Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, zananiro είπε

Σήμερα έκανα μια online αγορά, η πληρωμή έγινε μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της alpha Bank, ζητήθηκε επιβεβαίωση η οποία δόθηκε μέσα από την εφαρμογή της Revolut και από την alpha Bank βγήκε μήνυμα ότι η πληρωμή ήταν επιτυχής. Στη revolut δεν φαίνεται καμία κίνηση και δεν αφαιρέθηκαν ούτε δεσμεύτηκαν χρήματα. Τι φάση είναι αυτή? 

Μπορει να σχετίζεται με το πρόβλημα Που υπηρχε στο προηγούμενο ποστ. 

• Απαντ. 11,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, asdfnikos είπε

Μπορει να σχετίζεται με το πρόβλημα Που υπηρχε στο προηγούμενο ποστ. 

Δεν ξέρω, εγω πάντως έκανα κανονικά top up και μετά από λίγο την αγορά. Δεν θα έπρεπε να αποτύχει η συναλλαγή αν σχετιζόταν με το πιο πάνω πρόβλημα? Ο πωλητής πάντως την έχει ολοκληρώσει την παραγγελία κανονικά. Μέχρι και αυτή την ώρα πάντως δεν έχουν αφαιρεθεί χρήματα από τη revolut. 

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, zananiro είπε

Δεν ξέρω, εγω πάντως έκανα κανονικά top up και μετά από λίγο την αγορά. Δεν θα έπρεπε να αποτύχει η συναλλαγή αν σχετιζόταν με το πιο πάνω πρόβλημα? Ο πωλητής πάντως την έχει ολοκληρώσει την παραγγελία κανονικά. Μέχρι και αυτή την ώρα πάντως δεν έχουν αφαιρεθεί χρήματα από τη revolut. 

Θα αφαιρεθουν αργότερα μην ανησυχεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, spartak1 είπε

Θα αφαιρεθουν αργότερα μην ανησυχεις

Ότι θα αφαιρεθούν είναι το μόνο σίγουρο, απλά είναι πρώτη φορά που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο και ανησυχώ μην υπάρξει κανένα μπέρδεμα γιατί θα τη χρειαστώ τις επόμενες μέρες σε ταξίδι. Οπότε θέλω όσο πιο γρήγορα να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με αυτήν την πληρωμή.  

• Like 1
Δημοσ.
Στις 6/12/2019 στις 1:18 ΜΜ, tanagra είπε

Καλησπέρα σε όλους !!! Έχω revolut εδώ και πολλούς μήνες αλλά τοσο καιρό την χρησιμοποιουσα μονο για να παίρνω χρήματα με top up και να τα στέλνω μετά στην τράπεζα N26 που είχα. Τώρα έχω αρχίσει να χρησιμοποιώ λίγο παραπάνω την revolut απλά έχω κάποιες απορίες που αν ξέρετε να μου λύσετε :

1)αν έχω 10 € στον λογαριασμό μου και κάνω ανταλλαγή νομίσματος τα 5€ --> 4,22£. Άρα θα έχω 5€ και 4,22£ ! όταν θέλω να παραγγείλω  κάτι από αγγλια που κάνει 4£ σε ποιο λογαριασμό βάζω να αφαιρεθούν τα χρήματα ή από μονο του αφαιρούνται από τις λίρες ; πρεπει να κάνω αυτήν την διαδικασία της αλλαγής νομίσματος  ή μπορω  και να έχω ένα λογαριασμό σε € και όταν πάρω κάτι με £ γινετε αυτόματα η αλλαγη ;

2) να τραβήξω λεφτά από revolut σε ελληνικό ΑΤΜ δεν κάνω γιατί θα με χρεώσουν οποτε τα στέλνω πχ στης eurobank που εχει μεταφορά χωρίς προμήθεια  μέχρι 20€ . αν θέλω να στειλω 100€ στην eurobank μπορω να κάνω 5 μεταφορές των 20€ ή το σύστημα θα ενώσει τα ποσά και τα κάνει 100€ ;

3) Ένα πράγμα σαν το πρώτο αν πάω αγγλια και κάνω αλλαγη νομίσματος τότε αφαιρούνται τα χρήματα για κάθε πληρωμή ανέπαφη κλπ από την αγγλική λίρα ή και σε ευρώ να είχα θα αφαιρούνταν πάλι απλά με την αγγλική ισοτιμία 

4) αν κάνω virtual card πως μπορω να βάλω χρήματα σε αυτήν την κάρτα ; μπορω να πληρώνω και με αυτήν σε apple pay ; αλλιως ποια η διαφορα ;

5) μπορω να φορτίσω την κάρτα με top up ανεξαρτήτως ποσού ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και χαρά στο κουράγιο σε οποιον μου απαντήσει 

Την εχω φορτισει με σπαστα εμβασματα(διοτι τοτε δεν περναγε το top-up)με 1.500ε περσυ το δεκεμβρη...τωρα δε ξερω αν γινετε λογω οτι ειναι σε αναμπουμπουκα με το brexit,λογικα δε θα χεις θεμα ομως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα. Μου ήρθε επιτέλους η κάρτα μετά από 10 μερες που την είχα παραγγείλει και θέλω να κάνω μια ερώτηση. Από χώρες του εξωτερικού και συγκεκριμένα Πολωνία θα μπορώ να κάνω ανάληψη από ATM μέχρι 200€ σε πολωνικά λεφτά; Θα έχει προμήθεια;

Επεξ/σία από Sherlock_7
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Sherlock_7 είπε

Καλημέρα. Μου ήρθε επιτέλους η κάρτα μετά από 10 μερες που την είχα παραγγείλει και θέλω να κάνω μια ερώτηση. Από χώρες του εξωτερικού και συγκεκριμένα Πολωνία θα μπορώ να κάνω ανάληψη από ATM μέχρι 200€ σε πολωνικά λεφτά; Θα έχει προμήθεια;

Για αρχή να ξεκαθαριστεί κατι γιατί πολλοί ρωτάνε χωρίς λόγο.

Η revolut μέχρι 200€ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ. 

Αν η χψζ τράπεζα κρατάει προμήθεια για οποιαδήποτε λογο ΔΕΝ εχει σχέση με την revolut.

offtopic Πολωνία μια βδομάδα που πήγα δεν χρειάστηκε να βγάλω πουθενά λεφτά. Ακομα κ σε κατι μικρομάγαζα ειχαν pos.

Δημοσ.

Τελείωσε το παραμύθι, το brexit σε λιγο θα γίνει πραγματικότητα

Η λίρα θα απογειωθεί ακομα περισσότερο, το 1,5 το σημερινό δεν ειναι τιποτα

Οσοι ειχατε κανει λιρες καποια απο τα χρηματα σας στην ρεβο είστε κερδισμένοι:)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Τελείωσε το παραμύθι, το brexit σε λιγο θα γίνει πραγματικότητα

Η λίρα θα απογειωθεί ακομα περισσότερο, το 1,5 το σημερινό δεν ειναι τιποτα

Οσοι ειχατε κανει λιρες καποια απο τα χρηματα σας στην ρεβο είστε κερδισμένοι:)

1,5 τι;

1,20 έχει φτάσει.( + κάτι ψιλά) 

Επεξ/σία από Ukforthemoment
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

1,5 τι;

1,20 έχει φτάσει.( + κάτι ψιλά) 

Sorry άνοδο

"η στερλίνα σημείωνε άνοδο 1,94% έναντι του δολαρίου,  και 1,58% έναντι του ευρώ"

Δημοσ.
Στις 13/12/2019 στις 10:55 ΠΜ, nightwalker1990 είπε

παίδες καλημέρα sos, Έχω €€ μέσα και δεν μου περνάει την συναλλαγή...  Τι φαση?? Είναι ανοιχτή  σε πληρωμές και ανέπαφα 

Εάν είναι ανέπαφη η προσπάθεια που κάνεις κοίτα μήπως έχεις φτάσει το όριο ανεπαφών συναλλαγών και είτε μηδένισέ το μέσω της εφαρμογής είτε κάνε συναλλαγή με την χρήση pin.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, oasisAthens είπε

Εάν είναι ανέπαφη η προσπάθεια που κάνεις κοίτα μήπως έχεις φτάσει το όριο ανεπαφών συναλλαγών και είτε μηδένισέ το μέσω της εφαρμογής είτε κάνε συναλλαγή με την χρήση pin.

Λίρες πάντως τις τραβάει κομπλέ δεν ξέρω τι έγινε.. Ερώτηση, συμφέρει να κάνω προσθήκη χρημάτων €€ και αλλαγή σε λίρες μεγάλο ποσό η δεν έχει σημασία??

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Έχω μέσα στην εβδομάδα ταξίδι στο Λονδίνο και νομίζω ήρθε η ώρα να αξιοποιήσω λίγο την Revolut που έχω εδώ και μήνες και κάθεται. Έχω κανονικά την απλή φυσική κάρτα. Οπότε ποιος είναι ο ιδανικότερος τρόπος για τις συναλλαγές μου? Top up σε ευρώ από τη τράπεζα μου (πειραιώς), μετά μετατροπή σε λίρες μέσω του app και τέλος πληρώνοντας με τη φυσική κάρτα της Revolut? Και επίσης ότι ποσό περισσέψει, μπορώ να το κάνω ανάληψη κανονικά στην Ελλάδα χωρίς έξτρα χρέωση από ATMs όπως παλιά?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...