμισμα είναι : Α) Θέλεις να κάνεις συναλλαγές εντός Σ/Κ και δεν θέλεις να επιβαρυνθείς το "καπέλο" που βάζει εντός Σ/Κ Β) Έχεις βρει πολύ καλή ισοτιμία και θέλεις να την εκμεταλλευτείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nightwalker1990 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, oasisAthens είπε Εγώ γω δεν θα το έκανα. Οι μόνοι 2 λόγοι που βρίσκω κάποιος να κάνει αλλαγή σε νόμισμα είναι : Α) Θέλεις να κάνεις συναλλαγές εντός Σ/Κ και δεν θέλεις να επιβαρυνθείς το "καπέλο" που βάζει εντός Σ/Κ Β) Έχεις βρει πολύ καλή ισοτιμία και θέλεις να την εκμεταλλευτείς. Προτείνεις να χρησιμοποιήσω την ελληνική κάρτα κανονικά τότε για συνναλλαγές? Top-up προσπαθώ να κάνω απο το πρωί και δεν μου περνάει τα χρήματα πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minotavros Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nightwalker1990 είπε Προτείνεις να χρησιμοποιήσω την ελληνική κάρτα κανονικά τότε για συνναλλαγές? Top-up προσπαθώ να κάνω απο το πρωί και δεν μου περνάει τα χρήματα πάντως Με ποιας τράπεζας κάρτα προσπαθείς να κάνεις top up? Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2019 από minotavros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nightwalker1990 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, minotavros είπε Με ποιας τράπεζας κάρτα προσπαθείς να κάνεις top up? με εθνική, 300€ που έβαλα μετά απο πολλές ώρες μου έδωσε 251,22 λίρες , σε σχέση με το αεροδρόμιο η revolut είναι κατα 15€+ πιο φθηνή για αλλαγή νομίσματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maroulini91 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, nightwalker1990 είπε με εθνική, 300€ που έβαλα μετά απο πολλές ώρες μου έδωσε 251,22 λίρες , σε σχέση με το αεροδρόμιο η revolut είναι κατα 15€+ πιο φθηνή για αλλαγή νομίσματος. H revo ειναι παντα πιο φθηνη δε τιθετε θεμα συγκρισης..βεβαια αν παρακολουθουσες ισοτιμια εδω και καιρο και ειχες και το ποσο ετοιμο που θελες να παρεις μαζι,θα μπορουσες να το χες περασει μερες πιο πριν και να χες καλυτερο rate,τωρα με τις εκλογες και το brexit δυσκολα να παιξει καλη ισοτιμια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zananiro Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Η λίρα δεν έχει μεγάλες διακυμάνσεις τον τελευταίο καιρό, οπότε και ένα μήνα πριν να τα έκανε λίρες η διαφορά θα ήταν πολύ μικρή. Και το καπέλο που βάζει το σαββατοκύριακο η revolut είναι αμελητέο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oasisAthens Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, nightwalker1990 είπε Προτείνεις να χρησιμοποιήσω την ελληνική κάρτα κανονικά τότε για συνναλλαγές? Top-up προσπαθώ να κάνω απο το πρωί και δεν μου περνάει τα χρήματα πάντως Όχι βέβαια. Κανονικά χρήση της Revolut ειδικά ξένο νόμισμα. Απλώς σου λέω ότι εαν δεν συντρέχουν πι λόγοι που προανέφερα δεν θα έκανα αλλαγή του νομίσματος εντός της revolut. Δεν είπα ούτε προτείνω να χρησιμοποιείς ελληνική κάρτα έναντι της Revolut. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα