Ukforthemoment Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos13 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, spartak1 είπε Υπάρχει προμήθεια από όλες Εφάπαξ ποσό όπως οι συναλλαγές ΔΙΑΣ ή ποσοστό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) το ποσο είναι ανάλογα την τράπεζα,το πιο πολύ πρέπει να είναι 3€ Πειραιώς. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2019 από Ukforthemoment 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sherlock_7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα. Έκανα μια αγορά από τα Harrods στο Λονδίνο την περασμένη βδομάδα και μόλις είδα ότι μου επέστρεψαν το ποσό της αγοράς! Ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evaggelos1 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 μεταφορα χρηματων απο λογαριασμο ρεβολουτ σε αλλο λογαριασμο ρεβολουτ, διαφορετικου προσωπου, τι χρεωνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, Evaggelos1 είπε μεταφορα χρηματων απο λογαριασμο ρεβολουτ σε αλλο λογαριασμο ρεβολουτ, διαφορετικου προσωπου, τι χρεωνει? Τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioanniskar Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Είχα κάνει παλιότερα επιβεβαίωση των στοιχείων μου με δίπλωμα οδήγησης. Έχουν πάψει να το δέχονται και μου ζητάνε ταυτότητα ή διαβατήριο. Έχω μόνο ταυτότητα η οποία είναι χειρόγραφη (με λατινικούς χαρακτήρες). Όσες φορές κι αν προσπάθησα δεν την κάνουν δεκτή. Μίλησα μαζί τους στο chat και μου είπαν πως δεν δέχονται χειρόγραφες γιατί η γραμματοσειρά των χαρακτήρων είναι ένα μέσο επιβεβαίωσης της γνησιότητας. Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Τι κάνατε; Έχουν κλειδώσει τον λογαριασμό σε κανέναν που δεν έκανε επιβεβαίωση στοιχείων; Δεν θέλω να βγάλω άλλη ταυτότητα μόνο και μόνο για το revolut. Ούτως ή άλλως σε 1+ χρόνο θα αλλάξουμε αναγκαστικά ταυτότητα και δε θέλω να αλλάζω δύο φορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Sherlock_7 είπε Καλησπέρα. Έκανα μια αγορά από τα Harrods στο Λονδίνο την περασμένη βδομάδα και μόλις είδα ότι μου επέστρεψαν το ποσό της αγοράς! Ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό; Θα στα ξαναπάρουν, μου έχει συμβεί και εμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sherlock_7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Θα στα ξαναπάρουν, μου έχει συμβεί και εμένα Είναι μικρό το ποσό δεν έχω θέμα. Αλλά σε περίπτωση που τα τραβήξω και δεν έχω επαρκές υπόλοιπο μέσα τι θα γίνει; Θα έχω μείον στο υπόλοιπο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 30 λεπτά πριν, ioanniskar είπε Είχα κάνει παλιότερα επιβεβαίωση των στοιχείων μου με δίπλωμα οδήγησης. Έχουν πάψει να το δέχονται και μου ζητάνε ταυτότητα ή διαβατήριο. Έχω μόνο ταυτότητα η οποία είναι χειρόγραφη (με λατινικούς χαρακτήρες). Όσες φορές κι αν προσπάθησα δεν την κάνουν δεκτή. Μίλησα μαζί τους στο chat και μου είπαν πως δεν δέχονται χειρόγραφες γιατί η γραμματοσειρά των χαρακτήρων είναι ένα μέσο επιβεβαίωσης της γνησιότητας. Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Τι κάνατε; Έχουν κλειδώσει τον λογαριασμό σε κανέναν που δεν έκανε επιβεβαίωση στοιχείων; Δεν θέλω να βγάλω άλλη ταυτότητα μόνο και μόνο για το revolut. Ούτως ή άλλως σε 1+ χρόνο θα αλλάξουμε αναγκαστικά ταυτότητα και δε θέλω να αλλάζω δύο φορές. Πολλοί.το έχουν γράψει πιο πίσω.Δεν έχεις πολλές εναλλακτικές .Νεα ταυτότητα,διαβατήριο,μεταφορα των χρημάτων σε άλλη τράπεζα. Τις νέες ταυτότητες τις ακούμε 20 χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, Sherlock_7 είπε Είναι μικρό το ποσό δεν έχω θέμα. Αλλά σε περίπτωση που τα τραβήξω και δεν έχω επαρκές υπόλοιπο μέσα τι θα γίνει; Θα έχω μείον στο υπόλοιπο; Δεν νομίζω να σου επιτρέψει το σύστημα να τραβήξεις περισσότερα από το πραγματικό σου υπόλοιπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sherlock_7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, turbat0s είπε Δεν νομίζω να σου επιτρέψει το σύστημα να τραβήξεις περισσότερα από το πραγματικό σου υπόλοιπο. Δεν κατάλαβες. Αν τραβήξω τα λεφτά που μου επέστρεψε το κατάστημα και δεν έχω μέσα υπόλοιπο, πώς θα μου τα τραβήξουν και πάλι για την αγορά που έκανα; Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2019 από Sherlock_7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Sherlock_7 είπε Δεν κατάλαβες. Αν τραβήξω τα λεφτά που μου επέστρεψε το κατάστημα και δεν έχω μέσα υπόλοιπο, πώς θα μου τα τραβήξουν και πάλι για την αγορά που έκανα; Γιατί να το κάνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sherlock_7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Γιατί να το κάνεις; Δεν θα το κάνω είναι μικρό ποσό (10€), απλώς δεν μου έχει ξανασυμβεί και αναρωτιέμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, Sherlock_7 είπε Δεν κατάλαβες. Αν τραβήξω τα λεφτά που μου επέστρεψε το κατάστημα και δεν έχω μέσα υπόλοιπο, πώς θα μου τα τραβήξουν και πάλι για την αγορά που έκανα; Κατάλαβα τί λες και ξαναλέω: Πιστεύω ότι δεν θα σου επιτρέψει το ΑΤΜ να τραβήξεις αυτά τα 10€ που υποτίθεται πως έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα