Sherlock_7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, turbat0s είπε Κατάλαβα τί λες και ξαναλέω: Πιστεύω ότι δεν θα σου επιτρέψει το ΑΤΜ να τραβήξεις αυτά τα 10€ που υποτίθεται πως έχεις. Τέλος πάντων υποθετική ήταν η ερώτηση. Προχωράμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bubs Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 7 hours ago, Doubt said: Μήπως είσαι στην περίπτωση με τα bold? Έχω κι εγώ τέτοιο λογαριασμό και δεν το ήξερα. Θα το ψάξω/δοκιμάσω. Σωστός, μισθοδοσίας είναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιαούρτι Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 όσον αφορά τις χρεώσεις των εμβασμάτων πάντως δεν έχει να κάνει μόνο με την τράπεζα αλλά και με το είδος του λογαριασμού ή τη συμφωνία που έχει κάνει ο κάθε πελάτης. πχ η Πειραιώς έχει τον direct ο οποίος έχει δωρεάν εισερχόμενα εμβάσματα αλλά μόνο για εσωτερικού. Η eurobank έχει τις δωρεάν συναλλαγές αλλά και αυτή για μόνο εσωτερικού. Τους ρώτησα αν τα εισερχόμενα εμβάσματα εξωτερικού μέχρι 20€ είναι δωρεάν και μου είπανε, λογικά ναι. Σε κάθε περίπτωση περιμένω έμβασμα (<20€) μέσα στην εβδομάδα οπότε θα το μάθω. Αν ισχύει αυτό, που μάλλον θα ισχύει είναι πολύ βολικό να μεταφέρουμε χρήματα στην Ελλάδα έστω και σε δόσεις των 20€. Μια μεταφορά την ημέρα και είμαστε Ok. Σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ. Είχα ανοίξει κι ένα σχετικό θέμα στο μπλα μπλα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιαούρτι Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δοκιμάζω top up με πιστωτική με την οποία έχω ξανα κάνει top up αλλά δε γίνεται. Μου γράφει ότι πρέπει να ενεργοποιηθεί το 3ds authentication. Τι διάολο είναι αυτό; Προχθές είχα κάνει top up με την ίδια κάρτα (eurobank visa) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε Δοκιμάζω top up με πιστωτική με την οποία έχω ξανα κάνει top up αλλά δε γίνεται. Μου γράφει ότι πρέπει να ενεργοποιηθεί το 3ds authentication. Τι διάολο είναι αυτό; Προχθές είχα κάνει top up με την ίδια κάρτα (eurobank visa) Είναι η extra υπηρεσία της τράπεζας που για να ολοκληρωθεί μια συναλλαγή πρέπει να εισάγεις το pin που σε στέλνει στο κινητό σου. Δεν ξέρω αν το έχει ενεργοποιησει ακόμα η Eurobank Update : Το εχει ενεργοποιημενο κανονικά η Eurobank https://www.eurobank.gr/el/retail/proionta-upiresies/proionta/kartes/upiresies-karton/isxuri-tautopoiisi-pelati Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2019 από asdfnikos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιαούρτι Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δικό μου λάθος. Δεν εμφανίστηκε το notification του eurobank app για να εγκρίνω τη συναλλαγή γι αυτό έτρωγα άκυρο. Τελικά εμφανίστηκε και προχώρησε η συναλλαγή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
santac Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 απλά για επιβεβαίωση.... αν στείλω ένα request payment link και ζητήσω ας πούμε 20€, υπάρχει κάποιο fee είτε σε μένα είτε στο άτομο που θα με "πληρώσει"; Είναι δωρεάν απ ότι βλέπω, αλλά ανεξαρτήτως ποσού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lorddeimos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Στις 7/12/2019 στις 12:34 ΠΜ, tanagra είπε τώρα αν δεν σε ρωτάει μπορει να έχεις επιλέξει στο κινητο σου ότι θεωρείς αυτήν την συσκευή αξιόπιστη ( πιστευω ) Μπαααα... Δεν έχει σχέση. Το τσέκαρα. Δεν βρίσκω άκρη. Καλό θα ήταν πάντως να ρώταγε πριν τραβήξει τα λεφτά. Τέλος πάντων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, santac είπε απλά για επιβεβαίωση.... αν στείλω ένα request payment link και ζητήσω ας πούμε 20€, υπάρχει κάποιο fee είτε σε μένα είτε στο άτομο που θα με "πληρώσει"; Είναι δωρεάν απ ότι βλέπω, αλλά ανεξαρτήτως ποσού; Ναι δεν Υπάρχει καμία χρέωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sherlock_7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Στις 7/12/2019 στις 4:15 ΜΜ, Sherlock_7 είπε Τέλος πάντων υποθετική ήταν η ερώτηση. Προχωράμε. Όλα εντάξει τα ξανά τράβηξε το κατάστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nightwalker1990 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 παίδες επειδή χρησιμοποιώ τo app πολύ λίγες μέρες λίγο help, στην αρχική που λέει προσθήκη χρημάτων όταν βάζω μια κάρτα μου τα λεφτά μπαίνουν απευθείας, αυτό γίνεται ανεξαρτήτου ποσού η θα πρέπει να στείλω έμβασμα απο την τράπεζά μου??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 31 λεπτά πριν, nightwalker1990 είπε παίδες επειδή χρησιμοποιώ τo app πολύ λίγες μέρες λίγο help, στην αρχική που λέει προσθήκη χρημάτων όταν βάζω μια κάρτα μου τα λεφτά μπαίνουν απευθείας, αυτό γίνεται ανεξαρτήτου ποσού η θα πρέπει να στείλω έμβασμα απο την τράπεζά μου??? Απευθείας πανω απο 10 ευρω μπορείς να κάνεις Top-Up με κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nightwalker1990 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 δεν έχω χρεωθεί τίποτα όσες φορές το έκανα και ανταλλαγή νομίσματος επίσης δεν κρατάει κάποιο ποσοστό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Funny__boy Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Τι έπαθε πάλι ...;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zananiro Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Σήμερα έκανα μια online αγορά, η πληρωμή έγινε μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της alpha Bank, ζητήθηκε επιβεβαίωση η οποία δόθηκε μέσα από την εφαρμογή της Revolut και από την alpha Bank βγήκε μήνυμα ότι η πληρωμή ήταν επιτυχής. Στη revolut δεν φαίνεται καμία κίνηση και δεν αφαιρέθηκαν ούτε δεσμεύτηκαν χρήματα. Τι φάση είναι αυτή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα