dexterios Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 49 λεπτά πριν, antouaa είπε Παιδιά σαν να είχα διαβάσει κάτι στα προηγούμενα σχόλια αλλά τώρα δε μπορώ να το βρω, οπότε συγνώμη αν επαναλαμβάνομαι. Αν κάνω top up με την δική μου κάρτα ελληνικής τράπεζας σε λογαριασμό revolut φίλου μου υπάρχει πρόβλημα; Η revolut αναφέρει για το θέμα : We advise using your own card to add money to your balance. If someone else would like to add money to your Revolut account, they can send money to your account instantly via their Revolut app https://www.revolut.com/en-GR/help/getting-started/adding-money-to-revolut/with-card/adding-money-by-card Οπότε η σωστή διαδικασία είναι να φορτίσεις την δική σου revolut και μετά να κάνεις από εκεί αποστολή σε όποια τρίτη revolut θέλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, antouaa είπε Παιδιά σαν να είχα διαβάσει κάτι στα προηγούμενα σχόλια αλλά τώρα δε μπορώ να το βρω, οπότε συγνώμη αν επαναλαμβάνομαι. Αν κάνω top up με την δική μου κάρτα ελληνικής τράπεζας σε λογαριασμό revolut φίλου μου υπάρχει πρόβλημα; Μπορεις και μεσω Payment Link να σε στειλει και να πληρωσεις με την δικια σου καρτα και θα πιστωθεί στον λογαριασμό του αμεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antouaa Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις άμεσες απαντήσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Funny__boy Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Άψογη η εταιρία σε αγορές αλλά έχετε παρατηρήσει και εσείς ότι όταν κάνετε κάποια αγορά να αργεί ο πωλητής να πάρει τα χρήματα ? Έκανα μια ανανέωση antivirus και δεν μου στέλνουν κωδικό μέχρι να πάρουν τα χρήματα 4 μέρες και δεν τα έχουν πάρει ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zananiro Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Joe22 είπε Σε ευχαριστώ για την άμεση, λεπτομερή απάντηση. Η revolut πως πρωτοενεργοποιείται τελικά, από την εφαρμογή ή από ατμ; Στη 2η περίπτωση, υπάρχει πιο «συμφέρουσα» ενεργοποίηση; Δεν χρειάζεται να πας σε atm. Κάνε μια αγορά με χρήση PIN σε pos σε ένα κατάστημα ώστε να δεις καταρχήν ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη φυσική κάρτα και θα ενεργοποιηθουν αυτόματα όλες οι υπηρεσίες όπως πχ ανέπαφες συναλλαγές. Άλλα παιδιά αναφέρουν ότι ενεργοποιείται και μέσα από την εφαρμογή. Εγώ το έκανα με αγορά όπως γράφω πιο πάνω. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2019 από zananiro 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sot_aek Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα στο φόρουμ.. Δεν κατάφερα να διαβάσω όλα τα σχόλια για να δω αν έχει αναφερθεί κάτι παρόμοιο! Προσπαθώ να βάλω χρήματα από τη revolut στο bet365 λογαριασμό μου,και δεν μπορώ! Ξέρει κανένας κάτι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, Sot_aek είπε Καλησπέρα στο φόρουμ.. Δεν κατάφερα να διαβάσω όλα τα σχόλια για να δω αν έχει αναφερθεί κάτι παρόμοιο! Προσπαθώ να βάλω χρήματα από τη revolut στο bet365 λογαριασμό μου,και δεν μπορώ! Ξέρει κανένας κάτι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Νομίζω δεν επιτρέπονται καταθέσεις με την κάρτα σε στοιχηματικές εταιρίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheldon_cooper Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, dexterios είπε Η revolut αναφέρει για το θέμα : We advise using your own card to add money to your balance. If someone else would like to add money to your Revolut account, they can send money to your account instantly via their Revolut app https://www.revolut.com/en-GR/help/getting-started/adding-money-to-revolut/with-card/adding-money-by-card Οπότε η σωστή διαδικασία είναι να φορτίσεις την δική σου revolut και μετά να κάνεις από εκεί αποστολή σε όποια τρίτη revolut θέλεις. Έχω φορτίσει με της κοπέλας μου την κάρτα άπειρες φορές. Δεν είναι σωστό αλλά γίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα. Πρόκειται να κάνω ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη 7-16 Δεκέμβρη. Με συμφέρει να βγάλω revolut (ή και κάποια από τις υπολοιπες...n26 κτλ) για συναλλαγές εκεί σε δολλάρια; Και βασικό επίσης....προλαβαίνω να βγάλω; Αν δεν προλαβαίνω για φυσική καρτα, θα μπορώ να πληρώνω μέσω κινητού πχ (samsung note 9)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 32 λεπτά πριν, Alxnks είπε Καλησπέρα. Πρόκειται να κάνω ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη 7-16 Δεκέμβρη. Με συμφέρει να βγάλω revolut (ή και κάποια από τις υπολοιπες...n26 κτλ) για συναλλαγές εκεί σε δολλάρια; Και βασικό επίσης....προλαβαίνω να βγάλω; Αν δεν προλαβαίνω για φυσική καρτα, θα μπορώ να πληρώνω μέσω κινητού πχ (samsung note 9)? Φυσικά Και συμφέρει! Μπορείς να την περασεις και στο google pay αμα δε προλαβει να ερθει αλλα δεν ξερω ποσο διαδεδομένο ειναι το NFC στην Αμερικη. Νομίζω ακόμα στο Chip and Pin ειναι στα περισσότερα μικρά μαγαζιά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soiramk Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Φυσικά Και συμφέρει! Μπορείς να την περασεις και στο google pay αμα δε προλαβει να ερθει αλλα δεν ξερω ποσο διαδεδομένο ειναι το NFC στην Αμερικη. Νομίζω ακόμα στο Chip and Pin ειναι στα περισσότερα μικρά μαγαζιά. Ακριβώς... Οι περισσότερες συναλλαγές που έκανα πρόσφατα στη ΝΥ ήταν με swipe απλό και οι υπόλοιπες με Chip and Pin. Πουθενά δεν πλήρωσα contactless. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 23 λεπτά πριν, soiramk είπε Ακριβώς... Οι περισσότερες συναλλαγές που έκανα πρόσφατα στη ΝΥ ήταν με swipe απλό και οι υπόλοιπες με Chip and Pin. Πουθενά δεν πλήρωσα contactless. Κακό αυτό, λογικά δεν προλαβαίνω για φυσική καρτα. Πόσο γρήγορα έρχεται; Αν πχ κάνω αίτηση τώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Alxnks είπε Κακό αυτό, λογικά δεν προλαβαίνω για φυσική καρτα. Πόσο γρήγορα έρχεται; Αν πχ κάνω αίτηση τώρα; Την κάνεις σήμερα την στέλνουν αύριο και μπορεί να έχει έρθει μέχρι την άλλη παρασκευή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nightwalker1990 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) παιδιά sos , προσπαθώ να κάνω προσθήκη χρημάτων και οποιαδήποτε κάρτα πάω να βάλω μου βγάζει error τι φάση? Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2019 από nightwalker1990 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joe22 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, nightwalker1990 είπε παιδία sos , προσπαθώ να κάνω προσθήκη χρημάτων και οποιαδήποτε κάρτα πάω να βάλω μου βγάζει error τι φάση? Παρομοίως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα