Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το ποσο είναι ανάλογα την τράπεζα,το πιο πολύ πρέπει να είναι 3€ Πειραιώς.

Επεξ/σία από Ukforthemoment
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα. Έκανα μια αγορά από τα Harrods στο Λονδίνο την περασμένη βδομάδα και μόλις είδα ότι μου επέστρεψαν το ποσό της αγοράς! Ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό;

8 λεπτά πριν, Evaggelos1 είπε

μεταφορα χρηματων απο λογαριασμο ρεβολουτ σε αλλο λογαριασμο ρεβολουτ, διαφορετικου προσωπου, τι χρεωνει?

Τιποτα

Είχα κάνει παλιότερα επιβεβαίωση των στοιχείων μου με δίπλωμα οδήγησης. Έχουν πάψει να το δέχονται και μου ζητάνε ταυτότητα ή διαβατήριο. Έχω μόνο ταυτότητα η οποία είναι χειρόγραφη (με λατινικούς χαρακτήρες). Όσες φορές κι αν προσπάθησα δεν την κάνουν δεκτή. Μίλησα μαζί τους στο chat και μου είπαν πως δεν δέχονται χειρόγραφες γιατί η γραμματοσειρά των χαρακτήρων είναι ένα μέσο επιβεβαίωσης της γνησιότητας.

Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Τι κάνατε; Έχουν κλειδώσει τον λογαριασμό σε κανέναν που δεν έκανε επιβεβαίωση στοιχείων; 

Δεν θέλω να βγάλω άλλη ταυτότητα μόνο και μόνο για το revolut. Ούτως ή άλλως σε 1+ χρόνο θα αλλάξουμε αναγκαστικά ταυτότητα και δε θέλω να αλλάζω δύο φορές.

2 ώρες πριν, Sherlock_7 είπε

Καλησπέρα. Έκανα μια αγορά από τα Harrods στο Λονδίνο την περασμένη βδομάδα και μόλις είδα ότι μου επέστρεψαν το ποσό της αγοράς! Ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό;

Θα στα ξαναπάρουν, μου έχει συμβεί και εμένα

13 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Θα στα ξαναπάρουν, μου έχει συμβεί και εμένα

Είναι μικρό το ποσό δεν έχω θέμα. Αλλά σε περίπτωση που τα τραβήξω και δεν έχω επαρκές υπόλοιπο μέσα τι θα γίνει; Θα έχω μείον στο υπόλοιπο;

30 λεπτά πριν, ioanniskar είπε

Είχα κάνει παλιότερα επιβεβαίωση των στοιχείων μου με δίπλωμα οδήγησης. Έχουν πάψει να το δέχονται και μου ζητάνε ταυτότητα ή διαβατήριο. Έχω μόνο ταυτότητα η οποία είναι χειρόγραφη (με λατινικούς χαρακτήρες). Όσες φορές κι αν προσπάθησα δεν την κάνουν δεκτή. Μίλησα μαζί τους στο chat και μου είπαν πως δεν δέχονται χειρόγραφες γιατί η γραμματοσειρά των χαρακτήρων είναι ένα μέσο επιβεβαίωσης της γνησιότητας.

Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Τι κάνατε; Έχουν κλειδώσει τον λογαριασμό σε κανέναν που δεν έκανε επιβεβαίωση στοιχείων; 

Δεν θέλω να βγάλω άλλη ταυτότητα μόνο και μόνο για το revolut. Ούτως ή άλλως σε 1+ χρόνο θα αλλάξουμε αναγκαστικά ταυτότητα και δε θέλω να αλλάζω δύο φορές.

Πολλοί.το έχουν γράψει πιο πίσω.Δεν έχεις πολλές εναλλακτικές .Νεα ταυτότητα,διαβατήριο,μεταφορα των χρημάτων σε άλλη τράπεζα.

Τις νέες ταυτότητες τις ακούμε 20 χρόνια.

11 λεπτά πριν, Sherlock_7 είπε

Είναι μικρό το ποσό δεν έχω θέμα. Αλλά σε περίπτωση που τα τραβήξω και δεν έχω επαρκές υπόλοιπο μέσα τι θα γίνει; Θα έχω μείον στο υπόλοιπο;

Δεν νομίζω να σου επιτρέψει το σύστημα να τραβήξεις περισσότερα από το πραγματικό σου υπόλοιπο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Δεν νομίζω να σου επιτρέψει το σύστημα να τραβήξεις περισσότερα από το πραγματικό σου υπόλοιπο.

Δεν κατάλαβες. Αν τραβήξω τα λεφτά που μου επέστρεψε το κατάστημα και δεν έχω μέσα υπόλοιπο, πώς θα μου τα τραβήξουν και πάλι για την αγορά που έκανα;

Επεξ/σία από Sherlock_7

2 λεπτά πριν, Sherlock_7 είπε

Δεν κατάλαβες. Αν τραβήξω τα λεφτά που μου επέστρεψε το κατάστημα και δεν έχω μέσα υπόλοιπο, πώς θα μου τα τραβήξουν και πάλι για την αγορά που έκανα;

Γιατί να το κάνεις;

13 λεπτά πριν, Sherlock_7 είπε

Κατάλαβα τί λες και ξαναλέω:

Πιστεύω ότι δεν θα σου επιτρέψει το ΑΤΜ να τραβήξεις αυτά τα 10€ που υποτίθεται πως έχεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...