Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, geoblock είπε

Πήγα να κάνω μια αγορά σε ένα ψιλικαντζιδικο στην Αθήνα και επειδή δεν είχα χρήματα πάνω μου εκείνη την στιγμή του έδωσα την κάρτα της Revolut να πληρώσω επειδή είχε POS, του την δίνω, και τι ρωτάει αυτός, η κάρτα είναι ξένη? Του λέω ναι της Revolut είναι, και τι μου λεει, δεν δέχομαι ξένες κάρτες διότι έχουν υψηλή προμήθεια, παιδιά πρώτη φορά μου το λέει αυτό κάποιος πωλητής, ισχύει κάτι τέτοιο η είναι ψέματα? Χρησιμοποιώ την κάρτα αρκετά συχνά και ποτέ δεν είχα τέτοιου είδους πρόβλημα αλλά και στο εξωτερικό που την έχω χρησιμοποιήσει.

Νομίζω δεν έχει δικαίωμα να σου αρνηθεί.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 ώρες πριν, geoblock είπε

Πήγα να κάνω μια αγορά σε ένα ψιλικαντζιδικο στην Αθήνα και επειδή δεν είχα χρήματα πάνω μου εκείνη την στιγμή του έδωσα την κάρτα της Revolut να πληρώσω επειδή είχε POS, του την δίνω, και τι ρωτάει αυτός, η κάρτα είναι ξένη? Του λέω ναι της Revolut είναι, και τι μου λεει, δεν δέχομαι ξένες κάρτες διότι έχουν υψηλή προμήθεια, παιδιά πρώτη φορά μου το λέει αυτό κάποιος πωλητής, ισχύει κάτι τέτοιο η είναι ψέματα? Χρησιμοποιώ την κάρτα αρκετά συχνά και ποτέ δεν είχα τέτοιου είδους πρόβλημα αλλά και στο εξωτερικό που την έχω χρησιμοποιήσει.

Δεν Έχει δικαίωμα να Σου αρνηθεί να Μην πληρωσεις με την καρτα.

Τωρα για την extra προμηθεια αυτός ακουσε ξενη καρτα κα πίστευε ότι ειναι καμια American Express η Diners που πραγματι έχουν μεγαλύτερη προμήθεια.Αλλα ειναι MasterCard-Visa η καρτες Revolut και χρεώνονται σαν όλες της υπόλοιπες.

17 ώρες πριν, Joe22 είπε

Ναι, μέσω paypal. 
Είναι λάθος;

πρεπει να πας στις ρυθμισεις του paypal λογαριασμου σου, και να βρεις καπου που λεει οτι το paypal κανει αυτο τις μετατροπες συναλλαγματος και να το απενεργοποιησεις!

• Like 1

1 ώρα πριν, Joe22 είπε

Τελικά είναι λάθος η revolut πληρωμή μέσω paypal;

Υπάρχουν πρόσθετα έξοδα;

Πριν κάνεις την πληρωμή πρέπει να υπάρχει επιλογή πως θα γίνει η μετατροπή νομίσματος. Βγάλε ένα screenshot κι ανέβασε το.

• Like 1

55 λεπτά πριν, kon1to είπε

πρεπει να πας στις ρυθμισεις του paypal λογαριασμου σου, και να βρεις καπου που λεει οτι το paypal κανει αυτο τις μετατροπες συναλλαγματος και να το απενεργοποιησεις!

Καλημερα. Που υπαρχει αυτη η επιλογη...??? Ευχαριστώ.

10 ώρες πριν, nightwalker1990 είπε

δεν μου την δεχόταν με τίποτα, στο σούπερ όμως ανέπαφα πέρασε κανονικά τι παίζει???  

δοκίμασε να πληρώσεις απο υπολογιστή μια.

6 ώρες πριν, geoblock είπε

αυτήν την χαζομάρα μαζί με το ¨Η καρτα είναι ξένη δεν θα την περάσει με τίποτα" την ακούω εδώ κ χρόνια ¨ όπου περνάει visa/mastyercard η revo ειναι μια χαρά . 

3 ώρες πριν, Joe22 είπε

Τελικά είναι λάθος η revolut πληρωμή μέσω paypal;

Υπάρχουν πρόσθετα έξοδα;

Οχι δεν είναι λαθος.

.

Απλα πρέπει να ρυθμίσεις το ππ να ΜΗΝ κανει αυτο την μετατροπη του νομίσματος και να την κάνει η ρεβο 

• Like 1

10 ώρες πριν, geoblock είπε

απλά του την δίνεις τι εννοεί??  Σκλαβενίτη δλδ  πως μου την πέρασαν??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλα επειδη ισως για αγορες κατω των 5ευρω δεν τους συμφερει να χτυπουν καρτα λογω προμηθειας απο τραπεζες...βρηκε ΣΙΓΟΥΡΑ αυτη την δικαιολογια...γιατι περι δικαιολογιας προκειται....

...την εχω χρησιμοποιησει απο σουπερμαρκετ, φουρνους, καφετεριες, κρεοπωλεια κλπ, μεχρι συνεργεια αυτοκινητων..οτιδηποτε δηλ. και με τις ελληνικες καρτες!

Επεξ/σία από VasBoss

1 ώρα πριν, VasBoss είπε

Απλα επειδη ισως για αγορες κατω των 5ευρω δεν τους συμφερει να χτυπουν καρτα λογω προμηθειας απο τραπεζες...βρηκε ΣΙΓΟΥΡΑ αυτη την δικαιολογια...γιατι περι δικαιολογιας προκειται....

...την εχω χρησιμοποιησει απο σουπερμαρκετ, φουρνους, καφετεριες, κρεοπωλεια κλπ, μεχρι συνεργεια αυτοκινητων..οτιδηποτε δηλ. και με τις ελληνικες καρτες!

και τι πάει να πει αυτό? Κάρτα είναι, εκτός και αν θέλει να σου δώσει ότι ψωνίσεις δωρεάν... και μετά λένε ότι δεν κάνουν διακρίσεις

Θέλω να στείλω έμβασμα από τη revolut στον λογαριασμό μου στη N26. Στο δικό μου όνομα είναι και τα 2  accounts.

Στις επιλογές της revolut επιλέγω... σε δικό μου λογαριασμό ε; Σαν δικός μου λογαριασμός εννοείται λογαριασμός σε οποιαδήποτε τράπεζα που έχει τα δικά μου στοιχεία;

Αν επιλέξω σε άλλου ατόμου έχει διαφορά;

2 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε

Θέλω να στείλω έμβασμα από τη revolut στον λογαριασμό μου στη N26. Στο δικό μου όνομα είναι και τα 2  accounts.

Στις επιλογές της revolut επιλέγω... σε δικό μου λογαριασμό ε; Σαν δικός μου λογαριασμός εννοείται λογαριασμός σε οποιαδήποτε τράπεζα που έχει τα δικά μου στοιχεία;

Αν επιλέξω σε άλλου ατόμου έχει διαφορά;

Απλα γλυτώνεις χρονο απο τα γράψεις τα Στοιχεία σου(Ονομα επιθετο) Αυτο μόνο 😛

2 λεπτά πριν, asdfnikos είπε

Απλα γλυτώνεις χρονο απο τα γράψεις τα Στοιχεία σου(Ονομα επιθετο) Αυτο μόνο 😛

ναι.

Πάτησα σε λογαριασμό μου, και ήταν προ συμπληρωμένα όνομα και επώνυμο.

ευχαριστώ

Μου έχει γίνει μια επιστροφή την παρασκευή από το amazon Που μου έλεγε ότι τα χρήματα (λίρες )θα φανούν σε 5-7 ημέρες .

Στον λογαριασμό μου φαίνονται σαν 2 λογαριασμοί .. ο ένας που είχα κανονικά κάποια χρήματα  σε ευρώ και τραβώντας αριστερά αυτός του αμαζον σε λίρες .

Πρέπει να κάνω κάποια ενέργεια εγώ ή θα πιστωθούν σε ευρώ στον λογαριασμό μου από μόνα τους ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, crazysax είπε

Μου έχει γίνει μια επιστροφή την παρασκευή από το amazon Που μου έλεγε ότι τα χρήματα (λίρες )θα φανούν σε 5-7 ημέρες .

Στον λογαριασμό μου φαίνονται σαν 2 λογαριασμοί .. ο ένας που είχα κανονικά κάποια χρήματα  σε ευρώ και τραβώντας αριστερά αυτός του αμαζον σε λίρες .

Πρέπει να κάνω κάποια ενέργεια εγώ ή θα πιστωθούν σε ευρώ στον λογαριασμό μου από μόνα τους ?

Θα επιστραφούν στο νόμισμα που έχεις πληρώσει. Μετά εσύ αν θες τα μετατρέπεις σε άλλο νόμισμα μέσα από την εφαρμογή της revolut 

Επεξ/σία από minotavros
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...