turbat0s Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και μένα ήρθε (πολύ καθυστερημένα αφού είναι πολλές μέρες που έχει κυκλοφορήσει το μεταφρασμένο app) αλλά δε βλέπω και δωρεάν κάρτα. Θέλει 5,99€. Α οκ, αφορά μόνο όσους δεν έχουν ήδη φυσική κάρτα. Υπάρχουν τέτοιοι? Αφού η πρώτη κάρτα είναι δωρεάν ούτως ή άλλως. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από turbat0s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ekwesh Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Παιδιά έχασα το καλοκαίρι την παλιά μου φυσική Revolut, φυσικά την έκανα freeze από την εφαρμογή και την ξέχασα. Σήμερα ήρθε το μέηλ για την αλλαγή γλώσσας κ μπήκα να δω. Η freezαρισμενη κάρτα μου έχει εξαφανιστεί και στο αίτημα έκδοσης νέας γράφει "παρουσιάστηκε λάθος, δοκιμάστε αργότερα". Και στην φυσική και στην εικονική. Τα χρήματα υπάρχουν στο λογαριασμό, κάρτα δεν υπάρχει πλέον! Έχει τύχει σε κανέναν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrislitsikakis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 55 λεπτά πριν, turbat0s είπε Και μένα ήρθε (πολύ καθυστερημένα αφού είναι πολλές μέρες που έχει κυκλοφορήσει το μεταφρασμένο app) αλλά δε βλέπω και δωρεάν κάρτα. Θέλει 5,99€. Α οκ, αφορά μόνο όσους δεν έχουν ήδη φυσική κάρτα. Υπάρχουν τέτοιοι? Αφού η πρώτη κάρτα είναι δωρεάν ούτως ή άλλως. Από σήμερα, έως 12 Οκτωβρίου, για πρώτη φορά ΔΩΡΕΑΝ κάρτες ακόμα και στους existing users! Αρκεί να μην έχεις ξαναπαραγγείλει κάρτα (δηλαδή να είναι η πρώτη σου). Η προσφορά είναι στα πλαίσια εορτασμού του localization του app, που πλέον διατίθεται εξ' ολοκλήρου στα Ελληνικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δωρεάν δεν λεει πουθενά το οτι το ποσον πιστώνεται το ξερουμε εδω και ενα χρονο, που ειναι το νεο δηλαδή για να καταλάβω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kon1to Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Δωρεάν δεν λεει πουθενά το οτι το ποσον πιστώνεται το ξερουμε εδω και ενα χρονο, που ειναι το νεο δηλαδή για να καταλάβω; Είναι δωρεάν αν δεν έχεις ξαναβγάλει κάρτα... Επίσης το ποσό πιστώνεται αν έκανες έκδοση νέας κάρτας λόγω λήξης της παλιάς, όχι για έκδοση πρώτης κάρτας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggy Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα κι από μένα. Ενδιφέρομαι να βγάλω Revolut γιατί ακούω ότι έχει τις καλύτερες ισοτιμίες για αγορές από εξωτερικό (Κίνα κτλ). Το ερώτημα είναι υπάρχει τρόπος φόρτισης ανέξοδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kon1to Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, vaggy είπε Καλησπέρα κι από μένα. Ενδιαφέρομαι να βγάλω Revolut γιατί ακούω ότι έχει τις καλύτερες ισοτιμίες για αγορές από εξωτερικό (Κίνα κτλ). Το ερώτημα είναι υπάρχει τρόπος φόρτισης ανέξοδα? Προς το παρόν όχι, εκτός αν έχεις στην κατοχή σου κάποια άλλη κάρτα από τράπεζα του εξωτερικού. Τα έξοδα φόρτισης μέσω εμβάσματος είναι 1€, δεν είναι ιδανικά αλλά δεν είναι και απαγορευτικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggy Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Ευχαριστώ πολύ, 1€ από οποιαδήποτε τράπεζα και μέχρι ποιό ποσό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 29 λεπτά πριν, vaggy είπε Ευχαριστώ πολύ, 1€ από οποιαδήποτε τράπεζα και μέχρι ποιό ποσό? Δες τους τιμοκατάλογος της τράπεζας σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, vaggy είπε Ευχαριστώ πολύ, 1€ από οποιαδήποτε τράπεζα και μέχρι ποιό ποσό? Μεχρι 12.500 Ευρω χρεωση 1 ευρω απο Web Banking. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talos_2002 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Κάποιοι (π.χ. Πειραιώς) έως 15.000€. Δεν έχει σημασία, απλώς πληροφοριακά https://www.piraeusbank.gr/~/media/Gr/Idiwtes/Files/Pricing-List/2018/PricingList_18-09-2018.pdf#page=35 Νομίζω ότι ίσως η Αττικής χρεώνει 0,3€ για έμβασμα/φόρτιση έως 1000€ https://www.atticabank.gr/images/attica/files/specific-terms/4261_GR.pdf#page=31 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitrios51 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, vaggy είπε Ευχαριστώ πολύ, 1€ από οποιαδήποτε τράπεζα και μέχρι ποιό ποσό? Πρόσεχε όμως επειδή εάν πας να κάνεις μεταφορά απο κατάστημα της τράπεζας ενδέχεται να σε χρεώσουν παραπάνω. Εγώ μέσω ebanking της εθνικής κάνω μεταφορά και μου κρατάει 1€ προμήθεια. Ένας άλλος είχε πάει σε κατάστημα της εθνικής, τα έδωσε στο χέρι και του κράτησε 8€ προμήθεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FKLDS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Dimitrios51 είπε Πρόσεχε όμως επειδή εάν πας να κάνεις μεταφορά απο κατάστημα της τράπεζας ενδέχεται να σε χρεώσουν παραπάνω. Εγώ μέσω ebanking της εθνικής κάνω μεταφορά και μου κρατάει 1€ προμήθεια. Ένας άλλος είχε πάει σε κατάστημα της εθνικής, τα έδωσε στο χέρι και του κράτησε 8€ προμήθεια. Όπως χαρακτηριστικά μου ανέφερε πρώην διευθυντικό στέλεχος τράπεζας "οποιαδήποτε συναλλαγή για την οποία δεσμεύεις υπάλληλο στο γκισέ...χρεώνεται" Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2018 από FKLDS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alpo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Παρουσιάστηκε πρόβλημα. Αν έχει κάποιος άλλος αντίστοιχη εμπειρία παρακαλώ ας βοηθήσει. Πήγα χτες βράδυ να κάνω top up τον Revolut λογαριασμό μου, μέσω ibank της Εθνικής έχοντας αποθηκευμένο τον λογαριασμό από τις προηγούμενες συναλλαγές που την είχα ξαναγεμίσει. Αφού ολοκληρώθηκε η μεταφορά, συνειδητοποιώ μέσα απ την εφαρμογή ότι ο λογαριασμός που θα έπρεπε να στείλω το έμβασμα έχει αλλάξει. Προσπάθησα εκείνη την στιγμή να επικοινωνήσω με την τράπεζα για να ακυρώσω την μεταφορά και μου έβγαζε μήνυμα ότι δεν λειτουργούν (μόνο 08:00 με 22:00). Ξανακάλεσα σήμερα το πρωί και μου είπα ότι για να γίνει ακύρωση τώρα θα υπάρξει προμήθεια 25 ευρώ γιατί και καλά τα λεφτα έχουν ήδη φύγει. Αν γινόταν χτες το βράδυ δεν θα χρεωνόμουν τίποτα. Προσπάθησα να γράψω στην "βοήθεια" μεσα απ την εφαρμογή της Revolut, αλλά μου γράφουν όλο αυτοματοποιημένα μηνύματα. Έχει ξανατύχει σε κάποιον κάτι αντίστοιχο; Πως μπορώ να βρω λύση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δε νομίζω ότι μπορεί να κάνει κάτι η revolut. Είναι θέμα της Εθνικής και των χρεώσεων που εφαρμόζει. Ρώτα τί γίνεται εάν αφήσεις το έμβασμα να επιστρέψει πίσω στο λογαριασμό σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα