Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Εχω ενα ποσο σε δολλαρια στο balance του Paypal. Επειδη θελω να το μετατρεψω σε ευρω αλλα οχι με την ισοτιμια της Paypal, μπορω να τα στειλω leopay και απο εκει revolut και να τα μετατρεψω στη revolut σε ευρω?

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, ripmachineisback είπε

Καλησπέρα,

Εχω ενα ποσο σε δολλαρια στο balance του Paypal. Επειδη θελω να το μετατρεψω σε ευρω αλλα οχι με την ισοτιμια της Paypal, μπορω να τα στειλω leopay και απο εκει revolut και να τα μετατρεψω στη revolut σε ευρω?

άμα το paypal Δεν ειναι αμερικανικό Δεν Μπορείς να τραβήξεις σε USD 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ripmachineisback είπε

Καλησπέρα,

Οχι δεν μπορείς

Δημοσ.

Παιδιά όταν πριν λίγες εβδομάδες μας ζητούσε η revolut ξανά ταυτότητες για ταυτοποίηση, είχα ανεβάσει το διαβατήριο. Κάποια στιγμή είχα μιλήσει στο chat και μου είχαν πει ότι ο λογαριασμός είναι ΟΚ. Αλλά ποτέ δεν πήρα κάποια ειδοποίηση από την εφαρμογή ότι έγινε ταυτοποίηση και όλα είναι ΟΚ. Με όσους γνωστούς μίλησα σε όλους ήρθε και ειδοποίηση. Υπάρχει κάποιος άλλος που δεν του έχει έρθει ειδοποίηση? 

Δημοσ.

πως μπορω να εμφανισω τον "οδηγο" για επαληθευση ταυτοτητας; μου το πεταει καποιες φορες που μπαινω στην εφαρμογη αλλα εκεινη την ωρα δεν εχω μπροστα μου τα εγγραφα και το αναβαλω προσωρινα.

καποια στιγμη πατησα να το κανω αλλα δεν αποκριθηκε. παλι εξαφανιστηκε.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Fabricated είπε

Δεν δουλεύει το account σου;

Δουλεύει κανονικά. Απλά από τη στιγμή που ανέβασα το διαβατήριο δεν είχα κάποια άλλη ενημέρωση, είτε ότι απαιτείται ταυτοποίηση είτε ότι αυτή έγινε επιτυχώς. 

Δημοσ.

Μπορείτε να δείτε αν ακόμα χρειάζεται να στείλετε την Ταυτότητα ξανά πηγαίνοντας στο Live Chat πριν σας συνδέσει θα σας εμφανίσει μήνυμα ότι πρέπει να στείλετε την Ταυτότητα σας.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, bjj-p είπε

πως μπορω να εμφανισω τον "οδηγο" για επαληθευση ταυτοτητας; μου το πεταει καποιες φορες που μπαινω στην εφαρμογη αλλα εκεινη την ωρα δεν εχω μπροστα μου τα εγγραφα και το αναβαλω προσωρινα.

καποια στιγμη πατησα να το κανω αλλα δεν αποκριθηκε. παλι εξαφανιστηκε.

Εγώ μίλησα στο chat και τους είπα να μου στείλουν το link. 

Μόλις μου το έστειλε όλα οκ.  Έγινε κανονικά το verification

Δημοσ.
Στις 17/11/2019 στις 12:57 ΜΜ, nick_gr είπε

Εγώ έγραψα στο chat

"i receive a mail that said i should contact you if i want to opt out in order not use my information for credit offices".

Το ρομποτάκι που πρότεινε ένα άρθρο και στη συνέχεια έγραψα "live agent".

Έτσι κατάλαβε τι θέλω να κάνω και μου είπε ότι θα εκτελεστεί μετά από 24 ώρες.

Έστειλα σήμερα στο chat για το ίδιο θέμα κι έλαβα αυτοματοποιημένη απάντηση (Rita)

Spoiler

It seems like you have contacted us to opt-out of sharing your personal data with credit bureaus, due to the recent update in our Privacy Policy.
Credit information data only applies to UK customers right now, so you don't need to do anything. We won't share your data with any credit bureaus. The part in the updated privacy policy which mentions this does not apply to you.

No worries, λοιπόν.

Δημοσ.

Καλησπέρα. 

Νεοσύλεκτος ακόμη με τις κάρτες ψηφιακών τραπεζών...

Θέλοντας να κάνω διαδικτυακές αγορές, ειδικά σε προιόντα που κοστολογούνται σε δολάρια ή στερλίνες, έχω κάποιες βασικές απορίες.

συνδέω την κάρτα στο λογαριασμό μου paypal και κάνω τη συναλλαγή μέσω αυτού; Αν ναι, έχω φροντίσει η κάρτα να είναι φορτισμένη στο εκάστοτε νόμισμα πώλησης του προιόντος (πραγματοποιώντας την αλλαγή σε αυτό το νόμισμα μέσω της ισοτιμίας που δίνει η κάρτα);

Αψηφώ το paypal και δηλώνω την κάρτα στο ψηφιακό μαγαζί ή ebay, έχοντας πάλι φροντίσει η κάρτα να είναι φορτισμένη στο εκάστοτε νόμισμα πώλησης του προιόντος  (πραγματοποιώντας την αλλαγή σε αυτό το νόμισμα μέσω της ισοτιμίας που δίνει η κάρτα); 

Την κάρτα με συμφέρει να τη φορτίζω από άλλη ελληνική κάρτα, από τραπεζικό λογαριασμό μου, κάπως αλλιώς;

Κάποια άλλη βασική συμβουλή;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Joe22 είπε

Καλησπέρα. 

Νεοσύλεκτος ακόμη με τις κάρτες ψηφιακών τραπεζών...

Θέλοντας να κάνω διαδικτυακές αγορές, ειδικά σε προιόντα που κοστολογούνται σε δολάρια ή στερλίνες, έχω κάποιες βασικές απορίες.

συνδέω την κάρτα στο λογαριασμό μου paypal και κάνω τη συναλλαγή μέσω αυτού; Αν ναι, έχω φροντίσει η κάρτα να είναι φορτισμένη στο εκάστοτε νόμισμα πώλησης του προιόντος (πραγματοποιώντας την αλλαγή σε αυτό το νόμισμα μέσω της ισοτιμίας που δίνει η κάρτα);

Αψηφώ το paypal και δηλώνω την κάρτα στο ψηφιακό μαγαζί ή ebay, έχοντας πάλι φροντίσει η κάρτα να είναι φορτισμένη στο εκάστοτε νόμισμα πώλησης του προιόντος  (πραγματοποιώντας την αλλαγή σε αυτό το νόμισμα μέσω της ισοτιμίας που δίνει η κάρτα); 

Την κάρτα με συμφέρει να τη φορτίζω από άλλη ελληνική κάρτα, από τραπεζικό λογαριασμό μου, κάπως αλλιώς;

Κάποια άλλη βασική συμβουλή;

Ευχαριστώ.

Συνδέεις τη φυσική ή αν θες και τη virtual κάρτα στο PayPal. Εγώ για online αγορές χρησιμοποιώ τη virtual της revolut κυρίως. Όπου δέχονται PayPal κάνεις τη συναλλαγή μέσω PayPal. Αν δεν δέχεται PayPal ένα κατάστημα, αγοράζεις απευθείας με την κάρτα. Γενικά όπου δέχονται πληρωμή με PayPal να το προτιμάς. 

Τα χρήματα στη revolut θα τα έχεις σε ευρώ, δεν είναι ανάγκη να έχεις διαφορετικά νομίσματα στη revolut, θα κάνει τη μετατροπή η revolut στην καλύτερη δυνατή ισοτιμία. 

Θα ορίσεις στο PayPal τη μετατροπή της ισοτιμίας να την κάνει η τράπεζα, δηλαδή η revolut.

Θα μεταφέρεις χρήματα στο λογαριασμό σου στη revolut μέσω top up χρησιμοποιώντας την ελληνική σου κάρτα γιατί έτσι δεν έχεις καθόλου προμήθειες από την ελληνική τράπεζα. Μπορείς και μέσω e-banking αλλά έχει χρέωση 1€ από την τράπεζα για το έμβασμα. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, zananiro είπε

Συνδέεις τη φυσική ή αν θες και τη virtual κάρτα στο PayPal. Εγώ για online αγορές χρησιμοποιώ τη virtual της revolut κυρίως. Όπου δέχονται PayPal κάνεις τη συναλλαγή μέσω PayPal. Αν δεν δέχεται PayPal ένα κατάστημα, αγοράζεις απευθείας με την κάρτα. Γενικά όπου δέχονται πληρωμή με PayPal να το προτιμάς. 

Τα χρήματα στη revolut θα τα έχεις σε ευρώ, δεν είναι ανάγκη να έχεις διαφορετικά νομίσματα στη revolut, θα κάνει τη μετατροπή η revolut στην καλύτερη δυνατή ισοτιμία. 

Θα ορίσεις στο PayPal τη μετατροπή της ισοτιμίας να την κάνει η τράπεζα, δηλαδή η revolut.

Θα μεταφέρεις χρήματα στο λογαριασμό σου στη revolut μέσω top up χρησιμοποιώντας την ελληνική σου κάρτα γιατί έτσι δεν έχεις καθόλου προμήθειες από την ελληνική τράπεζα. Μπορείς και μέσω e-banking αλλά έχει χρέωση 1€ από την τράπεζα για το έμβασμα. 

Σε ευχαριστώ για την άμεση, λεπτομερή απάντηση.

Η revolut πως πρωτοενεργοποιείται τελικά, από την εφαρμογή ή από ατμ;

Στη 2η περίπτωση, υπάρχει πιο «συμφέρουσα» ενεργοποίηση;

Επεξ/σία από Joe22
Δημοσ.

Παιδιά σαν να είχα διαβάσει κάτι στα προηγούμενα σχόλια αλλά τώρα δε μπορώ να το βρω, οπότε συγνώμη αν επαναλαμβάνομαι. Αν κάνω top up με την δική μου κάρτα ελληνικής τράπεζας σε λογαριασμό revolut φίλου μου υπάρχει πρόβλημα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...