Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nightwalker1990 είπε

Παίδες πήγα να βάλω κάρτα online απο whatsup.gr  με την κάρτα της revoluτ και ενώ έχω ενεργοποιήσει τις online πληρωμές  λέει απέτυχε, έχει θέμα το site η η κάρτα μου τι φάση?

Δοκιμασε να πληρωσεις μεσω PayPal

• Απαντ. 11,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, gianniszo είπε

Μια ερώτηση παρακαλώ θέλω να κάνω .εχω κάρτα Revolut.μπορω να βγάλω άλλη κάρτα για άλλον ?

Θες να βγαλεις και αλλη φυσική καρτα Revolut που θα ειναι συνδεμενη με τον λογαριασμο σου και να την δωσεις σε εναν τριτο; Γίνεται απλα να εμπιστεύεσαι το πρόσωπο που θα την δωσεις και φυσικά θα αναγραφει το όνομα σου.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, asdfnikos είπε

Δοκιμασε να πληρωσεις μεσω PayPal

δεν θέλω μέσω paypal, επειδή θα λείψω αγγλία σε λίγες μέρες δεν θέλω να έχω μπλεξίματα με την κάρτα, την πληρωμή γιατί δεν την προχωράει?

Δημοσ.

Καλησπέρα. Προσπαθώ να κάνω αγορά αξίας 39,9 ευρώ από bangood και στο τελικό τσεκάρισμα η revolut το ολοκληρώνει στα 42,04 ευρώ...

Είναι το γνωστό «καπέλο» του Σ/Κ;

Δημοσ.

θα τρελαθώ δεν γίνεται, μου βγάζει στην εφαρμογή να πατήσω έγκριση για πληρωμή λέει ολοκληρώθηκε, απο το app δεν μου χρεώνει το ποσό και στην cosmote πάλι λέει ότι η συναλλαγή δεν ολοκληρώθηκε... έβαλα την κάρτα σε atm και βλέπω κανονικά τα χρήματα και είναι ξεμπλοκαρισμένη και ενεργοποιημένες οι online πληρωμέ, κάποιος να βοηθήσει??  και όχι δεν θέλω paypal

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nightwalker1990 είπε

θα τρελαθώ δεν γίνεται, μου βγάζει στην εφαρμογή να πατήσω έγκριση για πληρωμή λέει ολοκληρώθηκε, απο το app δεν μου χρεώνει το ποσό και στην cosmote πάλι λέει ότι η συναλλαγή δεν ολοκληρώθηκε... έβαλα την κάρτα σε atm και βλέπω κανονικά τα χρήματα και είναι ξεμπλοκαρισμένη και ενεργοποιημένες οι online πληρωμέ, κάποιος να βοηθήσει??  και όχι δεν θέλω paypal

Νομίζω η cosmote δεν δέχεται πληρωμές με κάρτες εξωτερικού. Γιατί χρησιμοποιούμε PayPal σε cosmote.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Joe22 είπε

Καλησπέρα. Προσπαθώ να κάνω αγορά αξίας 39,9 ευρώ από bangood και στο τελικό τσεκάρισμα η revolut το ολοκληρώνει στα 42,04 ευρώ...

Είναι το γνωστό «καπέλο» του Σ/Κ;

Οχι

Χρησιμοποιείς και PayPal;

Αν ναι για αυτο εχεις αυτη την χρέωση

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Οχι

Ναι, μέσω paypal. 
Είναι λάθος;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, nightwalker1990 είπε

καν το μια σε υπολογιστή μήπως κ βγαλε/βαλε την εφαρμογή σου δημιουργεί πρόβλημα.

7 ώρες πριν, Kostasallinone είπε

Νομίζω η cosmote δεν δέχεται πληρωμές με κάρτες εξωτερικού. Γιατί χρησιμοποιούμε PayPal σε cosmote.

μπορείς κανονικά να πληρώσεις με revo την cosmote

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bilya είπε

καν το μια σε υπολογιστή μήπως κ βγαλε/βαλε την εφαρμογή σου δημιουργεί πρόβλημα.

μπορείς κανονικά να πληρώσεις με revo την cosmote

δεν μου την δεχόταν με τίποτα, στο σούπερ όμως ανέπαφα πέρασε κανονικά τι παίζει???  

Δημοσ.
Στις 16/11/2019 στις 5:42 ΜΜ, Kostasallinone είπε

Απλά στέλνεις χρήματα από τον λογαριασμό PayPal σε άλλο λογαριασμό PayPal με χρέωση στη κάρτα σου. Τα χρήματα φθάνουν επιτόπου και αμέσως τα στέλνεις στην revolut με δωρεάν έμβασμα. 

Αυτό δεν έχει χρέωση από το PayPal?

Δημοσ.

Πήγα να κάνω μια αγορά σε ένα ψιλικαντζιδικο στην Αθήνα και επειδή δεν είχα χρήματα πάνω μου εκείνη την στιγμή του έδωσα την κάρτα της Revolut να πληρώσω επειδή είχε POS, του την δίνω, και τι ρωτάει αυτός, η κάρτα είναι ξένη? Του λέω ναι της Revolut είναι, και τι μου λεει, δεν δέχομαι ξένες κάρτες διότι έχουν υψηλή προμήθεια, παιδιά πρώτη φορά μου το λέει αυτό κάποιος πωλητής, ισχύει κάτι τέτοιο η είναι ψέματα? Χρησιμοποιώ την κάρτα αρκετά συχνά και ποτέ δεν είχα τέτοιου είδους πρόβλημα αλλά και στο εξωτερικό που την έχω χρησιμοποιήσει.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Οχι

Τελικά είναι λάθος η revolut πληρωμή μέσω paypal;

Υπάρχουν πρόσθετα έξοδα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...