Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, lorddeimos είπε

Παιδιά πως γίνεται να με ρωτάει πριν πληρώσω κάπου; Πιο παλιά το έκανε αλλά τον τελευταίο καιρό τα δίνει τα λεφτά αμέσως. 

Τι να σε ρωτάει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, lyk_an είπε

Προσωπικά έχω πλήρωσει σε Γρηγόρη με POS εθνικής, ανέπαφα, με φυσική revo πάντως. Με apple pay δε γνώριζω τι παίζει.

Πότε;;

Εγώ μιλάω για πολύ πρόσφατα, ούτε μια εβδομάδα.

9 ώρες πριν, Γιαούρτι είπε

5. προσωπικά και την έχω φορτίσει μέχρι 300€. Λογικά δε θα έχεις πρόβλημα μέχρι το όριο της κάρτας.

2. έχω κάνει αυτό που λες αρκετές φορές με ελληνικές τράπεζες. Eurobank σε εθνική. Αρκετές μεταφορές των 14€ (η εθνική έχει όριο τα 15€) η μια μετά την άλλη. Κανένα πρόβλημα. Δεν έχει καμία λογική να ενωθούν τα ποσά αφού είναι ανεξάρτητες μεταφορές. Οπότε είσαι Ok.

Κι εδώ να σε ρωτήσω εγώ κάτι. Το όριο των 20€ στη eurobank που ανέφερες αφορά και εμβάσματα από το εξωτερικό; Το έχεις δοκιμάσει όντως; Γιατί νόμιζα ότι είναι μόνο για εμβάσματα από  ελληνικές τράπεζες. Αν είναι ισχύει αυτό που λες, να τρόπος να μεταφέρουμε τα χρήματα σε ελληνική τράπεζα.

Στα υπόλοιπα δε γνωρίζω να απαντήσω

στο 1:20 λεπτό 

5 ώρες πριν, Doubt είπε

Πότε;;

Εγώ μιλάω για πολύ πρόσφατα, ούτε μια εβδομάδα.

Πάει μήνας η αλήθεια είναι, πιο πρόσφατα δεν έτυχε.

Για το παραπάνω έχω στείλει κι εγώ γιόλο έμβασμα 76 λεπτών από Ν26 σε Πειραιώς, πράγματι δε χρεώθηκε κάτι από καμία μεριά.

2 λεπτά πριν, lyk_an είπε

Πάει μήνας η αλήθεια είναι, πιο πρόσφατα δεν έτυχε.

Για το παραπάνω έχω στείλει κι εγώ γιόλο έμβασμα 76 λεπτών από Ν26 σε Πειραιώς, πράγματι δε χρεώθηκε κάτι από καμία μεριά.

Λογικο για το εμβασμα μιας και μέχρι 15 ευρώ δεν χρεώνει η Πειραιως απο 15.01 και Πάνω χρεώνει 4 ευρώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, lorddeimos είπε

Παιδιά πως γίνεται να με ρωτάει πριν πληρώσω κάπου; Πιο παλιά το έκανε αλλά τον τελευταίο καιρό τα δίνει τα λεφτά αμέσως. 

σου κάνει επιβεβαίωση όχι μονο στην revolut γενικά σε όλες τις τράπεζες λόγο του καινούριου ευρωπαϊκού νόμου περί μεγαλύτερης ασφάλειας σε ηλεκτρονικές συναλλαγές για έξτρα επιβεβαίωση ( https://www.enikos.gr/economy/672538/ti-allazei-stis-synallages-me-kartes-ti-na-prosechoun-oi-katanalo )

Συγκεκριμένα, για να επιτευχθεί η ισχυρή ταυτοποίηση θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν συνδυαστικά παράγοντες ασφαλείας όπως ενδεικτικά δακτυλικό αποτύπωμα, κωδικοί e-banking, PIN κάρτας, Password, μοναδικός κωδικός μιας χρήσης με μήνυμα SMS (SMS OTP), push notification στο κινητό τηλέφωνο, κ.λπ.

τώρα αν δεν σε ρωτάει μπορει να έχεις επιλέξει στο κινητο σου ότι θεωρείς αυτήν την συσκευή αξιόπιστη ( πιστευω )

Επεξ/σία από tanagra

6 hours ago, lorddeimos said:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, lorddeimos είπε

Που;Ιντερνετικά;Με ανέπαφη;Με είσοδο σε pos?Σε τι ποσά;

Επεξ/σία από Ukforthemoment

Δεν βλεπω να αναφερεται πουθενα, αλλα η Alpha δεν χρεωνει εξοδα εισερχομενου εμβασματος. Εχω στειλει απο την ρεβο στον λογαριασμο μου στην alpha εως 500 euro και δεν ειχε καμια προμηθεια.

Ειναι ιδεα μου;

2 ώρες πριν, Bubs είπε

Δεν βλεπω να αναφερεται πουθενα, αλλα η Alpha δεν χρεωνει εξοδα εισερχομενου εμβασματος. Εχω στειλει απο την ρεβο στον λογαριασμο μου στην alpha εως 500 euro και δεν ειχε καμια προμηθεια.

Ειναι ιδεα μου;

Μήπως είσαι στην περίπτωση με τα bold?

Έχω κι εγώ τέτοιο λογαριασμό και δεν το ήξερα. Θα το ψάξω/δοκιμάσω.

image.png.2842b08479108371c7b0a563687ce07c.png

9 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Τελικά για αναλήψεις μέσω ΑΤΜ ελληνικών τραπεζών (μέχρι 200€) υπάρχει πλέον προμήθεια από τις τράπεζες;

Υπάρχει προμήθεια από όλες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...