MauroPaltoudias Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 15 ώρες πριν, Sherlock_7 είπε Επειδή την έχω παραγγείλει κι εγώ, θα με πάρουν τηλέφωνο ότι ήρθε η κάρτα από τη μεταφορική; Είναι μικρός ο φάκελος, μην ανησυχείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loyros13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Στις 3/12/2019 στις 11:40 ΠΜ, Joe22 είπε Καλημέρα. Προσπαθώ να βρω το σημείο όπου απενεργοποιείται από την ππ η μετατροπή του συνναλάγματος, αλλά χωρίς επιτυχία... Από τις "ρυθμίσεις" πηγαίνω σε κάποιο link/tab; Ευχαριστώ. θα πας στο forum myphone και στο πρώτο post υπάρχει το link μόνο έτσι μου δουλεύει, ακόμη και copy paste μετά δεν μου ανοίγει. https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=17773 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theo93 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Μια ερώτηση, έκανα αγορά από ebay που ήταν σε λίρες, πλήρωσα με revo και επιλογή αλλαγής συναλλάγματος και επειδή ακυρώθηκε η παραγγελία έγινε refund σε λίρες. Γιατί δεν έγινε επιστροφή σε ευρώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Απλο^^ Γιατί το εβαυ λίρες πήρε λίρες επέστρεψε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Funny__boy Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Στις 2/12/2019 στις 5:38 ΜΜ, soiramk είπε €3 από ATM της Πειραιώς. 2.5 στην Eurobank ✌️ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, theo93 είπε Μια ερώτηση, έκανα αγορά από ebay που ήταν σε λίρες, πλήρωσα με revo και επιλογή αλλαγής συναλλάγματος και επειδή ακυρώθηκε η παραγγελία έγινε refund σε λίρες. Γιατί δεν έγινε επιστροφή σε ευρώ; Σε συμφέρει γιατί η λίρα έχει ανέβει τις τελευταιές μέρες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theo93 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Σε συμφέρει γιατί η λίρα έχει ανέβει τις τελευταιές μέρες Είναι πολύ μικρό το ποσό, απλά μου έκανε εντύπωση πως δεν το άλλαξε πάλι η revo, σας ευχαριστώ Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2019 από theo93 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tanagra Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους !!! Έχω revolut εδώ και πολλούς μήνες αλλά τοσο καιρό την χρησιμοποιουσα μονο για να παίρνω χρήματα με top up και να τα στέλνω μετά στην τράπεζα N26 που είχα. Τώρα έχω αρχίσει να χρησιμοποιώ λίγο παραπάνω την revolut απλά έχω κάποιες απορίες που αν ξέρετε να μου λύσετε : 1)αν έχω 10 € στον λογαριασμό μου και κάνω ανταλλαγή νομίσματος τα 5€ --> 4,22£. Άρα θα έχω 5€ και 4,22£ ! όταν θέλω να παραγγείλω κάτι από αγγλια που κάνει 4£ σε ποιο λογαριασμό βάζω να αφαιρεθούν τα χρήματα ή από μονο του αφαιρούνται από τις λίρες ; πρεπει να κάνω αυτήν την διαδικασία της αλλαγής νομίσματος ή μπορω και να έχω ένα λογαριασμό σε € και όταν πάρω κάτι με £ γινετε αυτόματα η αλλαγη ; 2) να τραβήξω λεφτά από revolut σε ελληνικό ΑΤΜ δεν κάνω γιατί θα με χρεώσουν οποτε τα στέλνω πχ στης eurobank που εχει μεταφορά χωρίς προμήθεια μέχρι 20€ . αν θέλω να στειλω 100€ στην eurobank μπορω να κάνω 5 μεταφορές των 20€ ή το σύστημα θα ενώσει τα ποσά και τα κάνει 100€ ; 3) Ένα πράγμα σαν το πρώτο αν πάω αγγλια και κάνω αλλαγη νομίσματος τότε αφαιρούνται τα χρήματα για κάθε πληρωμή ανέπαφη κλπ από την αγγλική λίρα ή και σε ευρώ να είχα θα αφαιρούνταν πάλι απλά με την αγγλική ισοτιμία 4) αν κάνω virtual card πως μπορω να βάλω χρήματα σε αυτήν την κάρτα ; μπορω να πληρώνω και με αυτήν σε apple pay ; αλλιως ποια η διαφορα ; 5) μπορω να φορτίσω την κάρτα με top up ανεξαρτήτως ποσού ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων και χαρά στο κουράγιο σε οποιον μου απαντήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιαούρτι Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5. προσωπικά και την έχω φορτίσει μέχρι 300€. Λογικά δε θα έχεις πρόβλημα μέχρι το όριο της κάρτας. 2. έχω κάνει αυτό που λες αρκετές φορές με ελληνικές τράπεζες. Eurobank σε εθνική. Αρκετές μεταφορές των 14€ (η εθνική έχει όριο τα 15€) η μια μετά την άλλη. Κανένα πρόβλημα. Δεν έχει καμία λογική να ενωθούν τα ποσά αφού είναι ανεξάρτητες μεταφορές. Οπότε είσαι Ok. Κι εδώ να σε ρωτήσω εγώ κάτι. Το όριο των 20€ στη eurobank που ανέφερες αφορά και εμβάσματα από το εξωτερικό; Το έχεις δοκιμάσει όντως; Γιατί νόμιζα ότι είναι μόνο για εμβάσματα από ελληνικές τράπεζες. Αν είναι ισχύει αυτό που λες, να τρόπος να μεταφέρουμε τα χρήματα σε ελληνική τράπεζα. Στα υπόλοιπα δε γνωρίζω να απαντήσω 26 λεπτά πριν, tanagra είπε Ευχαριστώ εκ των προτέρων και χαρά στο κουράγιο σε οποιον μου απαντήσει Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2019 από Γιαούρτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους. Μία ερώτηση αν έχει τύχει αυτό που θα αναφέρω και σε κάποιον άλλον Έχει περίπου 2 εβδομάδες που όταν χρησιμοποιώ την revolut μέσω apple pay σε pos της Εθνικής Τράπεζας, απορρίπτεται η συναλλαγή. Στα λοιπά pos είναι κομπλέ Γνωρίζει κάποιος τον λόγο που μπορεί να συμβαίνει αυτό; ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Γιαούρτι είπε Το όριο των 20€ στη eurobank που ανέφερες αφορά και εμβάσματα από το εξωτερικό; Το έχεις δοκιμάσει όντως; Γιατί νόμιζα ότι είναι μόνο για εμβάσματα από ελληνικές τράπεζες. Χρέωση εισερχόμενου εμβάσματος λέγεται. Δεν βλέπω να υπάρχει διαφοροποίηση εσωτερικού-εξωτερικού. 56 λεπτά πριν, apostol1983 είπε Μία ερώτηση αν έχει τύχει αυτό που θα αναφέρω και σε κάποιον άλλον Έχει περίπου 2 εβδομάδες που όταν χρησιμοποιώ την revolut μέσω apple pay σε pos της Εθνικής Τράπεζας, απορρίπτεται η συναλλαγή. Στα λοιπά pos είναι κομπλέ Μου έχει τύχει με μια άλλη καρτούλα που λέγεται Curve, εγγλέζικη κι εκείνη. Αρχικά δεν περνούσαν οι ανέπαφες, και την τελευταία φορά που δοκίμασα με PIN, δεν πέρασε ούτε έτσι. Της Εθνικής ήταν το POS και το κατάστημα "Γρηγόρης". Ούτε ένα καφέ δεν μας αφήνουν να πιούμε, τι κακό είναι αυτό; 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, Doubt είπε Χρέωση εισερχόμενου εμβάσματος λέγεται. Δεν βλέπω να υπάρχει διαφοροποίηση εσωτερικού-εξωτερικού. Μου έχει τύχει με μια άλλη καρτούλα που λέγεται Curve, εγγλέζικη κι εκείνη. Αρχικά δεν περνούσαν οι ανέπαφες, και την τελευταία φορά που δοκίμασα με PIN, δεν πέρασε ούτε έτσι. Της Εθνικής ήταν το POS και το κατάστημα "Γρηγόρης". Ούτε ένα καφέ δεν μας αφήνουν να πιούμε, τι κακό είναι αυτό; 😁 ακριβώς σε κατάστημα ΓΡΗΓΟΡΗΣ το έπαθα και εγώ. και όλα τα καταστήματά τους έχουν pos ΕΘΝΙΚΗΣ. ευχαριστώ για την απάντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιαούρτι Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Doubt είπε Χρέωση εισερχόμενου εμβάσματος λέγεται. Δεν βλέπω να υπάρχει διαφοροποίηση εσωτερικού-εξωτερικού. ρωτάω για σιγουριά, διότι στη eurobank έχω πακέτο δωρεάν συναλλαγών αλλά ισχύει μόνο για Ελλάδα. Αν κάνω μεταφορά δηλαδή σε τράπεζα εξωτερικού χρεώνομαι κανονικά το έμβασμα (1,2€) και λέω μήπως κι εδώ υπάρχει κανένας τέτοιος περιορισμός. Θα ρωτήσω στη eurobank... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 20 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε ρωτάω για σιγουριά, διότι στη eurobank έχω πακέτο δωρεάν συναλλαγών αλλά ισχύει μόνο για Ελλάδα. Αν κάνω μεταφορά δηλαδή σε τράπεζα εξωτερικού χρεώνομαι κανονικά το έμβασμα (1,2€) και λέω μήπως κι εδώ υπάρχει κανένας τέτοιος περιορισμός. Θα ρωτήσω στη eurobank... Δεν υπάρχει περιορισμός από όσο ξέρω. Δηλαδή μέχρι 20 ευρω δε θα χρεωθείς το έμβασμα απο εξωτερικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lyk_an Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, tanagra είπε 1)αν έχω 10 € στον λογαριασμό μου και κάνω ανταλλαγή νομίσματος τα 5€ --> 4,22£. Άρα θα έχω 5€ και 4,22£ ! όταν θέλω να παραγγείλω κάτι από αγγλια που κάνει 4£ σε ποιο λογαριασμό βάζω να αφαιρεθούν τα χρήματα ή από μονο του αφαιρούνται από τις λίρες ; πρεπει να κάνω αυτήν την διαδικασία της αλλαγής νομίσματος ή μπορω και να έχω ένα λογαριασμό σε € και όταν πάρω κάτι με £ γινετε αυτόματα η αλλαγη ; 3) Ένα πράγμα σαν το πρώτο αν πάω αγγλια και κάνω αλλαγη νομίσματος τότε αφαιρούνται τα χρήματα για κάθε πληρωμή ανέπαφη κλπ από την αγγλική λίρα ή και σε ευρώ να είχα θα αφαιρούνταν πάλι απλά με την αγγλική ισοτιμία Και για τα δύο ισχύει το κάτωθι: Η Revo εξετάζει τα νομίσματα που έχεις διαθέσιμα με τη σειρά και από όποιο έχει επαρκές υπόλοιπο για τη συναλλαγή που κάνεις (όλο το ποσό της συναλλαγής, δεν μπορείς να συνδυάσεις νομίσματα μαζί) αφαιρεί ότι πρέπει. Πρώτα θα κοιτάξει αν έχεις το ποσό στο νόμισμα που πληρώνεις (λίρες). Αν ναι, θα αφαιρέσει από τις λίρες σου και τελος. Αν όχι, θα δει αν έχεις το ισοδύναμο σε ευρώ (άρα θα μετατρέψει όσα ευρώ πρέπει σε λίρες και θα σου αφαιρεθούν από τα ευρώ). Αν όχι, θα κοιτάξει αν έχεις οποιοδήποτε άλλο νόμισμα που έχει εκείνη τη στιγμή διαθέσιμο το ισοδύναμο σε λίρες ποσό. Οπότε στο παράδειγμα σου, μετά τη συναλλαγή θα έχεις 5eu και 0.22 λίρες μέσα. Αν όμως πήγαινες να πληρώσεις κάτι που κάνει 5 λίρες ενώ είχες μέσα αυτά που λες, δεν θα μπορούσες γιατί δεν συνδυάζει νομίσματα είπαμε. 1 ώρα πριν, Doubt είπε Μου έχει τύχει με μια άλλη καρτούλα που λέγεται Curve, εγγλέζικη κι εκείνη. Αρχικά δεν περνούσαν οι ανέπαφες, και την τελευταία φορά που δοκίμασα με PIN, δεν πέρασε ούτε έτσι. Της Εθνικής ήταν το POS και το κατάστημα "Γρηγόρης". Ούτε ένα καφέ δεν μας αφήνουν να πιούμε, τι κακό είναι αυτό; 😁 Προσωπικά έχω πλήρωσει σε Γρηγόρη με POS εθνικής, ανέπαφα, με φυσική revo πάντως. Με apple pay δε γνώριζω τι παίζει. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2019 από lyk_an Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα