sheik Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Αν ο εργοδότης σε πληρώνει στη Revolut και εσύ μετά μεταφέρεις τα χρήματα κάθε μήνα στον λογαριασμό σου (eurobank), τι γίνεται με την φορολογία; Γνωρίζει κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joe22 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Καλημέρα. Προσπαθώ να βρω το σημείο όπου απενεργοποιείται από την ππ η μετατροπή του συνναλάγματος, αλλά χωρίς επιτυχία... Από τις "ρυθμίσεις" πηγαίνω σε κάποιο link/tab; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, sheik είπε Αν ο εργοδότης σε πληρώνει στη Revolut και εσύ μετά μεταφέρεις τα χρήματα κάθε μήνα στον λογαριασμό σου (eurobank), τι γίνεται με την φορολογία; Γνωρίζει κανείς; Γιατί τα μεταφερεις σε ελληνική τράπεζα; Πληρώνεσαι απο ελληνική εταιρία; Θα σου ζητήσουν να δικαιολογήσεις τις μεταφορές. ΡΩΤΑ ΛΟΓΙΣΤΗ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Γιατί τα μεταφερεις σε ελληνική τράπεζα; Πληρώνεσαι απο ελληνική εταιρία; Θα σου ζητήσουν να δικαιολογήσεις τις μεταφορές. ΡΩΤΑ ΛΟΓΙΣΤΗ. Και μετα τον λογιστη, ας ρωτησει και ενα δικηγόρο, θα του χρειαστεί αργα ή γρήγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revyien Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους Μεθαύριο είναι να πάω Βουδαπέστη για τρεις ημέρες, έχω μετατρέψει ευρώ σε φιορίνια μεσα στην στο λογαριασμό μου ρεβολουτ οπότε λογικά οταν χρησιμοποιώ την κάρτα θα δίνει απο τα φιορίνιαΑ Απλάθέλω να ρωτήσω αν θελήσω μετρητά σε φιορίνια πια διαδικασία ακολουθώ;δεν έχω κάνει ποτέ ανάληψη απο αυτή την κάρτα, βάζω απλά την κάρτα και πατάω ανάληψη και τέλος;η είναι κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω, γιατί στις 260 σελίδες κάτι θυμάμαι είχα διαβάσει αλλά πλέον αδύνατον να το ξανα βρω, είχα διαβάσει ότι κάτι σε ρωτάει το μηχάνημα και πρέπει να το πατήσεις αλλιώς έχεις μετατροπή συναλλάγματος από το atm και χάνεις ένα σεβαστό ποσό αλλά δε θυμάμαι ακριβώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 3 minutes ago, revyien said: Καλησπέρα σε όλους Μεθαύριο είναι να πάω Βουδαπέστη για τρεις ημέρες, έχω μετατρέψει ευρώ σε φιορίνια μεσα στην στο λογαριασμό μου ρεβολουτ οπότε λογικά οταν χρησιμοποιώ την κάρτα θα δίνει απο τα φιορίνιαΑ Απλάθέλω να ρωτήσω αν θελήσω μετρητά σε φιορίνια πια διαδικασία ακολουθώ;δεν έχω κάνει ποτέ ανάληψη απο αυτή την κάρτα, βάζω απλά την κάρτα και πατάω ανάληψη και τέλος;η είναι κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω, γιατί στις 260 σελίδες κάτι θυμάμαι είχα διαβάσει αλλά πλέον αδύνατον να το ξανα βρω, είχα διαβάσει ότι κάτι σε ρωτάει το μηχάνημα και πρέπει να το πατήσεις αλλιώς έχεις μετατροπή συναλλάγματος από το atm και χάνεις ένα σεβαστό ποσό αλλά δε θυμάμαι ακριβώς Θα σε ρωτήσω εάν θες η μετατροπή συναλλάγματος να γίνει από την τοπική τράπεζα ή από τον οργανισμό έκδοσης της κάρτας σου. Θα πατήσεις αυτό με την κάρτα σου. Αν δεις χρεώσεις “access fee“ κοκ πριν το τελευταίο βήμα μην διστάσεις να δοκιμάσεις και σε διαφορετικό ΑΤΜ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Ήμουν Βουδαπέστη την προηγούμενη εβδομάδα. Έχει ΠΑΝΤΟΥ ATM της Euronet, όχι μόνο στο αεροδρόμιο αλλά και στην πόλη, που χρεώνουν σημαντική προμήθεια για αναλήψεις. Προτείνω να βρεις με το Google Maps ένα κατάστημα Erste Bank και να κάνεις ανάληψη από το ATM τους. Δύο φορές που έκανα εγώ δεν μου κράτησαν καθόλου προμήθεια και το μενού του ATM δεν είχε περίεργες ερωτήσεις μετατροπής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sherlock_7 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Σύνδεσα τη virtual κάρτα στο PayPal και μου τράβηξε 1 λίρα και 1 δολάριο ενώ έχω μόνο ευρώ μέσα. Περίεργο λίγο. Ξέρει κανείς αν θα μου τα επιστρέψει; Έκανα κανονικά confirm με τον τετραψήφιο κωδικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 27 λεπτά πριν, Sherlock_7 είπε Σύνδεσα τη virtual κάρτα στο PayPal και μου τράβηξε 1 λίρα και 1 δολάριο ενώ έχω μόνο ευρώ μέσα. Περίεργο λίγο. Ξέρει κανείς αν θα μου τα επιστρέψει; Έκανα κανονικά confirm με τον τετραψήφιο κωδικό. θα στα επιστρέψει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekn1c Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 22 ώρες πριν, Joe22 είπε Καλημέρα. Προσπαθώ να βρω το σημείο όπου απενεργοποιείται από την ππ η μετατροπή του συνναλάγματος, αλλά χωρίς επιτυχία... Από τις "ρυθμίσεις" πηγαίνω σε κάποιο link/tab; Ευχαριστώ. Συνδέσου στο paypal σου και μετά πάτα εδώ --> https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_profile-merchant-pull-funding&buyer_hub 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasBoss Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 ✌️ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!👍 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Στις 2/12/2019 στις 11:13 ΠΜ, gokuthelegend είπε Έχω παραγγείλει φυσική κάρτα και δεν μου έχει έρθει ακόμη, μου είχε βγάλει μήνυμα πριν καναδυο μέρες η εφαρμογή και με ρωτούσε αν την παρέλαβα, έβγαζε εκτιμώμενη μέρα παράδοσης στις 26/11, και θέλω να ρωτήσω τα εξής: 1. Μπορούμε να δούμε πότε είχε γίνει η παραγγελία και η αποστολή; Την επόμενη μέρα της παραγγελίας μου ήρθε μήνυμα ότι στάλθηκε η κάρτα, αλλά δεν έδωσα σημασία και δεν συγκράτησα τις ημερομηνίες. 2. Από ποια χώρα έρχεται η κάρτα; 3. Και πόσο χρόνο κάνει συνήθως; Να ενημερώσω ότι τελικά η κάρτα μου ήρθε σήμερα, με εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης στης 26/11, δηλαδή 8 μέρες μετά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sherlock_7 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Επειδή την έχω παραγγείλει κι εγώ, θα με πάρουν τηλέφωνο ότι ήρθε η κάρτα από τη μεταφορική; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nightwalker1990 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Sherlock_7 είπε Επειδή την έχω παραγγείλει κι εγώ, θα με πάρουν τηλέφωνο ότι ήρθε η κάρτα από τη μεταφορική; με ταχυδρομείο την στέλνουν, να τσεκάρεις στην πόρτα σου, παράθυρο η γραμματοκιβώτιο. Εμένα μου ήρθε σε 4 μέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Sherlock_7 είπε Επειδή την έχω παραγγείλει κι εγώ, θα με πάρουν τηλέφωνο ότι ήρθε η κάρτα από τη μεταφορική; Εμένα μου ήρθε με απλό ταχυδρομείο, χωρίς καν να είναι συστημένο ή έστω με κάποιο αριθμό αποστολής. Ευτυχώς εδώ που μένω είμαστε χωριό και γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας, και γνωρίζω προσωπικά και το άτομο που δουλεύει στο ταχυδρομείο, οπότε μου τον έφερε κατευθείαν τον φάκελο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα