gokuthelegend Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Έχω παραγγείλει φυσική κάρτα και δεν μου έχει έρθει ακόμη, μου είχε βγάλει μήνυμα πριν καναδυο μέρες η εφαρμογή και με ρωτούσε αν την παρέλαβα, έβγαζε εκτιμώμενη μέρα παράδοσης στις 26/11, και θέλω να ρωτήσω τα εξής: 1. Μπορούμε να δούμε πότε είχε γίνει η παραγγελία και η αποστολή; Την επόμενη μέρα της παραγγελίας μου ήρθε μήνυμα ότι στάλθηκε η κάρτα, αλλά δεν έδωσα σημασία και δεν συγκράτησα τις ημερομηνίες. 2. Από ποια χώρα έρχεται η κάρτα; 3. Και πόσο χρόνο κάνει συνήθως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Aν θες περίμενε λίγες μέρες ακόμα αλλιώς ζητα να σου στείλουν άλλη.Θα ακυρωθεί το νούμερο της πρώτης ,να το ξέρεις.Στο help εχει σημείο που λέει ότι δεν παρέλαβες την κάρτα και τι κάνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikes prime Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε ολους! πριν 2 ημερες ειχα κανει εμβασμα απο πειραιως γυρω στα 200 ευρω ολα οκ. Σημερα μου εστειλα μηνυμα η Πειραιως και μου αναφερει οτι η καρτα μου απενεργοποιηθηκε προσωρινα για λογους ασφαλειας! Σε τηλεφωνικη επικοινωνια με τη τραπεζα, μου ανεφεραν οτι στην παραπανω συναλλαγη με το revolut, πιθανον να εχει γινει υποκλοπη των στοιχειων μου απο αυτη τη συνναλαγη. Μου ανεφερε οτι ο διεθνης οργανισμος VISA τους ενημερωσε για το συμβαν και καλο θα ηταν προχωρησω σε ακυρωση και επανεκδοση χρεωστικης καρτας! εχει τυχει σε καποιον αλλον? να εκδωσω καινουργια να ξεμπλεξω η δεν υπαρχει προβλημα? Μεσα στο λογαριασμο της Revolut υπαρχουν ακομη τα χρηματα! αν αλλαξω καρτα και τη συνδεσω μετεπειτα θα μπορω να τραβηξω τα χρηματα? Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2019 από mikes prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 55 λεπτά πριν, mikes prime είπε Καλησπερα σε ολους! πριν 2 ημερες ειχα κανει εμβασμα απο πειραιως γυρω στα 200 ευρω ολα οκ. Σημερα μου εστειλα μηνυμα η Πειραιως και μου αναφερει οτι η καρτα μου απενεργοποιηθηκε προσωρινα για λογους ασφαλειας! Σε τηλεφωνικη επικοινωνια με τη τραπεζα, μου ανεφεραν οτι στην παραπανω συναλλαγη με το revolut, πιθανον να εχει γινει υποκλοπη των στοιχειων μου απο αυτη τη συνναλαγη. Μου ανεφερε οτι ο διεθνης οργανισμος VISA τους ενημερωσε για το συμβαν και καλο θα ηταν προχωρησω σε ακυρωση και επανεκδοση χρεωστικης καρτας! εχει τυχει σε καποιον αλλον? να εκδωσω καινουργια να ξεμπλεξω η δεν υπαρχει προβλημα? Μεσα στο λογαριασμο της Revolut υπαρχουν ακομη τα χρηματα! αν αλλαξω καρτα και τη συνδεσω μετεπειτα θα μπορω να τραβηξω τα χρηματα? Εμένα με ενημέρωσαν ότι υποκλάπηκαν τα στοιχεία της κάρτας χωρίς να την έχω χρησιμοποιήσει στο ιντερνετ ποτε! Visa και εμένα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, gokuthelegend είπε Έχω παραγγείλει φυσική κάρτα και δεν μου έχει έρθει ακόμη, μου είχε βγάλει μήνυμα πριν καναδυο μέρες η εφαρμογή και με ρωτούσε αν την παρέλαβα, έβγαζε εκτιμώμενη μέρα παράδοσης στις 26/11, και θέλω να ρωτήσω τα εξής: 1. Μπορούμε να δούμε πότε είχε γίνει η παραγγελία και η αποστολή; Την επόμενη μέρα της παραγγελίας μου ήρθε μήνυμα ότι στάλθηκε η κάρτα, αλλά δεν έδωσα σημασία και δεν συγκράτησα τις ημερομηνίες. 2. Από ποια χώρα έρχεται η κάρτα; 3. Και πόσο χρόνο κάνει συνήθως; Δεν ξέρω τι γίνεται πάλι με τα τελωνεία/ταχυδρομεία. Το καλοκαίρι παραγγελία ένα καλωδιάκι από Κίνα ήρθε σε 15 μέρες, το ίδιο προϊόν, ίδιο κατάστημα, παραγγελία 23/10, μόλις σήμερα βρήκα την ειδοποίηση για να παραλάβω. Κάνε λίγο υπομονή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greektrooper Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, spartak1 είπε Εμένα με ενημέρωσαν ότι υποκλάπηκαν τα στοιχεία της κάρτας χωρίς να την έχω χρησιμοποιήσει στο ιντερνετ ποτε! Visa και εμένα... Πριν μια εβδομάδα και εμένα η Πειραιώς μου έστειλε sms για προσωρινή φραγή της κάρτας λόγω ύποπτης συναλλαγής. Ήταν από έναν περίεργο ιστότοπο 2call κάπως έτσι. Μου πρότειναν ακύρωση της κάρτας όπως και έκανα. Guess what......6€ για επανέκδοση καινούργιας!! Off topic τέλος, sorry. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, spartak1 είπε Εμένα με ενημέρωσαν ότι υποκλάπηκαν τα στοιχεία της κάρτας χωρίς να την έχω χρησιμοποιήσει στο ιντερνετ ποτε! Visa και εμένα... Εγώ από το μενού της εφαρμογής έχω απενεργοποιήσει τα ΠΑΝΤΑ για την κάρτα, δηλαδή τις online αγορές, το nfc, και τις αναλήψεις από το ΑΤΜ. Και να μου την κλέψουν δεν νομίζω να μπορούν να κάνουν κάτι. Ενεργοποιώ μόνο τις online αγορές όταν θέλω να κάνω επιτόπου μια αγορά (βλέπω το νούμερο της κάρτας από την εφαρμογή, και ας μην την έχω παραλάβει) και όταν ολοκληρώσω την αγορά τότε απενεργοποιώ πάλι τις online αγορές. Επίσης κάθε φορά φορτώνω με top up μόνο όσα χρήματα χρειάζομαι, όταν δεν χρειάζομαι είναι άδειος ο λογαριασμός ή με πολύ λίγα χρήματα μέσα, οπότε δεν μπορούν να με χρεώσουν σχεδόν τίποτα. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2019 από gokuthelegend 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelaras12 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Γεια σας παιδιά. Ανάληψη χρημάτων μέσω revolut από ελληνική τράπεζα πόση προμήθεια έχει; Το έχει δοκιμάσει κάποιος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων 6 ώρες πριν, gokuthelegend είπε Έχω παραγγείλει φυσική κάρτα και δεν μου έχει έρθει ακόμη, μου είχε βγάλει μήνυμα πριν καναδυο μέρες η εφαρμογή και με ρωτούσε αν την παρέλαβα, έβγαζε εκτιμώμενη μέρα παράδοσης στις 26/11, και θέλω να ρωτήσω τα εξής: 1. Μπορούμε να δούμε πότε είχε γίνει η παραγγελία και η αποστολή; Την επόμενη μέρα της παραγγελίας μου ήρθε μήνυμα ότι στάλθηκε η κάρτα, αλλά δεν έδωσα σημασία και δεν συγκράτησα τις ημερομηνίες. 2. Από ποια χώρα έρχεται η κάρτα; 3. Και πόσο χρόνο κάνει συνήθως; Μπορείς να προσπαθήσεις να επικοινωνήσεις μαζί τους μέσω του τσατ. Εμένα έκανε 5 μέρες να έρθει πάντως. Ψιλό χρόνος ρεκόρ και ήρθε από Γερμανία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soiramk Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, stelaras12 είπε Γεια σας παιδιά. Ανάληψη χρημάτων μέσω revolut από ελληνική τράπεζα πόση προμήθεια έχει; Το έχει δοκιμάσει κάποιος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων €3 από ATM της Πειραιώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelaras12 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, soiramk είπε €3 από ATM της Πειραιώς. Και πως με χρεώνει αν πχ έχω 100€ revolut και τραβήξω 100; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, stelaras12 είπε Και πως με χρεώνει αν πχ έχω 100€ revolut και τραβήξω 100; Θα ζητήσεις 100€ ,θα σου δώσει 100€ αλλά θα χρεωθείς 103€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelaras12 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 46 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Θα ζητήσεις 100€ ,θα σου δώσει 100€ αλλά θα χρεωθείς 103€. Άρα στη revolut μετά θα έχω -3€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 12 minutes ago, stelaras12 said: Άρα στη revolut μετά θα έχω -3€ Αν έχεις μέσα 100 ευρώ δεν θα σου δώσει 100 προφανώς και θα σου ρίξει άκυρο το ΑΤΜ ώστε να επιλέξεις μικρότερο ποσό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, stelaras12 είπε Άρα στη revolut μετά θα έχω -3€ οχι φυσικά. θα ακυρωθεί η συναλλαγή. στην ρεβο πρέπει να χεις 103€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelaras12 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Σας ευχαριστώ όλους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα