asdfnikos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Περναει περίοδο μαλλον η εφαρμογη Αυτή την στιγμη γιατί κολλαει απίστευτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 24 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Την κάνεις σήμερα την στέλνουν αύριο και μπορεί να έχει έρθει μέχρι την άλλη παρασκευή. Οκ, να κάνω απόψε λοιπόν μπας κι έχει έρθει ως τότε. Αν έχει κάποιος πρόσκληση και κερδίζουμε κάτι τι και οι δύο, ας μου στείλει πμ να κάνω την αίτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nightwalker1990 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Περναει περίοδο μαλλον η εφαρμογη Αυτή την στιγμη γιατί κολλαει απίστευτα πάνω απο μισή ώρα γίνεται αυτό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, nightwalker1990 είπε πάνω απο μισή ώρα γίνεται αυτό.. Από το απογευμα Σέρνετε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Μολις εκανα topup Πρωτον ειχε χασει την καρτα, δεύτερον δεν την πρόσθετε γιατι προφανώς ηταν ηδη περασμένη(εβγαζε error), ρεσταρτ στο τηλέφωνο την είδε τελικά, τρίτον λεφτά γιοκ με το topup, μετά απο δυο προσπάθειες ξεκόλλησε αλλα τα χρήμα ενω έφυγαν απο την τράπεζα στην εφαρμογή της ρεβο ηταν pending , μιλαω στο chat και δια μαγιας (χωρις να μου απαντήσουν) έγιναν add μετα απο 20 λεπτα Αυτα για σήμερα, για πρώτη φορα ολο αυτο μου φάνηκε λιγο ερασιτεχνικό (ρε εμεις οι ελληνες το φτιάξαμε το μαγαζί, πρέπει να μας προσέχετε χαχααααα) Nα συμπληρώσω οτι η εθνικη ζήτησε και εκείνο το εξτρα verification με τα sms. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Από το μεσημέρι υπάρχει η ειδοποίηση οτι η εφαρμογή δυσλειτουργεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Από το μεσημέρι υπάρχει η ειδοποίηση οτι η εφαρμογή δυσλειτουργεί. Ναι τώρα βρήκαν που έρχεται η Μ. Παρασκευή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasBoss Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Καλησπερα. Σημερα που δημιουργησα λογαριασμο paypal δεν μου δεχτηκε ουτε την πραγματικη , ουτε την εικονικη σε αντιθεση με την monese που την δεχτηκε κανονικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, VasBoss είπε Καλησπερα. Σημερα που δημιουργησα λογαριασμο paypal δεν μου δεχτηκε ουτε την πραγματικη , ουτε την εικονικη σε αντιθεση με την monese που την δεχτηκε κανονικα... υπολοιπο Έχει μεσα η καρτα; Ειναι ενεργοποιημένες οι online συναλλαγές; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakofonixx Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Ενώ έχω εγκαταστήσει παλαιότερα κανονικά την εφαρμογή στη συσκευή μου (Meizu 15), χωρίς κάποιο προφανή λόγο την εμφανίζει πια ως μη συμβατή με αυτή και δεν μπορώ να την αναβαθμίσω... Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον? Και πως το ξεπερνάμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bjj-p Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Υπαρχει η δυνατοτητα να διγραψουν την παλια ταυτοτητα και να μεινει μονο η καινουρια μεσα; αφου δεν την αναγνωριζουν γιατι να κρατανε προσωπικα στοιχεια; Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2019 από bjj-p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Funny__boy Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Αξίζει 8€ για premium κάρτα για συναλλαγές μόνο Ελλάδα ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 29 minutes ago, Funny__boy said: Αξίζει 8€ για premium κάρτα για συναλλαγές μόνο Ελλάδα ;; Το μόνο που αξίζει είναι το metal και αυτό λόγο trading και με ετήσια συνδρομή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasBoss Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, asdfnikos είπε υπολοιπο Έχει μεσα η καρτα; Ειναι ενεργοποιημένες οι online συναλλαγές; ΝΑΙ κανονικα...την χρησιμοποιω ήδη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nightwalker1990 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Παίδες πήγα να βάλω κάρτα online απο whatsup.gr με την κάρτα της revoluτ και ενώ έχω ενεργοποιήσει τις online πληρωμές λέει απέτυχε, έχει θέμα το site η η κάρτα μου τι φάση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα